FEJLŐDÉS MINDEN TEKINTETBEN

Bemutatkozik a Honda CR-V új generációja gyönyörűen kidolgozott vonalaival és tágas belső terével. A dinamikus, 1,5 literes VTEC TURBO motorral, és a kézi vagy CVT automata sebességváltóval felszerelt autó készen áll, hogy bárhová elvigye, ahová csak akarja.

  • EURO NCAP BIZTONSÁGI TESZT

    5 csillagos minősítés

  • NAGYOBB UTASTÉR

    7 üléses változat

Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről illusztrációkkal kiegészítve.
Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről illusztrációkkal kiegészítve.

VIRTUÁLIS BEMUTATÓ

Tekintse meg virtuálisan a CR-V gépkocsit, hogy megismerje a világ legnépszerűbb SUV-jének teljesítményét, stílusát, biztonságát és csatlakoztatási lehetőségeit.

Görgetés

Fedezze fel a nyílt tereket

Minden egyes porcikáját az alkalmazkodás és a kényelem hatja át.

A CR-V modellt átterveztük, és olyan sima, áramló vonalakat kapott, amelyek soha nem kerülik el a figyelmet. Lenyűgöző belső teret hoztunk létre; olyat, amely luxusszínvonalú, tágas érzetet és bőséges lábteret biztosít mindenki számára. Minden utazás maga az öröm; ha pedig nagyobb helyre lenne szüksége valamilyen nagy, esetlen tárgy szállításához, a CR-V azt minden további nélkül megoldja. 

Közeli felvétel a Honda CR-V műszerfaláról városi környezetben.

A mozgás hatalma

A nyílt utakra tervezve.

Rengeteg teljesítményt csalogathat ki hatfokozatú kézi vagy a hétfokozatú automatikus CVT-váltóval felszerelt, fejlett 1.5 VTEC TURBO motorunkból. Az új futóművel kombinálva a vezetési élmény agilis és sportos lélekkel bír. A teljesen új CR-V tökéletes eleganciával és kényelemmel viszi el egészen a célállomásig – csak mutasson rá arra a horizonton és indulás! 

A Honda CR-V vezetője a kormánykerékkel oldalról.

A LEGJOBB EREDMÉNY A BIZTONSÁGÉRT

Az új CR-V a maximális, 5 csillagos értékelést érte el az Euro NCAP legújabb biztonsági tesztjein.

Minden tevékenységünk alapja elkötelezettségünk a biztonság iránt, és a biztonságos autó ugyanannyira fontos, mint az élmény, amelyet vezetés közben átél. Az új CR-V innovatív formaterve, valamint az aktív biztonsági és vezetéssegítő technológiák csomagja, a Honda Sensing™ együtt a biztonsági technológiák legátfogóbb kombinációját biztosítják a kategóriában.

Az új Honda CR-V csatlakozik az Euro NCAP által tesztelt többi Hondához: a Jazz, a HR-V és a Civic is a maximális, 5 csillagos értékelést kapta az Euro NCAP szervezettől.

Még több vonzerő

Következő generációs CR-V modellünk már az új, továbbfejlesztett hibrid hajtáslánccal is kapható.

Most a világ legkedveltebb SUV-je még nagyobb szerephez jut a mai vezetési körülmények között intelligens, rendkívül fejlett hibrid hajtásláncával. Zökkenőmentes és izgalmas vezetési élményt nyújt Önnek, bárhová is tart, a sportos teljesítményt kiváló gazdaságossággal és alacsony károsanyag-kibocsátással ötvözve. 

A Honda CR-V továbbfejlesztett hibrid hajtáslánca elölről és oldalról.

A világ legkelendőbb SUV-je

A Honda CR-V a világ legnépszerűbb SUV-ja.

A világ 54 legfontosabb újautó-piacáról* származó értékesítési adatok szerint a Honda CR-V-ből 2012-es bevezetése óta többet adtak el, mint bármelyik riválisából. Sőt, az azóta eltelt években a Honda teljes kínálatából ez a modell fogyott a legjobban. Ezer köszönet érte – vagy inkább több ezer!

Forrás: JATO Dynamics (értékesítési időszak: 2015. január és 2017 december között)
*Piacok: EU + EFTA, NAFTA, Kína, Japán, Brazília, Oroszország, India, Indonézia, Ausztrália, Argentína, Dél-Afrikai Köztársaság, Dél-Korea, Thaiföld, Vietnám

Közúton haladó, piros CR-V hátulról

Emelje magasabb szintre

Vigye bele személyiségét!

Számtalan módja van annak, hogy ezt a vadonatúj SUV-t kicsit még inkább a saját képére formálja. Rendelkezésre áll a tartozékcsomagok választéka, valamint számos egyedi elem. Új CR-V autóját felruházhatja azokkal az extra, feltűnő kis vonásokkal, amelyek által az autó igazán a sajátjává válik. 

A Honda CR-V tartozékcsomagok hátulról és oldalról.

A Honda CR-V és a HR-V a világ legnépszerűbb szabadidő-autói

Forrás: JATO Dynamics (2013. január és 2017. december közötti értékesítési időszak). Az adatok a következő térségekre vonatkoznak: EU+EFTA, NAFTA, Kína, Japán, Brazília, Oroszország, India, Indonézia, Ausztrália, Argentína, Dél-Afrika, Dél-Korea, Thaiföld, Vietnám.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.