Close

ERŐS ÉS ÉLETTEL TELI

A karcsú, aerodinamikus karosszéria izgalmassá és lebilincselővé teszi a vezetési élményt, de a versenyautókat idéző kárpitozás és a kategóriaelső belső tér – a Honda Civic Type R egyedi jellemzője – is árulkodik a hot-hatch valódi természetéről.

A testnek és a léleknek

Vadonatúj

20 colos

könnyűfém felnik

Még több hely

420 literes

csomagtartó

Görgetés

Profi gárda

Fényes vagy sötét? Sportos vagy agresszív? Csak Önön múlik, hogy milyen lesz Type R-je. Tekintse meg a színválasztékot, és válassza ki az Önhöz illő árnyalatot!

Championship white

White Orchid Pearl fényezésű Honda Civic Type R oldalnézetből.

Dupla élvezet

Karcsú, erőteljes megjelenés.

Háromnegyedes légifelvétel a Honda Civic Type R hátuljáról.

A Type R nem rejti véka alá igazi személyiségét - a fényszóróktól a hátsó lámpákig minden részlet arról árulkodik, hogy szétveti az erő.

Annak dacára, hogy végtelenül letisztult stílus jellemzi, megdöbbentően agresszív és sportos is egyben. A Type R fejlesztésekor különösen nagy hangsúlyt fektettünk a formatervre, hiszen a szabályozott levegőáramlás a minimális légellenállás és felhajtóerő záloga, az ütős dizájn pedig még feltűnőbbé teszi a modellt.

Ellenállhatatlan személyiség

Az összhatást új, 20 colos, egyedi felnik teszik még agresszívebbé és sportosabbá. Mindezt alacsony szabad hasmagassággal és stíluselemként is szolgáló, 245/30 ZR20 méretű gumikkal fűszerezték meg mérnökeink. A karosszériát képtelenség nem észrevenni - rövid túlnyúlásaival és határozott vonalaival örökre beég a szemlélő retinájába.

Háromnegyedes felvétel a Honda Civic Type R elejéről az építés illusztrációjával.

Aerodinamikai hatékonyságához, no meg a köridők lefaragásához a sík alsó borítás és az áramvonalas kocsitest is hozzájárul.

Közelkép a Honda Civic Type R kerékjáratairól és légterelőiről.

Egyedi karosszériájához a lehető legközelebb áramlik a menetszél, így kisebb a légellenállás és a légörvények kialakulásának esélye, ugyanakkor maximális leszorítóerő javítja az úttartást.

Első a helykínálat terén

Ez nem szemfényvesztés, ez maga a valóság!

A Honda Civic Type R sportülései háromnegyedes nézetben.

Áttervezve, átformálva, átpárnázva - az új, típusspecifikus sportülések minden helyzetben kényelmesek és jól tartanak.

Az új Civic Type R-t egyedülálló helykínálat, alacsony tömegközéppont és intuitív vezetői környezet emeli ki vetélytársai közül. A módosított párnázatnak és az oldaltámaszoknak köszöngetően a pilóta minden szituációban biztosan és kényelmesen ülhet, az már csak hab a tortán, hogy a korszerű anyagoknak köszönhetően ezek a valaha volt legkönnyebb Type R-ülések.

Nagyobb szállítókapacitás

Ha éppen nem a versenypályán nyüstöli a modellt, megismerheti praktikus oldalát is. A hatalmas csomagtartóba rengeteg poggyász fér, így akár barátaival is nekivághat a hétvégi kiruccanásoknak.

A Honda Civic Type R műszerfala, illetve belső tere elölről.

Útközben élvezhetik a teljesítményt, az alacsony ülésmagasságot és a piros részletek nyújtotta pazar látványt...

Háromnegyedes felvétel a Honda Civic Type R műszerfaláról és bőrborítású kormánykerekéről.

Szorosabb kapcsolat

A Honda CONNECT lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon családtagjaival, barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Közelkép a Civic Type R-hez kínált Honda CONNECT rendszer képernyőjéről.

A bal oldali markolat mellett kapott helyett az üzemmódkapcsoló.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, SMS-eket küldhet és fogadhat stb.

Még több kapcsolat

Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

A Honda Civic Type R hangvezérlésű fedélzeti rendszere.

A Bluetooth®-alapú hangvezérléssel hozzáférhet a telefonján tárolt információkhoz és lejátszási listákhoz.

* Csak bizonyos felszereltségi szinteken. Az Android Auto™ elérhetősége változhat, bizonyos funkcióinak működését pedig befolyásolhatják a földrajzi viszonyok. Az Apple CarPlay® működése változhat, bizonyos szolgáltatásai pedig nem minden térségben érhetők el. Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. 

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.