Close
Közelkép a Civic Type R fényszóróiról
Közelkép a Civic Type R fényszóróiról

A TESTNEK ÉS A LÉLEKNEK

A karcsú, aerodinamikus karosszéria izgalmassá és lebilincselővé teszi a vezetési élményt, de a versenyautókat idéző kárpitozás és a kategóriaelső belső tér – a Honda Civic Type R egyedi jellemzője – is árulkodik a hot hatch valódi természetéről.

Görgetés

A Type R-dinasztia

A kiemelkedő teljesítményéről ismert hot hatch, a Civic Type R 2001-ben jelent meg az európai piacokon – azóta a piros „H” logó egyet jelent a minőséggel. Négy generációval később megérkezett az első Type R-termékcsalád: e lenyűgöző dinasztia a Type R GT-ből, a Type R Sport Line-ból és a mindössze száz példányban készült Limited Editionből áll.

A változás arca.

A Type R GT megjelenése átgondolt tervezésről árulkodik. Az elülső-alsó rész és az újonnan megálmodott oldalsó légbeömlő rácsok tanúsítják, hogy ez a jármű a sportautók világából származik.

Tökéletes vonalvezetés

A Type R Sport Line alakját az autó elejétől a végéig ívelő vonalak alakítják ki. A fejlett aerodinamika és az új lökhárító egy olyan járműről mesélnek, amely a teljesítmény terén nem ismer kompromisszumot.

 

 

 

 

Hamisítatlan hot-hatch

A Limited Edition le sem tagadhatná, hogy a Type R széria büszke tagja: ez a tökéletesen összerakott autó lecsupaszított belső terével és kis tömegű alkatrészeivel maga a megtestesült sport. A közkedvelt háromcsöves kipufogórendszer teljessé teszi az autó megjelenését, amely imádja a feltűnést.

KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSOK, HAMISÍTATLAN TYPE R-MEGJELENÉS

Ismerje meg a Type R GT és a Type R Sport Line közös vonásait!

A Type R GT oldalnézete
A Honda Civic Type R Sport Line oldalról

TYPE R SPORT LINE

TYPE R GT

Belső vonalak

Az ülések szilárdan és stabilan tartják Önt, így a +R üzemmódban tökéletesen érezheti autója minden rezdülését. Ugyanakkor a tágas utastérnek köszönhetően a hétköznapi kényelemről sem kell lemondania. A Type R GT alacsony üléspozíciója és az utastér szemet gyönyörködtető piros részletei is tükrözik sportos mivoltát.

Közútra tervezett

A Type R Sport Line sötét sportülésekkel kapható, amelyek minden vezetési helyzetben kényelmesek és megfelelő támasztást nyújtanak. Úgy tűnhet, hogy a Type R teljesen versenyközpontú, azonban kiválóan alkalmazkodik más vezetési követelményekhez is.

 

Az erő irányítása

Természetesen a Type R GT kormánykereke is sportos megjelenéssel rendelkezik, melyet kiváló fogást és kényelmes tapintást biztosító Alcantara borítás véd.

Érezze a különbséget!

A Type R sportos természetét hangsúlyozza az új, könnycsepp alakú váltógomb, amellyel kellemesebb és pontosabb a fokozatváltás.

Szorosabb kapcsolat

Lehetősége van mindig kapcsolatban maradni családtagjaival, kedvenc zenéivel, barátaival és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

A Honda Civic Type R hangvezérlésű fedélzeti rendszere.

A Bluetooth®-alapú hangvezérléssel hozzáférhet a telefonján tárolt információkhoz és lejátszási listákhoz.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, SMS-eket küldhet és fogadhat stb.

Még több kapcsolat

A gyárilag telepített AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjait és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

Közelkép a Civic Type R-hez kínált Honda CONNECT rendszer képernyőjéről.

A Honda CONNECT 7"-os érintőképernyőjén látható ikonok segítségével könnyen kiválaszthatja a szükséges funkciót.

* Csak bizonyos felszereltségi szinteken. Az Android Auto™ elérhetősége változhat, bizonyos funkcióinak működését pedig befolyásolhatják a földrajzi viszonyok. Az Apple CarPlay® működése változhat, bizonyos szolgáltatásai pedig nem minden térségben érhetők el. Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye, bejegyezve Észak-Amerikában és más országokban. 

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.