VEZETNI INSPIRÁL

Legyen akár az izgalmas 1.5 VTEC TURBO, akár a dinamikus i-DTEC dízel erőforrás, az élvezetes vezetési élmény garantált - köszönhetően az egyedülállóan fejlett futóműrendszernek.

  • KÉT VTEC TURBO MOTOR

    1,0 l/1,5 l

  • EGY DINAMIKUS i-DTEC DÍZEL

    1,6 l/120 LE

Görgessen!

Az erő forrása

Új, következő generációs motorjaink jelentősen könnyebbek és hatékonyabbak, mint a kifutó egységek.

A legújabb Civic éppoly gyors, mint ahogy megjelenése alapján feltételeznénk. A benzines motorok kedvelői 126 lóerős 1.0 VTEC TURBO vagy 182 lóerős 1.5 VTEC TURBO-val rendelhetik meg a modellt, míg a gázolajosok elkötelezettjei az új, 120 lóerős 1.6 i-DTEC javára dönthetnek. Bármelyik mellett teszi le voksát, biztos lehet benne, hogy kimagasló vezetési élményben lesz része.

Takarékos és környezettudatos

A Honda által fejlesztett, Earth Dreams Technology névre keresztelt motorépítési filozófia eredményeként az új hajtóművek nemcsak erősek, hanem takarékosak is. Mondhatni, egekbe repítik az adrenalinszintet, az üzemanyag-fogyasztást viszont a lehető legalacsonyabban tartják.

Háromnegyedes felvétel az ötajtós Civic elejéről. Éjszakai, városban készült felvétel.

Autózzon mindig biztonságban

Mindegy, milyen stílusban vezet, az ötajtós Civic igazodik Önhöz, és csodálatos vezetési élményt nyújt.

Honda Civic közúton, madártávlatból.

A kézi kapcsolású váltók kedvelői számára a remekül megtervezett, sebészi pontossággal kezelhető, hatfokozatú erőátvitelt ajánlunk, ezzel a teljes fordulatszám-tartományban élvezetesen, sportosan autózhatnak.

Vegye könnyedén!

Emellett elérhető új, hétfokozatú CVT-váltónk is. Ezzel a folyamatosan változó áttételű, automatikus egységgel minden helyzetben egyenletesen és erőteljesen gyorsíthat, s akár a kormány mögött elhelyezett, „versenyautós” fülekkel is váltogathat a fokozatok között. Az Ön választása

A Honda Civic beltere oldalnézetből.

A szemnek és a fülnek

A Honda SENSING nem más, mint a Honda legújabb, legmodernebb menetbiztonsági eszközeinek kollekciója.

Háromnegyedes felvétel az ötajtós Civic elejéről.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer (CMBS)

Észleli, ha valami (pl. egy jármű vagy egy gyalogos) a Civic útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt. Amennyiben nem reagál, a rendszer automatikusan csökkenti a jármű sebességét, hogy minimalizálja a sérülés kockázatát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti Önt, ha véletlenül irányjelzés nélkül hagyná el a forgalmi sávot, így azonnal korrigálhat.

Útpálya Elhagyást Megelőző Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között arra is képes, hogy fékezéssel csökkentse a jármű sebességét.

Sávtartó Asszisztens (Lane Keeping Assist System – LKAS)

Automatikus kormánymozdulataival segít a sáv közepén tartani az autót, ezzel még pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést autóúton és autópályán.

Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer

A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja - a 100 méternél közelebbi - közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn. A képernyő egyszerre két táblát képes felrajzolni.

Intelligens sebességhatároló

A vezető által be- és kikapcsolható Intelligens Sebességhatároló az Adaptív Sebességrögzítő és a Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer képességeit kihasználva mindig arra a sebességre állítja be az autót, amit a legutóbbi tábla jelzett.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a kiegészítő képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó autó bevág-e majd a Civic elé vagy sem, és ennek fényében szabályozza a sebességet. Emellett képes a megadott távolságból követni az elöl haladó autót, így a vezetőnek nem kell folyton korrigálnia a tempót.

Adaptív Sebességrögzítő Kissebességű Követőrendszerrel*

Az Adaptív Sebességrögzítő folyamatosan figyeli a Civic előtt haladó járműhöz viszonyított távolságot, s automatikusan gyorsít, illetve fékez, ha mértéke eltér az előre meghatározottól. Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy az elöl haladó autó teljesen lefékez, a Civic önműködően lassít, sőt meg is áll, Önnek még csak hozzá sem kell érnie a fékpedálhoz.

Legyen kapcsolatban az úttal

Amint beül a Civicbe, azonnal szerves részévé válik.

Háromnegyedes felvétel a Honda Civic hátuljáról. Vidéki környezetben.

Minden egyes alkatrészt újragondoltuk, hogy még fürgébbé tegyük a Civicet. A sok-sok innovatív, egyedi műszaki megoldás azért született és jutott szerephez, hogy elmondhassuk: ez minden idők legjobb, legsportosabb Civicje.

Ön is passzol a képletbe

Kényelmes, ergonomikus üléspozíciójával és dupla fogasléces kormányművével a Civic precíz visszajelzéseket ad vezetőjének és elképesztően pontos irányíthatósággal, illetve kiemelkedő vezetési élménnyel kápráztatja el.

Úttartás minden helyzetben

Az elöl MacPherson, hátul független, Multi-Link rendszerű futómű menetkomfort, irányíthatóság és úttartás terén is a legmagasabb színvonalat képviseli.

Egy Honda Civic felülnézetből. Városi környezet.
Belső felvétel a Honda Civicről, illetve a dupla fogasléces kormányműről.

*

A Kissebességű Követőrendszer csak CVT váltó esetén érhető el.