Háromnegyedes felvétel egy Honda Civicről egy felüljáró alatt
Háromnegyedes felvétel egy Honda Civicről egy felüljáró alatt

MEGJELENÉSÉHEZ ILLŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az ötajtós Civic könnyebb, merevebb vázat kapott a még lebilincselőbb vezetési élmény érdekében. Két turbófeltöltős benzinmotor közül választhat. Készen áll az indulásra?

  • Hatékonyság

    1,0 VTEC Turbo erőforrás

  • Dinamikusság

    1.5 VTEC Turbo erőforrás

Görgetés

Útra készen

A szuperhatékony motoroknak és a könnyű karosszériának köszönhetően páratlan irányíthatóságban lehet része.

A legújabb Civic éppoly gyors, mint ahogy megjelenése alapján feltételeznénk. Két továbbfejlesztett benzinmotor közül választhat: az egyik egy erőteljes, 182 lőerős 1,5-es VTEC Turbo, a másik a hatékony, 126 lóerős 1,0-s VTEC Turbo benzinmotor. Bármelyik mellett teszi le voksát, biztos lehet benne, hogy kimagasló vezetési élményben lesz része.

Autózzon mindig biztonságban!

Az ötajtós Civic Önhöz igazodó, lenyűgöző vezetési élményt nyújt. A kézi kapcsolású váltók kedvelői számára a remekül megtervezett, sebészi pontossággal kezelhető, hatfokozatú erőátvitelt ajánlunk, ezzel a teljes fordulatszám-tartományban élvezetesen, sportosan autózhatnak.

Autópályáról készített felvétel naplementében

A sportos VTEC turbo teljesítmény és kiváló irányíthatóság tökéletesen kiegészíti az alacsony, aerodinamikus profilt, amely atletikus külsőt kölcsönöz a Civicnek.

Teljes nyugalom

A benzines modellek esetén a 7 sebességes CVT automata sebességváltót is választhatja, amely még nyugodtabb vezetést garantál. Ezzel a folyamatosan változó áttételű, automatikus egységgel minden helyzetben egyenletesen és erőteljesen gyorsíthat, sőt akár a kormány mögött elhelyezett, „versenyautós” fülekkel is váltogathat a fokozatok között.

Eco gomb

Az ECON üzemmód használatával tovább csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.

*

A Kissebességű Követőrendszer csak CVT váltó esetén érhető el.