Close
Bezárás

ÚJDONSÁGOK KERESÉSE

A kívül-belül újratervezett ötajtós Honda Civic pontosan az, amit keres, ha a stílust, a kényelmet és a kategóriaelső belső teret atlétikus, sportos megjelenéssel akarja ötvözni.

  • NAGY CSOMAGTÉR

    478 liter

  • SOKOLDALÚAN DÖNTHETŐ HÁTSÓ ÜLÉSEK

    60/40 osztás

Görgetés

A tervezés művészete

Az ötajtós Civic minden környezetben felhívja magára a figyelmet.

A Honda Civic hátulról.

Az első dolog, ami szembetűnik, az alacsony, áramvonalas profil. Nem kérdés, hogy a kifinomult, atletikus vonalak a kiemelkedő teljesítményre utalnak.

A forma mindent elárul

A hatalmas légbeömlőknek és a vékony csíkokra osztott hűtőrácsnak köszönhetően kifejezetten agresszív a Civic orr-része. Az innen nekiiramodó vonalak az autó oldalán, illetve tetején szaladnak végig, és a széles, jellegzetes csomagtérajtón futnak egymásba, egészen különleges megjelenéssel felruházva a modellt. Bármely részletet is vizsgáljuk, egyértelműen látszik, hogy az új generáció a vezetési élmény jegyében született.

A Honda Civic oldalról.
A Honda Civic elölről.

Kilátás a beltérből

A sportos összhatáshoz a belsőtér kifinomult elemei is hozzájárulnak. Jó példa erre a különleges megvilágítású, digitális műszeregység, a könnyűfém pedálsor vagy a bőrborítású kormánykerék. Ezt a környezetet úgy alakítottuk ki, hogy kényelem terén is a maximumot nyújtsa, ezért hatalmas lábtér, luxusszínvonalú ülésgarnitúra és csupa kiváló minőségű kárpitanyag fogadja Önt és utasait.

Még nagyobb szállítókapacitás

A szabadon variálható, 60/40 arányban osztott hátsó üléstámla ledöntésével jelentősen fokozhatja a Civic csomagtartójának befogadóképességét. A széles csomagtérajtó révén könnyedén be- és kipakolhatók a poggyászok. Le lesz nyűgözve, hogy mennyi minden befér...

Háromnegyedes felvétel a Honda Civic hátuljáról - kép a csomagtartóról.

Bármit is szeretne magával vinni, a Civic csomagterébe szinte biztos, hogy befér.

A Honda Civic műszerfala a vezető szemszögéből.

A vezetői környezet minden helyzetben tökéletes a pilóta számára. Innen könnyedén kezelhetők és szemmel tarthatók a különféle gombok, kapcsolók, képernyők.

Kiváló kapcsolat

A Honda CONNECT lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon családtagjaival, barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Közelkép a Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszerről, valamint a Garmin-alapú navigációról.

* Csak bizonyos felszereltségi szinteken. Az Android Auto™ elérhetősége változhat, bizonyos funkcióinak működését pedig befolyásolhatják a földrajzi viszonyok. Az Apple CarPlay® működése változhat, bizonyos szolgáltatásai pedig nem minden térségben érhetők el.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazás révén – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat SMS-eket stb-stb.*

Még több kapcsolat

Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

Közelkép a Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszerről, valamint az Apple iPlay alkalmazásról.
Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.