Close
Bezárás

A KONTÚR ELEGANCIÁJA

A teljesen áttervezett négyajtós Civic áramvonalas formáját a sofőr köré építettük fel. A nyitott és szellős belső tér a valódi prémium minőség érzetét kelti: ez a kifinomult stílus és teljesítmény tökéletes elegye.

Idilli komfortzóna

Jövőbe mutató stílus

10. generáció

letisztult, áramvonalas karosszéria

Hatalmas csomagtartó

519 literes

szállítókapacitás

Görgetés

Áramló forma

A lendületes, mélyen barázdált vonalak hihetetlen könnyedséggel szaladnak végig a karosszérián, hogy aztán egyetlen, lenyűgöző formává olvadjanak össze, s visszavonhatatlanul megigézzék a szemlélőt.

A négyajtós Honda Civic hátulja háromnegyedes nézetben.

A négyajtós Civic markáns vonalai a motorháztetőtől egészen a csomagtérajtóig húzódnak, kortalan stílussal és könnyed eleganciával felruházva a modellt.

Atletikus alkat

A 16 vagy 17 colos könnyűfém felnikkel rendelhető négyajtós Civic nem csak kifinomult és elegáns. Fejlett karosszéria páratlanul sportos műszaki alapokat takar. Engedje hát szabadjára, és élvezzen ki minden egyes kilométert!

A négyajtós Honda Civic eleje háromnegyedes nézetben.
Négyajtós Honda Civic elölről.

A nagy erejű, LED-es fényszóró és a merész, krómozott hűtőrács fokozza a minőségérzetet és kifejezetten egyedivé teszi a modellt.

Érzés, ami rabul ejt

A lendületes, mélyen barázdált vonalak hihetetlen könnyedséggel szaladnak végig a karosszérián, hogy aztán egyetlen, lenyűgöző formává olvadjanak össze, s visszavonhatatlanul megigézzék a szemlélőt.

Közelkép a négyajtós Honda Civic üléseiről.

A négyajtós Civic utastere kiváló minőségű, kellemes tapintású anyagokból épül fel, és páratlanul kényelmes. Ülései finoman körülölelik a testet, a különleges műszerfal pedig egyből magára vonzza a tekintetet. Mindehhez elképesztően nagy helykínálat társul, így minden adott a gondtalan, élvezetes utazáshoz.

Eljött a cselekvés ideje

Úgy alakítottuk ki a vezetői környezetet, hogy az autózás a lehető legnagyobb élményt nyújtsa. Minden egyes részletet a tökéletes ergonómiára törekedve alakítottunk ki, a kezelőszerveket pedig úgy helyeztük el, hogy minden kézre essen.

A négyajtós Honda Civic csomagtere háromnegyedes nézetben.

A tágas csomagtartó minden poggyászt elnyel, s ha mégsem volna elég a hely, a hátsó üléssor támláinak előredöntésével tovább fokozhatja szállítókapacitását.

A négyajtós Honda Civic beltere háromnegyedes nézetben.

A négyajtós Civic utastere éppoly elegáns, mint karosszériája.

Maradjon kapcsolatban!

A Honda Connect lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Közelkép a négyajtós Honda Civic szórakoztatóelektronikai és információs rendszeréről.

A hétcolos érintőképernyő révén minden elérhető közelségbe kerül.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a hétcolos érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat SMS-eket stb.

Még több kapcsolat

Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Ha az autó áll, a HDMI-csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

Közelkép a négyajtós Honda Civic Garmin navigációs rendszeréről.

A Garmin navigációs rendszer mindig tudja, merre jár, és segít eljutni a célig.

Közelkép a négyajtós Honda Civic szórakoztatóelektronikai és információs rendszeréről.

A nagy, könnyen értelmezhető ikonok egy pillantás alatt felismerhetők.

Az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazások működése földrajzi elhelyezkedéstől függ, magyarországi elérhetőségéről tájékozódhat a szolgáltatók weboldalán.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.