Adjon teret Ön is a szenvedélyének a Honda villamosított autóival!

Európai séfekkel, sztárfocistákkal, DJ-kkel és divatdiktátorokkal beszélgettünk, akik elárulták nekünk, hogyan segíti hozzá őket a Hondájuk belső tere, hogy többet foglalkozzanak azzal, ami igazán fontos a számukra.

Európa-szerte 13 márkanagykövet (köztük séfek, divatszakértők és DJ-k) mutatta be nekünk, hogyan járul hozzá Hondájuk belső tere az álmaik megvalósításához.

Thomas Straker szakács, Grace Villarreal divatrajongó, Lukas Vacha focista és a DJ, Michiel Veenstra elárulták nekünk, hogyan ösztönzi őket autójuk belső tere szenvedélyeik megélésére.

Neked mi a szenvedélyed?

Thomas Straker: A közelmúltban nyitottam egy éttermet Londonban, és szenvedélyesen törekszem arra, hogy a konyhán a legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból főzhessünk.

Grace Villarreal: Rajongok a divatért – egyszerűen magabiztosabb vagyok, ha sikerül megtalálnom az alkalomhoz illő összeállítást. 

Lukas Vacha: Profi labdarúgóként nagyon fontos számomra, hogy betartsam az edzésprogramomat, hiszen csak így maradhatok top formában. Folyamatosan azon vagyok, hogy még többet nyújtsak a pályán. 

Michiel Veenstra: Az én életem a zenéről szól: rengeteget hallgatom a kedvenc előadóimat, és én magam is dalokat írok. 

Milyen szerepet játszik a villamosított Honda a szenvedélyed átélésében?

Lukas Vacha: Sokat vagyok úton, például ha meccsre vagy edzésre megyek a csapattársakkal, ezért különösen fontos, hogy az autóm belső tere mindenki számára szuperkényelmes legyen. A Civic e:HEV test vonalait követő hátsó ülései és megnövelt utasterének köszönhetően mindenki kényelmesen kinyújtóztathatja a lábait, így mindig kipihenten, akcióra készen érkezünk meg! 

Grace Villarreal: A divat világában a minőség a legfontosabb: szerencsére a CR-V e:HEV belseje ezen a téren sem marad le. A finom díszvarrásos ülések és a panelek prémium megjelenést kölcsönöznek az autó belső terének, a tágas csomagtartóban pedig a legújabb szerzeményeim mellett a babakocsi, a gyerekeknek csomagolt ebéd és az iskolatáskák is elférnek.

Hogyan járul hozzá a járműved a szenvedélyedhez?

Thomas Straker: A HR-V e:HEV csomagtartójában rengeteg a hely, de ha annyi mindent veszek a piacon, hogy már nem fér el, akkor egyszerűen lehajtom a Magic Seat üléseket. Kicsit úgy működnek, mint a mozis székek, így a lehető legtöbbet tudom kihozni az autó hátuljából, és a nekem megfelelő méretű és elrendezésű csomagtartót alakíthatom ki.

Michiel Veenstra: Az autós utazásokhoz mindig az alkalomhoz illő lejátszási lista dukál, de egy magamfajta zenerajongónak az is fontos, hogy a hangszórók is megfeleljenek az elvárásoknak. Nagyon tetszik, hogy a Civic e:HEV tervezői és a Bose közösen kifejlesztettek egy hangrendszert a jármű utasterének egyedi akusztikai jellemzői alapján – a különbség jól hallható! Az autóm az a hely, ahol a legszívesebben megmutatom az új számaimat a családomnak és a barátaimnak.