CB500F

DÖNTSE EL MA, HOGY MILYEN
MOTOROS SZERETNE LENNI HOLNAP

 
A CB500F jobb oldalról éjszaka az út közepén parkolva
A CB500F jobb oldalról éjszaka az út közepén parkolva

Egyetlen pillantás. Csak egyetlen pillantás, és máris a CB500F rabjává válik. Önre szabtuk, és ez azonnal nyilvánvalóvá válik. A szája mosolyra húzódik. A gép lecsupaszított, agresszív formája és vad stílusa a felhőkbe röpíti az önbizalmát. Az út csábítóan terül el. És csak Önre vár.

SZAKÍTSON A MEGSZOKOTTAL

Az utat szeli. Csak a könnyedén felpörgő, kéthengeres motor hangja hallatszik. Önbizalma minden méterrel nő. A kipufogó hörgése különleges élménnyé teszi az utazást a CB500F motorral, és véglegesen szakít a megszokottal (érdemes fejhallgatóval hallgatni).

A részletek fontosak

Vegye közelebbről szemügyre azokat az egyedi tulajdonságokat, amelyek legendássá teszik a CB500F-et!

LETISZTULT FORMA

Tiszta, vegyítetlen adrenalin.

A CB500F a magjáig lecsupaszított motorkerékpár. Minimalista, agresszív stílusa kiemeli a soros, kéthengeres motort, míg a széles, elkeskenyedő kormányrúd a streetfighter gépek stílusát idézi. A letisztult üzemanyagtartály kecsesebbé teszi a motort, ennek ellenére bőségesen tölthet bele, így egy tankolással hosszabb távot tehet meg. A lenyűgöző fényezés színtől függetlenül kiemeli az új, feltűnő grafikus elemeket.

LÉPJEN FELJEBB

Két világ legjobb tulajdonságai.

A lámpánál álló helyzetből valósággal kilő, a szabad úton pedig magas fordulatszámmal vált fel a hatfokozatú sebességváltó – a CB500F végtelen új játékteret kínál.

Közelkép a CB500F a motorjáról
Közelkép a CB500F hátsó kerekéről
Háromnegyedes, elölről készült felvétel a CB500F jobb oldaláról városi környezetben éjszaka
Közelkép a CB500F kettős légbeömlő nyílásáról

TELJES FELSZERELTSÉG

A CB500F jól látható, inverz LCD-kijelzővel rendelkezik, amelyen rajta van a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is. Az elkeskenyedő kormányrúd könnyű, teljes és jó visszajelzésű irányítást biztosít, míg a teljes LED-világítás – ideértve az irányjelző lámpákat is – jelzi a prémium minőséget. A 41 mm-es teleszkópvillák rugóinak előterhelése állítható, akárcsak a kiváló minőségű, egycsöves hátsó Pro-Link rugóstagé.

Közelkép a CB500F pilótaüléséről

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Honda Motorcycles Europe alkalmazás