Honda Africa Twin Adventure Sports, közelkép a TFT-kijelzőről
Honda Africa Twin Adventure Sports, közelkép a TFT-kijelzőről

CRF1100L MODERN VEZETÉSI TECHNOLÓGIA HOSSZÚ UTAKRA

Az Africa Twin Adventure Sports készen áll az utazásra. Akár a városban, akár a világ körül. Szerettük volna kényelmesebbé tenni a hosszú utazást, ezért modern vezetési technológiákat építettünk a motorba, amelyeket a színes, többfunkciós TFT érintőképernyőn (MID) keresztül könnyedén vezérelhet.

Új Africa Twin fejlett technológia

Az Africa Twin innovatív, fejlett technológiáival mindenre készen áll. Új, 6,5 hüvelykes TFT-érintőképernyő Apple CarPlay-támogatással, sebességtartó automatika, kanyar-ABS, hat személyre szabható menetüzemmód és még számos további funkció. Ez az erős, teljesítményre fókuszáló gép a kezébe adja a modern technológia vívmányait.

 
Görgetés

LENYŰGÖZŐ ÉS JÓL KEZELHETŐ TÖBBFUNKCIÓS KIJELZŐ

A 6,5 hüvelykes, színes, többfunkciós TFT érintőképernyőn (MID) keresztül vezérelheti az Africa Twin menetüzemmódjait.

Az Önnek tetsző módon állíthatja be – meghatározhatja, hogy a középső kijelzőn a menetüzemmódtól függően milyen adatok jelenjenek meg. A négy alapértelmezett menetüzemmód – és a két személyre szabható felhasználói mód – a 6,5 hüvelykes TFT érintőképernyő bal felső sarkában állítható, csakúgy mint a SHOWA EERAfelfüggesztés programozása. Ezt még kesztyűben is könnyen elvégezheti.

Apple CarPlay®

Mindenkinek fontos, hogy elérhető legyen, főleg hosszú utak esetén. A középső kijelző Apple CarPlay® funkcióval rendelkezik, így Apple iPhone® okostelefonját a TFT érintőképernyőn keresztül vezérelheti és figyelmét teljes mértékben a vezetésre összpontosíthatja (az iPhone® okostelefont a középső kijelző jobb oldalán található USB-töltőporthoz kell csatlakoztatni). A navigációs alkalmazások a kijelzőn keresztül érhetők el és jeleníthetők meg, míg egy sisakba szerelt Bluetooth-os headset segítségével hívásokat kezdeményezhet és fogadhat, de akár még zenét is hallgathat.

LÁSSA AZT, AMI FONTOS ÖNNEK

A 6,5 HÜVELYKES SZÍNES TFT ÉRINTŐKÉPERNYŐ TELJES MÉRTÉKBEN SZEMÉLYRE SZABHATÓ

Honda Africa Twin Adventure Sports, közelkép a TFT-kijelzőről
Honda Africa Twin Adventure Sports, közelkép a műszerről

Bluetooth-kapcsolat

A középső kijelző vezeték nélküli Bluetooth csatlakoztathatóságot kínál iPhone® és Android eszközökhöz. A telefon párosítását követően hozzáférhet lejátszási listáihoz, és a sisakban elhelyezett headseten keresztül a kormányrúd elengedése nélkül kezdeményezhet és fogadhat hívásokat.