CB500X

A VÁROS AZ ÚJ VADON.

 
A CB500X jobb oldalról hegyi tájon parkolva
A CB500X jobb oldalról hegyi tájon parkolva

A CB500X-et a szabad szellemű emberek számára terveztük, akik meg szeretnék hódítani a városok dzsungelét. Az erőteljes kéthengeres motornak és a hosszú rugóutas felfüggesztésnek köszönhetően ideális társa lesz a kalandozásban.

AZ A BIZONYOS PLUSZ

A könnyedén felpörgő, kéthengeres motornak köszönhetően a CB500X egy dinamikus motor, amely minden kalandban társául szegődik. Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra! Ezt a gépet úgy raktuk össze, hogy a városi ingázáskor és az autópályán száguldva egyaránt sima és kényelmes gurulást kínáljon, de terepre is bátran merészkedhet vele (érdemes fejhallgatóval hallgatni).

A részletek fontosak

Vegye szemügyre közelebbről azokat az egyedi jellemzőket, amelyeknek köszönhetően a CB500X a kalandok legendás motorává vált!

VÁRJA A VILÁG

Hagyjon nyomot benne!

A CB500X keménykötésű külseje a kaland hangulatát árasztja. A legendás Africa Twin által ihletett és új grafikus elemekkel megbolondított formaterv a markáns vonalakat agresszív megjelenéssel ötvözi, a magas szélvédő pedig gondoskodik a kényelemről is.

KOMPAKT ERŐMŰ

Mindenre elegendő teljesítmény.

A CB500X kéthengeres motorja minden útra alkalmas. Erős, fürge, és hosszabb utakon is takarékos, így biztosítja a szabadságot, amelyre mindig is vágyott. A nagyobb testvéreihez hasonlóan a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást, és megakadályozza a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor.

CB500X, közelkép a motorról, stúdiófelvétel
CB500X, közelkép a hátsó kerékről, stúdiófelvétel
Háromnegyedes, hátulról készült felvétel a CB500X jobb oldaláról mellette ülő pilótával hegyi környezetben
Közelkép a CB500X bal markolatáról

ÁLLÍTHATÓ IRÁNYÍTÁS

Hosszú utakra is kész.

A CB500X vonzó inverz LCD-kijelzőjén a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is helyet kapott. Az elkeskenyedő kormányrúd könnyű és teljes irányítást biztosít, míg a teljes LED-világítás – ideértve az irányjelző lámpákat is – jelzi a prémium minőséget. A hosszú rugóutas, 41 mm-es teleszkópvillák rugóinak előterhelése állítható, akárcsak a hátsó Pro-Link rugóstagé.

Közelkép a CB500X pilótaüléséről

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Honda Motorcycles Europe alkalmazás