Hamarosan

Mi a helyzet a Honda háza táján?

Új, izgalmas frissítések, apró meglepetések és komoly változások - sok-sok érdekesség történt a Honda modelljei körül. (Reméljük, kibírja, amíg vezetheti őket.)

Teljesen új élmény

Magával ragadó vezetési élmény és kiemelkedő hatékonyság valós körülmények között.

A vadonatúj CR-V feltűnő, szemet gyönyörködtető karosszériája prémium színvonalú belteret ölel körbe. A világ legnépszerűbb szabadidő-autójaként számon tartott modell 1.5 VTEC TURBO motorral vagy i-MMD névre keresztelt, hibrid hajtáslánccal rendelhető, és akár hétszemélyes változatban is elérhető. Sokoldalúsága és fejlett mivolta minden szerepre alkalmassá teszi.

Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről, közelkép a hátsó lámpákról és a CR-V-logóról.

Dízel erőforrás a vezetők szolgá- latában

Sportos megjelenés kedvező fogyasztással társítva

Az új, ötajtós Civic hamarosan elérhető a kifinomult, 120 lóerős teljesítményű 1.6 i-DTEC erőforrással. A sportos menettulajdonságok és a lenyűgöző vezetési élmény mellett rendkívül csekély fogyasztás, valamint szerény károsanyag-kibocsátás jellemzi az autót.

Kristálytiszta jövőkép

2025-re az Európában értékesített gépkocsik kétharmada elektromos hajtáslánccal rendelkezik majd.

Az üzemanyagcellás járművek gyártása iránti elkötelezettségünk és hatékony kutatás-fejlesztési tevékenységünk egyik ékes bizonyítéka, hogy rövidesen megjelenünk az európai piacon hibrid és elektromos meghajtású gépkocsijaink széles választékával.

Háromnegyedes nézet a Honda Clarity Fuel Cell elejéről, a Honda-emblémával.

Utazzon első osztályon!

Bemutatkozik az új Civic Silver Line.

Sportos és stílusos kivitellel bővült a Honda Civic-választék. Feltűnő kiegészítőivel messze kitűnik a modellcsaládból. Ez a gyönyörű autó – ezüstszínű, prémium díszítőelemeivel – mindenkire mély benyomást tesz, bármerre is jár.

Háromnegyedes felvétel a Honda Civic Silver Line modellről a Honda Civic logójával.