Close

Honda GL1800 Gold Wing

Túrázás újragondolva

Felséges hang

Jövő a jelenben

Görgetés

A Honda Gold Wing terméklogója.

A mindent vivő túrázó...

Megújult forma, kisebb és könnyebb építésmód – a túraszegmens világhírű ikonjának történetében új éra kezdődött.

A legfelsőbb osztály

Egy végtelenül szép, letisztult gép, ami több mint szimpla motorkerékpár.

Bemutatkozik az új Honda GL1800 Gold Wing. Áttervezett váz, hajtáslánc és futómű – semmi nem maradt ki a fejlesztésből. A súlycsökkentés mellett a legfejlettebb technikai megoldások teszik vonzóvá az új Gold Winget, közöttük olyan ínyencségekkel, mint a négyállású üzemmódkapcsoló, a dupla kuplungos automatikus váltó vagy az elektronikus gázmarkolat. Zászlóshajónk kényelem és luxus terén is a legmagasabb színvonalat képviseli, függetlenül attól, hogy városban vagy országúton rója a kilométereket.

(A képen látható modell eltérhet az európai kiviteltől.)

Közelkép a Honda Gold Wing műszeregységéről.
Közelkép a Honda Gold Wing emblémájáról.
Háromnegyedes felvétel a Honda Gold Wing hátuljáról erdei környezetben.
Közelkép a Honda Gold Wing erőforrásáról.

Eljött a menekülés ideje

Készüljön fel az indulásra!

Tartsa kéznél útlevelét, mert az új Gold Wing nyergéből egészen másként látja majd a világot! Az országúton kanyarogva a táj szerves részének érezheti magát, és semmi mást nem kíván majd, csak hogy soha ne érjen véget az utazás.

Három menekülési útvonalat kínálunk fel az Ön számára: a letisztult GL1800 Gold Winget, a túradobozzal ellátott GL1800 Gold Wing Tourt, valamint utóbbi DCT-vel és légzsákkal felszerelt változatát.

Háromnegyedes felvétel a Honda Gold Wing elejéről, a háttérben szállítókonténer.

Tekintse meg közelebbről!

Lélegzetelállító megjelenés és ultramodern műszaki megoldások – az új Gold Wing anélkül is megindító, hogy sebességbe kapcsolná az ember.

Tekintse meg közelebbről!

Lélegzetelállító megjelenés és ultramodern műszaki megoldások – az új Gold Wing anélkül is megindító, hogy sebességbe kapcsolná az ember.

Akárcsak egy turbina

A Honda hathengeres, prémium túrázója teljesen új irányt vett

A Honda Gold Wing oldalnézetből.

Az utolsó csavarig átterveztük - letisztult, karcsú vonalvezetésével mindenkire nagy hatást gyakorol.

A hatékonyabb üzem érdekében hengerenként négy szelepes, Unicam rendszerű hengerfejek mellett döntöttünk, kényesen ügyelve rá, hogy a Gold Wing járáskultúrája éppoly jellegzetes és kifinomult legyen, mint a korábbi nemzedékeknél. Apró, de annál fontosabb változtatás, hogy a hajtóművet kissé előrébb helyeztük a vázban, így kedvezőbbé vált a tömegeloszlás és még közvetlenebb élményt nyújt a modell. Az új motorkonstrukció megdöbbentően dinamikus gyorsulást tesz lehetővé alacsony fordulatszámról, a kipufogórendszer pedig oly csodálatos hangon dalol, hogy biztosan mosollyal az arcán hagyja majd maga mögött a várost.

Finom gurulás

A vadonatúj fejlesztésű, présöntéssel, alumíniumból készülő váz sokkal könnyebb, mint elődje, és a hagyományos teleszkópvilla helyett – finomabb csillapítást és progresszívabb kormányzást biztosító – dupla lengőkaros első futóművel szereltük fel. Újdonság a hátsó felfüggesztés is, hiszen Pro-Link néven ismert himbarendszerünket innovatív Pro Arm lengőkarral társítottuk. Ez a konfiguráció rendkívül masszív és elsőrangú menetkomfortot nyújt, úgy a pilótának, mint az utasnak.

Háromnegyedes felvétel a Honda Gold Wing elejéről vidéki környezetben.
Háromnegyedes felvétel a Honda Gold Wing hátuljáról vidéki környezetben.

Fejlett erőforrása az üzemmódkapcsolónak köszönhetően szabadon hangolható, így a Gold Wing mindig könnyedén alkalmazkodik aktuális szerepköréhez, legyen szó városi vagy országúti motorozásról.

Még többre kíváncsi?