Close
Bezárás

Honda CBR1000RR Fireblade

Itt az ideje, hogy átvegye az irányítást

Eljött a cselekvés ideje

Görgetés

CBR1000RR-logó.

Lépjen a következő szintre!

Az új Fireblade ámulatba ejtő idomzata minden idők legkifinomultabb sportmotorját öleli körbe.

Kézzel fogható előnyök

Egy motorkerékpár, ami a közúti motorozás követelményeinek éppúgy megfelel, mint a versenyek elvárásainak.

Az új CBR1000RR Fireblade könnyebb, erősebb és elektronikailag fejlettebb elődjénél, így minden helyzetben páratlan teljesítményt nyújt.

Motorkerékpár kanyarodik versenypályán

Valódi motor valódi motorosoknak

Teljes felszereltség a villámgyors közúti és pályamotorozáshoz.

Az új CBR1000RR egyik legnagyobb előnye a háromállású üzemmódkapcsoló. Ezzel mindig az időjárási és útviszonyokhoz, no meg a pilóta kedvéhez igazítható a motor viselkedése, tehát a nyugodt cirkálásoknál békéssé és kifinomulttá tehető a modell, míg a pályanapokon egyetlen gombnyomással kihozható belőle a maximum.

Közelkép a Honda CBR1000RR kulcsáról és üzemanyagtartályáról.
Közelkép a Honda CBR1000RR fényszóróiról.
Pilóta motoron, versenypályán, oldalnézetből.
Felvétel a hátsó lámpáról

Szétveti őket az erő

A Fireblade-et három különféle modellváltozatban kínáljuk. Lenyűgöző trió...

Honda CBR1000RR oldalnézetből. CBR1000RR Fireblade Az egykerekezés-, a hátsókerékelemelkedés- és a kipörgésgátló mellett a motorfék-, az üzemmód- és a teljesítményszabályozó is a szériafelszereltség része. Emellett minden paraméterében állítható Showa futómű és új ABS jár a modellhez, extraként pedig visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó is rendelhető.
Honda CBR1000RR Fireblade SP oldalnézetből. CBR1000RR Fireblade SP Nemcsak visszaváltás-asszisztenssel (Downshift Assist), gyorsváltóval (Quick Shift) és félaktív, elektronikusan vezérelt, léptetőmotoros Öhlins futóművel segíti a motorozást, hanem a kipörgés- (Honda Selectable Torque Control), az egykerekezés- (Wheelie Control), a hátsókerékelemelkedés- (Rear Lift Control ) és a blokkolásgátló is a széria felszereltség része, sőt a motorfék- (Selectable Engine Brake), az üzemmód- (Riding Mode Select System) és a teljesítmény-szabályozó (Power Selector) is alapáron jár a modellhez. Az RC213V-S típuskódú MotoGP-motorból átvett műszaki alapok egyedülálló vezetési élményt garantálnak.
Honda CBR1000RR Fireblade SP2 oldalnézetből. CBR1000RR Fireblade SP2 A Marchesini kerekekkel felszerelt CBR1000RR Fireblade SP2 egy közúti használatra is alkalmas versenymotor. Erőforrása továbbfejlesztett hengerfejet kapott, optimalizáltuk égéstereit, valamint új szelepekkel és dugattyúkkal láttuk el. Ehhez a modellváltozathoz is elérhetők versenykittek.

Ismerje meg az SP-t és az SP2-t!

Könnyebb, karcsúbb és sokkal gyorsabb

Az utolsó felesleges grammtól is megszabadítottuk.

Honda CBR1000RR elölről, motorossal, versenypályán. Háromnegyedes felvétel.

Maga az aerodinamikai tökély. Csak simuljon bele az idomzatba, és vesse rá magát a kanyarokra! A Fireblade a nagy sebességű egyenesekben éppúgy atombiztosan követi a pilóta által kijelölt irányt, mint az erős kanyarokban.

Az idomzat

Minden egyes négyzetmillimétert azt szem előtt tartva alakítottunk, hogy lendületes és agresszív legyen a formavilág. Ez nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem az aerodinamikára nézve is. Az új idomzat úgy szabályozza a menetszél áramlását, hogy a lehető legtöbb levegő jusson a levegőszűrőházba, és a lehető leghatékonyabb legyen a hűtés. A megfontoltam irányított légáram további előnye, hogy nagy sebességnél stabilizálja a motort.

A váz

Innovatív gyártási folyamatainknak köszönhetően anélkül sikerült 500 grammot faragnunk a váz súlyából, hogy veszített volna merevségéből. A szerkezetet alumíniumból, speciális présöntési technikával készítjük, s úgy alkottuk meg, hogy messzemenőkig megfeleljen a tömeg-középpontosítási követelményeknek. Ez jelentősen fokozza a merevséget és a stabilitást, egyszersmind közvetlenebbé és precízebben irányíthatóvá teszi a gépet.

Hátulról készített, háromnegyedes felvétel egy műhelyben álló Honda CBR1000RR-ről.

A súlycsökkentés érdekében optimalizáltuk a Pro-link lengőkar és a segédváz falvastagságát. Egy pályanap tökéletes alkalom, hogy megtapasztalja a különbséget.