Close

Neo Sports Café CB300R

Átható tekintet

Vegytiszta teljesítmény

Görgetés

Honda motorkerékpárok terméklogója.

Sallangok nélkül

Egy feltűnő, letisztult streetgép, amely a CB1000R Neo Café Racer minimalista formatervét örökölte, és hasonló, nagymotoros viselkedés jellemzi.

Régi vágású forradalmár

Nem fér kétség a nyers habitushoz...

Új, agresszív és hangsúlyos megjelenésével, szálcsiszolt, alumíniumötvözetből készülő radiátorkeretével, feketére festett motorjával és alul elvezetett, „égbe kiáltó” dobban végződő kipufogórendszerével egészen különleges látvány a CB300R. Vadonatúj, acélból készülő, térhálós csőváza és dizájnelemnek sem utolsó, 41 mm-es, fordított teleszkópokból összeállított első villája agilis, egyszersmind karakteres modellé varázsolja. Erre játszik rá a minden elemében LED-es világítás – egyszerűen képtelenség nem észrevenni.

Közelkép a Honda Neo Sports Café CB300R kerekéről.
Közelkép a Neo Sports Café CB300R radiátorkeretéről.
Parkoló Honda Neo Sports Café CB300R oldalnézetből.
Közelkép a Neo Sports Café CB300R gyújtáskapcsolójáról.

Egyértelmű előnyök

A CB300R takarékos, könnyen kezelhető, illetve fenntartható, és hatalmas élmény vezetni.

Ez a modell főként a kezdő, fiatal motorosok számára optimális, illetve azoknak, akik nyugodt, biztonságos formában szeretnének több tapasztalatot és rutin szerezni két keréken. Mindazonáltal a kemény megjelenés nem afféle porhintés, a CB300R éppoly egyedi gép, mint nagy testvére, a CB1000R. Kezelhetőségéből és fordulékonyságából fakadóan remekül boldogul városi környezetben, ugyanakkor szívesen veszi nyakába a végtelen országutat is. Mi másra lenne szüksége?

Háromnegyedes felvétel egy közúton haladó Honda New Sports Café CB300R-ről.

Fókuszáljon a részletekre!

Vessen egy pillantást a CB300R-re! A szépen kidolgozott részletek lehengerlő formai egységgé állnak össze...

Fókuszáljon a részletekre!

Vessen egy pillantást a CB300R-re! A szépen kidolgozott részletek lehengerlő formai egységgé állnak össze...

Tempó és erő

Egy kis hengerűrtartalmú gép, ami igazán nagyot üt.

A kompakt, 286 köbcentis, hatfokozatú váltóval társított egység csúcsteljesítménye 31,4 LE (8500 f./percnél), legnagyobb forgatónyomatéka pedig 27,9 Nm (7500 f./percnél), így vehemensen gyorsít álló helyzetből és rugalmassága is ámultba ejtő. Ezt bizonyítja, hogy a 200 méteres távot állórajttal 9,2 másodperc alatt gyűri le.

Biztos alapok

A formavilág hasonló, a váz azonban merőben eltér a CB1000R-től, a CB300R ugyanis saját, típusspecifikus térhálós csővázat kapott. Ez nemcsak jól néz ki, hanem a gyakorlati szempontoknak is messzemenőkig megfelel, hiszen kellőképpen merev, hogy a legszűkebb fordulókban is kiváló úttartás jellemezze a modellt.

Háromnegyedes felvétel a Honda New Sports Café CB300R elejéről fehér háttér előtt.

Határozott, szögletes vonalaival a CB300R teljesen új színt csempész a street motorok világába.

Oldalról készített akciókép egy közúton haladó Honda Neo Sports Café CB300R-ről.

A CB300R gazdaságos, egyhengeres motorját PGM-FI elektronikus üzemanyag-befecskendező táplálja. Városban kifinomult működésével, országúton és autópályán pedig teljesítményével vívja ki a pilóta elismerését.