Honda SH300i

Soha ne veszítsen stílusából!

SH300i oldalnézetből, valamint elölről és hátulról készült, háromnegyedes felvételek egy városban haladó Honda SH300i-ről.
SH300i oldalnézetből, valamint elölről és hátulról készült, háromnegyedes felvételek egy városban haladó Honda SH300i-ről.

Hangos csendélet

Honda SH300i oldalról, modern környezetben.
Honda SH300i oldalról, modern környezetben.
Görgetés

Honda SH300i-terméklogó.

A stílusa mindent elárul

Prémium megjelenés, kimagasló teljesítmény és lenyűgöző fordulékonyság – az SH300i készen áll a városi szlalomra és az országúti kalandokra.

A gyors mozdulatok mestere

Egy igazi klasszikus a modern időkre.

Megújult formában folytatja pályafutását az SH család eme kortalan szépségű klasszikusa. A megjelenése óta roppant népszerű Honda SH300i modernebb LCD-kijelzővel, tovább fejlesztett első villával, állítható hátsó rugóstaggal és LED-es világítással kerül a szalonokba. Karcsú vonalai és 16 colos kerekei éppoly vonzóak, mint a színválaszték új tónusai.

Közelkép a Honda SH300i digitális kijelzőjéről.
Közelkép a Honda SH300i hátsó felfüggesztéséről.
Hátulról készült, háromnegyedes felvétel egy városban haladó, túradobozzal felszerelt Honda SH300i-ről.
Közelkép a Honda SH300i LED-es lámpáiról.

A nagy kedvenc

SH300i névre keresztelt robogónk játszi könnyedséggel kezelhető

Különleges stílusa és egyedülálló megbízhatósága szerethetővé, kimagasló teljesítménye és elsőrangú minősége pedig elismerésre méltóvá teszi. Egy motoros újságíró egyszer a városi közlekedés tökéletes fegyverének nevezte, s bizony igaza volt, nem csoda, hogy az SH család tagjai Európa legnépszerűbb robogói.

Háromnegyedes felvétel egy városban haladó Honda SH300i hátuljáról.

Intelligens megoldások

Tekintse meg közelebbről a részletmegoldásokat, amelyek naggyá teszik a modellt!

Intelligens megoldások

Tekintse meg közelebbről a részletmegoldásokat, amelyek naggyá teszik a modellt!

Kifinomult teljesítmény

Maradjon a forgalom élén!

Oldalról, stúdióban villantja meg új, figyelemfelkeltő idomzatát a Honda SH300i.

Erős, mégis kifinomult mindenes egyedi, céltudatos megjelenéssel – az SH300i vonzza a tekinteteket.

Az SH300i mozgatásáról folyadékhűtésű, 279 köbcentis, négyszelepes, egyhengeres motor gondoskodik. Temérdek nyomatéka már az indulás pillanatában a pilóta rendelkezésére áll, a 22,5 lóerő pedig minden forgalmi szituáció megoldásához bőven elegendő. Megannyi erényén felül takarékos és környezetbarát mivoltára lehet igazán büszke. Az SH300i-vel fillérekből megoldható az ingázás. 

Roppant elmés

Az SH300i-t két kulccsal és intelligens lopásgátló-, illetve zárrendszerrel kínáljuk. A Smart Key jelentősen megkönnyíti a hétköznapi használatot, ugyanakkor igencsak megnehezíti a tolvajok dolgát. A rendszer csak akkor engedélyezi a gombos indítást, valamint a csomagtartó - szintén gombos - nyitását, ha a vezető, illetve az adott motorhoz hangolt intelligens kulcs két méternél közelebb van a járműhöz 

Közelkép az Honda SH300i intelligens kulcsáról.

Mindig kéznél az erő. Az intelligens kulcsnak köszönhetően egyetlen kattintással indítható a motor vagy nyitható az ülés alatti tárolórekesz.

Formálja saját képére!

Az Eredeti Honda Kiegészítőkkel saját igényeire szabhatja az SH300i-t.

Bármerre motorozik, az Eredeti Honda Kiegészítők kényelmesebbé, élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a közlekedést. A szállítókapacitást növelő túradoboz, a hatékony markolatfűtés, a méretes túraplexi és a vastagon szigetelt ölzsák egyaránt remek választás a modellhez. A kiegészítők egytől egyig az SH300i-hez készültek, így esztétikai és műszaki szempontból is tökéletesen passzolnak a motorhoz.

Közelkép az Honda SH300i túradobozáról használat közben.

Ez a típusspecifikus, zárható, vízhatlan túradoboz remekül illik az SH300i letisztult, mégis vagány megjelenéséhez, s jelentősen fokozza a szállítókapacitást.

Közelkép az SH300i elejéről, amelyen látszanak a kézvédők.

A kézvédők még robusztusabb megjelenéssel ruházzák fel az SH300i-t, és hatékonyan óvják a kezeket az időjárás viszontagságaitól.

Ismerje meg többi robogónkat!