Close

HONDA SH150i

Minden helyzetben remekül teljesít

Közelebb hozza a világot

Görgetés

SH150i-logó

Bármi is a célpont, mindig indulásra kész...

Dinamikus formavilág és megnövelt teljesítmény - az SH150i még könnyebben boldogul a városban és az országutakon is magabiztosan tör előre.

Teljesítmény és stílus

Nem nehéz kitalálni, miért vonzza a tekinteteket és miért tartozik Európa legkedveltebb robogói közé.

A gömbölyded, lendületes vonalak erős és gazdaságos hajtásláncot ölelnek körbe, amellyel élmény a városi csalinkázás. A természetes üléspozíció és a kiváló időjárás-védelem egyedülállóan magas használati értékkel ruházza fel a modellt.

Fókuszban a pilóta

Az SH150i vezetési élmény, kényelem és úttartás tökéletes egyvelegét nyújtja a városi, elővárosi motorosok számára, s mivel a blokkolásgátló is az alapfelszereltség része, időjárási viszonyoktól függetlenül mindig biztonságban telhetnek a kilométerek. Ha mindehhez hozzávesszük a bőséges felszereltséget és az innovatív műszaki megoldásokat, már érthető, miért döntenek oly' sokan a típus mellett.

motorkerékpárváz
fénykép a fényszóróról
Motoros oldalnézetből
Közelkép a motorkerékpárról

A takarékosság ereje

Töltse teli a tankot! A hatótávolság meghaladja a 300 kilométert.

Gyors és hatékony

A PGM-FI névre keresztelt elektronikus üzemanyag-befecskendező a teljes fordulatszám-tartományban rugalmassá teszi típust, így mindig „kéznél van” az erő. Ez városi közlekedés során bizony hatalmas könnyebbséget jelet, csak úgy, mint a kedvező fogyasztás vagy a rendkívül alacsony, EURO4-es normáknak is megfelelő károsanyag-kibocsátás.

Játszi könnyedséggel kezelhető

Az alul elvezetett, nagy szakítószilárdságú acélcsőből készülő váz elképesztően tartós. Ehhez kapcsolódnak a 33 milliméteres csúszószár-átmérőjű első és az öt fokozatban állítható előfeszítésű hátsó rugóstagok, melyek - két személlyel is - kimagasló menetkomfortot garantálnak.

Letámasztott motorkerékpár

Az SH150i mindig várja az indulást. Annyira kényelmes, hogy soha nem akar majd leszállni róla.

Motoros elölről.

Mindegy, hogy hosszabb útra indul vagy csak megiszik egy kávét barátaival a környéken, az SH150i mindig készen áll a feladatra.

Költsön kevesebbet!

A jobb oldali kapcsolókonzolon elhelyezett gombbal aktiválható az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop). Ez álló helyzetben három másodperc után leállítja a motort, majd a gázmarkolat elcsavarásakor azonnal életre kelti.

Közelkép a Smart Key rendszerről

Az SH150i esetében a Honda Smart Key rendszer is az alapfelszereltség része. Lényege, hogy a kombinált gyújtáskapcsolóval az ülés és az üzemanyagbetöltő-nyílás fedele is nyitható.

Ismerje meg többi robogónkat is!