Close

Honda SH125i

Mindig előre

Mindig készen áll

Állj

Terméklogó

Tökéletes kombinációk

A lenyűgöző menetteljesítményhez páratlan kényelem, takarékosság és megbízhatóság társul, ezek a tulajdonságok teszik a városi közlekedés tökéletes eszközévé a modellt. A szép és fürge SH125i mindig készen áll az indulásra.

Stílus mozgásban

A szép, letisztult formavilág teszi feltűnővé Európa egyik legnépszerűbb robogóját.

A hullámzó, lendületes vonalvezetés révén az SH125i megjelenése éppoly izgalmas, mint a nyergében töltött idő. Természetes, egészséges üléspozíciójával és hatékony időjárás-védelmével bármilyen szerepkörben helyt áll.

Bevált formula

A nagy kerekeknek köszönhetően menetkomfort, irányíthatóság és vezetési élmény terén is a legmagasabb színvonalon áll a modell, a fejlett erőforrás pedig kiemelkedő vezetési élményt, valamint alacsony üzemanyag-fogyasztást garantál.

SH125-logó
Mosolygó hölgy ül egy motorkerékpáron
Egyedül motorozó férfi
Motorkerékpár elölről

Villámgyors játékos

Elég egy gázadás, és csendben végigszalad a teljes fordulatszám-tartományon.

Férfi motorozik át egy alagúton.

A magasított szélvédővel az időjárás-védelem, a túradobozzal pedig a szállítókapacitás fokozható.

Gyors és hatékony

A PGM-FI injektorral táplált erőforrás szépen, egyenletesen adja le teljesítményét, és bőséges nyomatékkal segíti a - városban oly' gyakori - kigyorsításokat az alsó és középső fordulatszám-tartományban. Egyedülállóan kedvező üzemanyag-fogyasztása a világ egyik legolcsóbban fenntartható robogójává teszi, ehhez társul a környezetbarát, EURO4-es normáknak is megfelelő működés és az alacsony belső súrlódás.

Meghökkentően könnyű kezelhetőség

Az alul elvezetett, nagy szakítószilárdságú acélból készülő csőváz elképesztően tartós. Ehhez kapcsolódnak a 33 milliméteres csúszószár-átmérőjű első és az öt fokozatban állítható előfeszítésű hátsó rugóstagok, melyek - két személlyel is - kimagasló menetkomfortot garantálnak.

Oldalról készített felvétel két alagúton átmotorozó modellről

A kapaszkodókat és a lábtartókat úgy helyeztük el, hogy az utas is mindig pihentető, kényelmes testtartásban róhassa a kilométereket.

Fénykép a kormányról

A jobb oldali kapcsolókonzolon elhelyezett gombbal aktiválható az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop). Ez álló helyzetben három másodperc után leállítja a motort, majd a gázmarkolat elcsavarásakor azonnal életre kelti.

Ismerje meg többi robogónkat is!