Close

PCX125

Modern városi ingázó

Az idő Önnek dolgozik

Görgetés

Honda PCX125-terméklogó.

Világszerte közkedvelt

Új, sportos formavilág, erősebb motor és megdöbbentően alacsony üzemanyag-fogyasztás – nem nehéz kitalálni, hogy a PCX125 miért oly népszerű a városlakók és az ingázók körében.

Szép mozdulatok

Legkelendőbb 125 köbcentis robogónk évről évre egyre jobbá, fejlettebbé válik.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a PCX még takarékosabb és praktikusabb legyen. Ezt fejeltük most meg a vadonatúj, sportos idomzattal, ami mindenhol felhívja magára a figyelmet. A megnövelt ülés alatti tárolórekeszbe könnyedén befér egy teljes értékű bukósisak, a LED-es világítás minden helyzetben kiváló fényviszonyokat teremet, az új, folyadékkristályos műszeregység pedig még egyszerűbbé teszi a használatot. Szintén a modellfrissítés hozadéka a könnyebb felnigarnitúra, a szélesebb, jobb tapadású abroncsszett, a hatékony, blokkolásgátlóval felszerelt fékrendszer és a hosszabb rugóutakkal felvértezett, rossz minőségű utakon is kiváló menetkomfortot és úttartást garantáló felfüggesztés.

Közelkép a Honda PCX125 fényszóróiról.
Közelkép a Honda PCX125 kézvédőiről.
Háromnegyedes, utcai felvétel a Honda PCX125-ről.
Közelkép a Honda PCX125 farokidomjáról.

Szabadság a flaszteren

Villámgyorsan átszeli a várost

Elfoglalt és gyorsan oda kéne érnie valahova? A PCX mindig készen áll. Nem kell drága taxira és zsúfolt tömegközlekedési eszközökre várnia – elég megnyomnia a gombot, és már indulhat is. Ez a karcsú, fordulékony és kompakt robogó zokszó nélkül verekszi át magát a zsúfolt városi utcákon, ugyanakkor kellőképpen szép és elegáns, hogy bárhol megjelenhessen vele... a megbeszélt időpontban.

PCX125 – városi motorozás

A részletek is számítanak

Tekintse meg közelebbről a részletmegoldásokat, amelyek naggyá teszik a PCX-et!

A részletek is számítanak

Tekintse meg közelebbről a részletmegoldásokat, amelyek naggyá teszik a PCX-et!

Teljes gőzzel előre!

Könnyed, dinamikus gyorsulás lámpától lámpáig.

PCX125 elölről.

A belső súrlódást mérsékelő technikai megoldások erőssé és gazdaságossá, azaz végtelenül hatékonnyá teszik a PCX125 motorját.

Az új, nagyobb teljesítményű motorral hajtott PCX125 kúpgörgős erőátvitelének szíja nagyobb, módosított profilú görgőkön fekszik fel, így tágabb tartományban változhat az áttétel. Emellett finomabbá vált a teljesítményleadás az alsó fordulatszám-tartományban, a középsőben pedig még vehemensebben gyorsít a modell, hogy egy szempillantás alatt letudhatók lehessenek az előzések.

Kezelhetőség és irányíthatóság

A PCX125 vadonatúj, a korábbinál könnyebb, acélból készülő, dupla bölcsős vázra épül. Ez a szerkezet kisebb tengelytávval ruházza fel a típust, így a pilóta még könnyebben manőverezhet. Nagy változások történtek a hátsó felfüggesztést illetően is, a korábbinál nagyobb függőleges kerékmozgási tartományt biztosító, progresszív rugókat ugyanis – kettő helyett – immáron három eltérő menetsűrűségű szakaszra osztották a mérnökök, hogy még nagyobb legyen a menetkomfort és a menetbiztonság a hepehupás városi utakon.

Közelkép a Honda PCX125 erőforrásáról.

Eszményi mindenes hihetetlen alsó fordulatszám-tartományban jelentkező nyomatékkal. Lőjön ki minden lámpánál!

Honda PCX125 oldalról, utcán, pilótával.

Az erőteljes formavilág remekül passzol az erőteljes motorhoz.