Close

AZ ÚJ FORZA 125

TÖBBRE ÉHES

HOZZON KI TÖBBET A ÉLETBŐL!

ÜLÉS ALATTI TÁROLÓREKESZ

2 teljes értékű bukósisak befogadására alkalmas tárolórekesz

Honda Forza 125-logó.

Magabiztos teljesítmény

Az elegáns formaterv és a határozott, sportos karakter láttán nem meglepő, hogy a Forza 125 az egyik legnépszerűbb robogó Európában

Nagyobb teljesítmény.

Tiszteletre méltó, 480 km-es hatótávolsága, valamint alacsony üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása dacára a kifinomult, folyadékhűtésű, négyszelepes erőforrás hihetetlenül gyors gázreakciókra lehet büszke. Ezt bizonyítja, hogy gyorsulás szempontjából a – városi használatra és ingázásra egyaránt kiváló – Forza kategóriának egyik legjobbja. Az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, ezáltal növeli a hatótávot. Ha a pilóta három másodpercnél többet áll egy helyben, járó motorral, a rendszer automatikusan leállítja az erőforrást, és gázadásra indítja újra.

Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy guruló Forza 125 jobb oldaláról
Háromnegyedes, hátulról készült felvétel egy guruló Forza 125 jobb oldaláról
Forza 125 - elölnézet
A Forza 125 bal oldala

MÉG PRAKTIKUSABB

Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy guruló Forza 125 bal oldaláról

A merev váz és a precíz futómű révén sűrű forgalomban és autópályán is brillírozik a modell, különösképp, hogy a tapadást és a menetbiztonságot új Michelin™ abroncsszett és blokkolásgátló (ABS) fokozza. Ehhez társul a sok – elektromos mozgatású szélvédőhöz hasonló – elmés műszaki megoldás, és a letisztult, dinamikus formaterv is, amit LED-es első-hátsó lámpák varázsolnak még látványosabbá. Az ülés alatti csomagtartó két teljes értékű bukósisak befogadására alkalmas, és akár ketté is osztható, így külön rekeszbe kerülhet a fejvédő és az esőruha, vagy az A4-es méretű táska. Opciós, 45 literes hátsó doboz (Smart Key-kompatibilis) is elérhető a modellhez. Ez szintén kezelhető az intelligens kulccsal.

A Forza 125 bal oldala
Forza 125 - hátsó doboz