Close

VFR1200X Crosstourer

Fedezze fel a világot!

A 2016-os modellévtől kezdve még fejlettebbé és praktikusabbá vált a VFR1200X, a pilótát állítható szélvédő, 12 voltos aljzat és három alprogrammal hatékonyabbá tett, S üzemmód DCT-váltó segíti.

Görgetés

Menjen messzebbre!

VFR1200X

Vágjon át a városon, gyűrje le az autópályát, majd ismerje meg az ismeretlent!

VFR1200X áll homogén háttér előtt

Vezetői engedély

A

Ez mit jelent?

Különféle színekben

3

rendelhető.

Nézze meg mindet!

Fogadja el a kihívást!

Még mindig vannak új, felfedezetlen helyek, s kalandok, amelyekbe érdemes belevágni.

A VFR1200X 1237 köbcentis, V4-es motorja fejlett futóművel és hatékony menetbiztonsági kiegészítőkkel dolgozik együtt. A kombinált fékrendszer és a kipörgésgátló (Traction Control System - TCS) az alapfelszereltség része, az extralistán pedig megtalálni a Honda által fejlesztett - gyorsan és leheletfinoman kapcsoló, duplakuplungos automatikus váltót (DCT) is.

VFR1200X kanyarodik

Menettulaj-donságok

Az 1237 köbcentis, 16 szelepes motort a Honda által fejlesztett Unicam vezérlési rendszer teszi hatékonyabbá. Az SOHC konstrukció legfőbb előnye, hogy könnyebb és kisebb hengerfejeket alkalmazhattak a mérnökök, s tovább optimalizálhatták az égéstér alakját.

kanyarodó VFR1200X

A VFR1200X tervezésénél a kifinomult járáskultúra, a magas használati érték és a könnyű kezelhetőség volt a tervezők legfőbb célja. A 76 fokos hengerszögnek és a 28 fokos főtengely-elékelésnek köszönhetően a hajtómű rezgései szinte teljesen megszűntek, így még élvezetesebb a motorozás.

A PGM-FI névre keresztelt elektronikus üzemanyag-befecskendező 44 milliméteres fojtószelepeken át táplálja a motort, a precíz teljesítményleadásról pedig fly-by-wire azaz, elektronikus gázmarkolat gondoskodik.

VFR1200X elölről, közúton
VFR1200X

Enduro motorkerékpárjaink nem kevesebbel, mint a végtelen szabadsággal ajándékozzák meg gazdáikat. Csak némi bátorság kell, hogy nyeregbe pattanjon az ember...

Kalandmotorjainkat a Dakar-Paris Rally győztes mérnökei tervezik, méghozzá arra törekedve, hogy Ön minél gyorsabban és minél messzebbre motorozhasson. Mindegy tehát, hogy kezdőként vagy profiként keres motorkerékpárt, valamelyik Honda modell biztosan Önnek készült.

VFR1200X halad közúton