Bezárás

CB500X

Engedd el magad!

Könnyű kezelhetőségével és pihentető, felegyenesedett üléspozíciójával a CB500X minden terepen gondtalanul vezethető. Mindegy tehát, hogy a városi dzsungelben vagy valahol a világ végén kell segítenie gazdáját, mindig készen áll a feladatra. Ráadásul mindehhez elég egy A2-es jogosítvány...

Görgetés

Menjen messzebbre!

CB500X

Vágjon át a városon, gyűrje le az autópályát, majd ismerje meg az ismeretlent!

Honda CB500X oldalról.

vezetői engedély

A2-es

Mit gondol?

Különféle színekben

színválaszték,

Tudjon meg többet!

Útmutatásra van szüksége?

Új távlatok

Új helyek és új helyzetek mindig lesznek - vegye hát fel sisakját, és ismerkedjen meg velük!

A CB500X folyadékhűtésű, 471 köbcentis, soros, kéthengeres motorja mindennapos ingázásra és hétvégi csavargása egyaránt tökéletes. Terepes megjelenésével, rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztásával és könnyű kezelhetőségével a városi szakaszokat éppúgy teljesen gondtalanná teszi, mint a nagyobb, hosszabb túrákat.

CB500X halad át egy alagúton

Közúton és terepen egyaránt elboldogul

CB500X - mindig, mindenhová vidd magaddal!

Honda CB500X elölről, hegyi úton.

Figyelembe véve a hosszú távú és hétvégi túrák igényeit, a CB500X futóművét a korábbinál hosszabb rugóutakkal vérteztük fel. Ez a módosítás könnyebbé tette a földutas, illetve kátyús szakaszok leküzdését, tehát még kényelmesebbé vált a modell. Emellett 100 milliméterrel megmagasítottuk a szélvédőt is, tovább fokozva a túraalkalmasságát.

Semmi nem tarthatja vissza

A megnövelt befogadóképességű üzemanyagtartály és az alacsonyabb fogyasztás főként akkor jön jól, ha oly' messzire indul, hogy azt sem tudja, hol ér majd véget az út. A CB500X hatékonysága a gondtalan utazások záloga.

Honda CB500X oldalról, stúdióban.

Motorozzon saját stílusában!

Válasszon egyet a CB500X ámulatba ejtő új fényezései közül!

A CB500X színválasztékában csupa figyelemfelkeltő tónus szerepel, az oldalidomokon lévő grafikák pedig a kalandmotoros jelleget erősítik.

Honda CB500X oldalról, stúdióban.
Közelkép egy Honda CB500X-ről.