Close

Adventure Hét március 23-28. között a Honda Márkakereskedésekben. Válassza ki a stílusához, életmódjához illő kalandmotort!

KALAND A LÁTHATÁRON

Görgetés

AFRICA TWIN

KÉSZEN ÁLL RÁ, HOGY ÁTTÖRJE A KORLÁTJAIT?

Mi már megtettük az új Africa Twin megalkotása során.

Tudjuk, hogy Ön is készen áll. Kőkemény motorozás, szabadon, az utaktól távol. A kompromisszumok nélkül, hosszú évtizedek tapasztalatai alapján a korlátlan kalandozásra tervezett új CRF1100L Africa Twin fittyet hány a szabályokra. A lenyűgöző terepképességeknek köszönhetően motorosaink olyan vidékekre is eljuthatnak, amelyekről mások csak álmodnak. Csatlakozzon Ön is, és vegyen részt élete legnagyobb kalandjában!

Honda Africa Twin, háromnegyedes, elölről készült felvétel, homokban

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT

Bárhová is szeretne eljutni, az új Africa Twin Adventure Sports garantáltan elviszi oda.

Az új CRF1100L Africa Twin Adventure Sports lelkében a felfedezés vágya izzik. Ugyanonnan származik, ahonnan az új Africa Twin, de lehetővé teszi, hogy utasai nagy távolságokat is igazi kényelemben tegyenek meg. Minden motoros arról álmodozik, hogy egyetlen valódi kalandról se maradjon le: az Adventure Sports modellel ez az álom valósággá válik.

Honda Africa Twin Adventure Sports, háromnegyedes, elölről készült felvétel, a motoros egy sivatagi tájon halad keresztül

X-ADV

AZ UTAKON TÚL

Bemutatkozik az X-ADV: az első SUV-motorkerékpár, amellyel a járt utakat és a megszokott dolgokat egyaránt maga mögött hagyhatja. Törjön ki a városból, és járjon be minden ösvényt, amely keresztezi az útját. Ez a közúton és terepen egyaránt használható motorkerékpár elviszi azokra a helyekről, amelyekről eddig még csak álmodni sem mert.

Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy Honda X-ADV motorról, motorossal, úton

NC750X

TÁRS A MINDENNAPOKBAN ÉS A LEGKÜLÖNLEGESEBB PILLANATOKBAN

Motorozzon kényelmesen a mindennapokban, és ha eljön a hétvége, induljon feledhetetlen kalandokra! A lenyűgöző teljesítményű NC750X minden szerepben brillírozik: felszereltségének és egyedi átalakítási lehetőségeinek köszönhetően az Ön vezetési stílusához igazítható. Élvezze ugyanúgy a legrövidebb utat és a leghosszabb túrát!

Honda NX750X, jobb oldalról, egy zsákon

CB500X

KALAND BÁRHOL, AMERRE JÁR

A motorosra mindenhol egyedülálló kalandok várnak, legyen szó akár dinamikus városi környezetről, akár terepen való motorozásról. Az Africa Twin stílusa ihlette, amelyben a markáns vonalak masszív kialakítással találkoznak. Az agilis és agresszív CB500X nyergében minden motoros megtapasztalhatja a kaland izgalmát.

CB500X motorossal, háromnegyedes bal első nézet, egy városi utcán gurul

FEDEZZE FEL AZ ADVENTURE HÉT MODELLJEIT!