Honda CRF1100L Africa Twin
Honda CRF1100L Africa Twin

2020
AFRICA TWIN és
AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Van, hogy az utazás maga az út célja.

És mi már hosszú ideje ebbe az irányba haladunk. Ezért alkottuk meg több mint 30 éve az eredeti Africa Twint: hiszen a világot a legjobban egy motorkerékpár nyergéből lehet megtapasztalni. Az út csak Önre vár! Induljon el, érezze át és élje meg közvetlen közelből. Mert az új Africa Twin ezért jött létre.

AFRICA TWIN

KÉSZEN ÁLL RÁ, HOGY ÁTTÖRJE A KORLÁTJAIT?

Mi már megtettük az új Africa Twin megalkotása során.

Tudjuk, hogy Ön is készen áll. Kőkemény motorozás, szabadon, az utaktól távol. A kompromisszumok nélkül, hosszú évtizedek tapasztalatai alapján tervezett CRF1100L Africa Twin fittyet hány a szabályokra. A tökéletesre csiszolt terepképességeknek köszönhetően olyan vidékekre is eljuthat, amelyekről mások csak álmodnak. Kéthengeres motorja minden ízében erőteljesebb, és könnyebb, sportosabb váz társul hozzá. Ez a motor ráadásul okosabb is: erről tanúskodik a hat vezetési mód, a HSTC, a kanyar ABS és az egykerekezés-gátló, valamint az érintéssel kezelhető TFT-kijelző, az Apple CarPlay® és a Bluetooth, valamint a sebességtartó automatika. Az Africa Twin folyamatosan feszegeti a határokat. Döntse le ön is korlátait és keresse meg saját kalandjait.

Honda Africa Twin, háromnegyedes, elölről készült felvétel, homokban

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

VALÓSÍTSA MEG ÁLMAIT

Bárhová is szeretne eljutni, az új Africa Twin Adventure Sports garantáltan elviszi oda.

Az új CRF1100L Africa Twin Adventure Sports lelkében a felfedezés vágya izzik. Ugyanonnan származik, ahonnan az új Africa Twin, de lehetővé teszi, hogy utasai nagy távolságokat is kényelmesen tegyenek meg. A 24,8 literes üzemanyagtartálynak köszönhetően ritkábban kell majd megállni, míg az áramvonalas idomzat, az állítható magasságú plexi, az alacsonyabb üléspozíció (az ülésmagasság állítható) és a fűtött markolat mind hozzájárulnak a gondtalan túrázás öröméhez. Ez a motor ráadásul igazi túlélő: a nagy méretű, alumíniumból készült motorvédő burkolat és az oldalidomokon elhelyezett betétek hatékony védelmet nyújtanak. Ön mer nagyot álmodni. Azonban mi sem maradunk le! Az Africa Twin Adventure Sports segít valóra váltani vágyait.

Honda Africa Twin Adventure Sports, háromnegyedes, elölről készült felvétel, a motoros egy sivatagi tájon halad keresztül

Két különböző Africa Twin modell

Mindkettő készen áll a kalandra. Válassza ki az Ön modelljét, itt.

Képváltás
Honda Africa Twin Adventure Sports, háromnegyedes, elölről készült felvétel, úton
Honda Africa Twin, háromnegyedes, elölről készült felvétel, homokban

CRF1100L Africa Twin

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

Africa Twin Adventure Sports, jobb oldal, köves úton
Honda Africa Twin, jobb oldal, homokban

CRF1100L Africa Twin

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports