Close
Bezárás

CBR650R – CBR500R – CB650R Neo Sports Café – CB500F – CB500X

FEDEZZE FEL LEGÚJABB VÁLASZTÉKUNKAT

Görgetés

CB650R Neo Sports Café

Áramvonalas, a városi környezethez és a modern életstílushoz illő formaterv.

Adrenalinszintje azonnal megemelkedik, amint megpillantja a CB650R Neo Sports Café-t. Érzi, ahogy vágya elragadja. Elönti a várakozás kellemes érzése. Ez a motorkerékpár izgalomba hozza, és arra ihleti, hogy kitágítsa határait. Kompakt, retró-minimalista stílus, teljes LED-világítás, függőséget okozó négyhengeres motor és könnyen kezelhető váz – ez a motorkerékpár hibátlan formatervvel és lenyűgöző felszereltséggel rendelkezik. Vigye el egy körre a CB650R-t még ma, és tapasztalja meg az erő, stílus és teljesítmény tökéletes ötvözetét!

A CB650R Neo Sports Café jobb oldalról pilótával éjszaka.

CBR650R

Száguldjon végig a versenypályán.

A motor felbőg, amint végigszáguld az aszfaltcsíkon, bedől a kanyarban és átcikázik a szerpentinen. Akár városi utcákon cirkál, akár versenypályán száguld, a CBR650R mindig megemeli pulzusát. A négyhengeres motor biztosítja a kellő erőt, és a könnyen kezelhető váz biztosítja annak irányítását. A Honda Állítható Nyomatékszabályozó megőrzi a hátsó kerék tapadását, így javítja a stabilitást, míg a szeparált csillapítású, fordított Showa villa gondoskodik a felfüggesztés gyors reagálásáról. A modern teljes LED-világítás és a digitális LCD-kijelző fokozza a gép kemény RR sportos stílusát. Ezt a motorkerékpárt versenyzésre, a született versenyzőknek készítettük. A CBR650R-rel minden motorozás verseny lesz.

A CBR650R jobb oldalról pilótával versenypályán parkolva.

CBR500R

A versenypálya stílusa a mindennapokra.

Ha a versenyzés a szenvedélye, tudja, hogy semmilyen más élmény nem hasonlítható a versenypályán átéltekhez. A CBR500R bátor, ultraagresszív formájával és erős soros, kéthengeres, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval ellátott motorjával kiélvezheti azokat az izgalmakat, amelyekre vágyik – akár egy A2 kategóriájú jogosítvánnyal is. A CBR1000RR Fireblade ihlette gépnek vérében van a versenyzés. Optimalizáltuk nagy sebességen való irányítását, és a kipufogódobot úgy hangoltuk, hogy felvillanyozó hanghatást keltsen. A teljes LED-világítás erős fényt bocsát ki, míg az áttekinthető, inverz színű LCD-műszerfal megkönnyíti az adatok leolvasását út közben. Éljen a sebességnek a CBR500R-rel.

Háromnegyedes, elölről készült felvétel a CBR500R-ről pilótával versenypályán parkolva.

CB500X

A városi kalandozásokra tervezett motorkerékpár.

Tapasztalja meg új módon a várost. A CB500X erejével és fürgeségével beveheti a városi dzsungelt. Kompakt crossover formája a robusztus konstrukciót agresszív megjelenéssel kombinálja, így egyszerre biztosít a motorkerékpárnak terepen használható képességeket és városi stílust. Soros, kéthengeres, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval szerelt motorja könnyen kezelhető erőt ad, és kalandra kész váza védelmet és kényelmet biztosít minden úton. Teljes LED-világítása és új LCD-műszerfala még inkább kihangsúlyozza a gép modern stílusát. Az ajtón kilépve kalandra talál. Fedezze fel újra a várost a CB500X-szel!

A CB500X jobb oldalról pilótával hegyi tájon parkolva.

CB500F

Nyers, lecsupaszított, vad erő.

Sportos és friss stílus, hatékony és kompakt forma, streetfighter megjelenés – a CB500F egy modern roadster. A minimalista, letisztult vonalak kiemelik a soros, kéthengeres motort. Teljes LED-világítása és LCD-műszerfala még inkább kihangsúlyozza modern esztétikáját. A kipufogódobot úgy hangoltuk, hogy a végletekig sűrített hangot adjon ki. Ez a gép mindennel rendelkezik, amire szüksége lehet, de semmi olyannal, ami lassítaná. Egy igazi klasszikus. Élje át a motorozás tiszta élményét a CB500F-fel!

Háromnegyedes, elölről készült felvétel a CB500F-ről pilótával parkolva.