Close

Monkey

AZ ÉRETLENSÉG LEGJAVA

A motorozás ismét a szórakozásról szól – ezt tudja a Monkey!

Görgetés

EMLÉKSZIK, MILYEN VOLT LEGUTÓBB?

Vigyorog már a sisakban?

Amikor először megpillantja a Monkey motorkerékpárt, garantáltan jókedvre derül. Amikor először ül a Monkey nyergében, a sisak alatt garantáltan fülig ér majd a szája. A Monkey elég kicsi ahhoz, hogy a lakókocsi hátuljára szerelve szállítsa, a forgalomban használva pedig a legszűkebb hézagon is átjut vele az autók között. Ám a Monkey igazi előnye a zabolátlan élvezet, amit a motorosnak kínál. Szerintünk ezzel nincs is semmi gond.

EZ A MONKEY

Van szükség ennél többre?

A Monkey stílusa teljesen egyedi. Semmihez nem fogható karakterrel rendelkezik. A krómozott, magasan ívelt kormány, a mogyoró alakú üzemanyagtartállyal azonos színűre festett váz, lengőkar és rugóstagok, valamint a magasra szerelt sárvédők egyaránt magukra vonzzák a tekintetet. Ugyanez érvényes a masszív, ballonos abroncsokra is. Ám mindezt egy erős és megbízható, takarékos, léghűtéses 125 cm3-es motor hajtja, melyet masszív, IMU-vezérelt ABS-fékrendszerrel szerelt, strapabíró vázra erősítettek. A kicsi és könnyű, mindössze 107 kilós motorkerékpár kényelmes ülése 776 mm-re helyezkedik el a talajtól. Semmi esetre sem csak egy játékszer. Minden ízében motorkerékpár. Ez a Monkey.

Közelkép egy 125 köbcentis Monkey üléséről
Közelkép egy 125 köbcentis Monkey üzemanyagtartályáról
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy 125 köbcentis Monkey bal oldaláról, az előtérben sisakos emberrel.
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy guruló 125 köbcentis Monkey jobb oldaláról

A GÉPET MI GYÁRTJUK

A varázslatról Ön tehet.

A Monkey egy életérzés. Nem másról szól ez, mint a pillanat szabadságáról és azokról az élményekről, amelyekre később szívesen emlékezünk vissza. Amikor a Honda 1961-ben először gyártani kezdte ezt a modellt, más szelek fújtak, ám az üzenet és az elképzelés változatlanul érvényes maradt. A Monkey maga a szabadság, két keréken. És ismét eljött az ideje.

Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy 125 köbcentis Monkey bal oldaláról