Close

új

CB125F

GYŐZD LE A FORGALMI DUGÓKAT

LEGYEN HATÁROZOTT

NE CSÚSSZON LE EGYETLEN PILLANATRÓL SEM

ISMERJE MEG AZ IGAZI SZABADSÁGOT

honda/components/content/product/scrollingHeaders/scrollingIntro

Az új CB125F

Ismerje meg a szabadságot!

Ismerje meg az igazi szabadságot!

Ne sóvárogjon tovább, itt a lehetőség, hogy megszökjön a gondok elől!

Ezzel a motorral izgalmasabbá és változatosabbá teheti életét. Legyen gyors! Legyen ellenállhatatlan! És uraljon minden helyzetet! Az erőteljes, egyhengeres hajtómű rendkívül dinamikusan gyorsítja a motorkerékpárt, teljesítményleadása mégis végtelenül barátságos. Bármikor, bárhová eljuthat. Így soha semmiről nem marad le. Ez a siker és a hatékonyság kulcsa. Az új CB125F.

Egy Pearl Twinkle Yellow színű CB125F jobb oldala közúton.

átgondolt megoldás

Élje meg stílusosan a pillanatot!

Az új CB125F minden szituációban magával ragadó élményt nyújt. Ez egy agilis, ugrásra kész utcai gép, jó adag dinamikával és összetéveszthetetlen naked stílussal. A felhasználóbarát viselkedést és a lehengerlő vezetési élményt könnyű kormányzás és alumínium kerékgarnitúra garantálja. Vágjon át a dugón és járja be kedvére a várost!

Háromnegyedes felvétel egy Pearl Twinkle Yellow színű CB125F-ről közúton, városban, éjszaka.

az erő, amivel legyőzheti a várost

Az új CB125F-fel mindig az élmezőnyben lehet.

Közelkép egy Pearl Twinkle Yellow színű, parkoló CB125F jobb oldaláról városi környezetben.

A strapabíró, léghűtéses, OHC-vezérlésű, kétszelepes, PGM-FI üzemanyag-befecskendező rendszerrel és ötfokozatú váltóval felszerelt erőforrás rendkívül takarékos, akár 1,95 liter benzinnel is beéri száz kilométeren. Ez több mint 600 kilométeres hatótávot jelent. A nyomatékban gazdag alsó és középső fordulatszám-tartomány elképesztően gyors állórajttal, valamint kiemelkedő rugalmassággal ajándékozza meg a pilótát. Hála a kiegyensúlyozó-tengelynek, a motor rezgései egyáltalán nem zavaróak. Az új acélváz, a masszív teleszkópvilla és a kétoldali hátsó rugóstag egyszerre teszi stabillá egyenesfutást és precízzé a kanyarvételeket. Mindez persze nem valósulhatna meg a mindössze 126 kilós menetkész tömeg és a széles, 90 fokos tartományban elforduló kormány nélkül.

Közelkép a CB125F teleszkópjairól.

A kétoldali hátsó rugóstagok stabilabb az útfekvést biztosítanak, így a vezető még könnyedebben és magabiztosabban kanyarodhat.