Közeli kép a telefon „Adja meg a PIN-kódját” képernyőjéről
Közeli kép a telefon „Adja meg a PIN-kódját” képernyőjéről

My Honda+

Honda Digitális Kulcs

A My Honda+ alkalmazással számos hálózati szolgáltatáshoz és funkcióhoz férhet hozzá, illetve okostelefonját távirányítóként is használhatja autója nyitásához, zárásához, sőt akár annak indításához is. Ezenfelül a Digitális Kulcsot családjával vagy egy közeli barátjával is megoszthatja, így ők is vezethetik autóját.

Görgetés

Digitális kulcs

  

A csomag részletei

Ez az előfizetés az autó regisztrációját követő első évben teljesen ingyenes.

A Honda Digitális Kulcs segítségével akár 5 meghívott személlyel is megoszthatja autóját. Tulajdonosként minden esetben az Ön kezében lesz az irányítás, a megosztáskor pedig kiválaszthatja, hogy minden előfizetett csomagot vagy csak a Digitális Kulcsot kívánja megosztani.

Indítás

Autóját okostelefonja segítségével is elindíthatja. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően az Android- és az iOS-felhasználók az alkalmazásban található „power” gomb megnyomásával, majd a PIN-kód megadásával elindíthatják az autót. Másik megoldásként az Android-felhasználók az NFC-kapcsolatot használva is elindíthatják az autót; ehhez mindössze a műszerfalhoz kell érinteniük okostelefonjukat.

Zárás és nyitás

Autóját okostelefonja segítségével is bezárhatja és nyithatja. A Bluetooth-hatótávolságon belül az Android- és iOS-felhasználók kinyithatják az autót. Másik megoldásként az Android-felhasználók az NFC-kapcsolatot használva is kinyithatják az autót; ehhez mindössze a B oszlophoz kell érinteniük okostelefonjukat. Nincs szükség internetkapcsolatra, mindössze arra van szükség, hogy az autó a Bluetooth hatótávolságán belül legyen.

 

 

 

Ablakok felhúzása és leállítása

Ha Bluetooth-hatótávolságon belül van, az okostelefonját használva internetkapcsolat nélkül is felhúzhatja autója ablakait, valamint leállíthatja a működésüket.

Töltőfedél nyitása

A Bluetooth-hatótávolságon belül okostelefonja segítségével is kinyithatja a Honda e töltőfedelét; ehhez még internetkapcsolat sem szükséges.

Riasztások

Az értesítéseknek köszönhetően mindig közel lehet az autójához; a rendszer értesíti ha az ajtót, a csomagtartót, a töltőfedelet vagy az ablakokat nyitva hagyta. Teljes nyugalom. 

A Digitális Kulcs használatakor ajánlott hordani a gyújtókulcsot is. További információkért kérjük, olvassa el a GYIK oldalunkat.

Egy fehér Honda e mellett álló hölgy, aki a My Honda Plus alkalmazást használja

Hogyan fizethetek elő?

Ez a szolgáltatás el az első évben ingyenes. Az ajánlat letelte előtt két héttel értesítést küldünk, így lehetősége nyílik az előfizetés megújítására. Egyszerűen csak kapcsolja be az „automatikus megújítás” funkciót, és többé nem is kell vele foglalkoznia.

FAQs
Egy fehér Honda e mellett álló hölgy, aki a My Honda Plus alkalmazást használja

My Honda+ és az autója.

A hálózati szolgáltatáshoz kapcsolódó funkciók kizárólag a Honda HR-V és Honda e autóhoz érhetők el. 

FAQs
Egy fehér Honda e mellett álló hölgy, aki a My Honda Plus alkalmazást használja

Mennyit kell fizetnem?

A csomag az első évben díjmentes előfizetésként érhető el, azt követően évi 21 995 Ft/év ellenében vehető igénybe. Ehhez mindössze annyi a dolga, hogy regisztrál, majd letölti az alkalmazást. Ha azonban szeretne még több funkcióhoz hozzájutni a My Honda+ alkalmazásban, az alábbi három csomagra is előfizethet: A 'Biztonság és utazás', valamint a 'Honda Személyi Asszisztens' csomagokkal számos egyéb funkcióhoz férhet hozzá – ez alól csak a 'Beépített Wi-Fi elérési pont' funkció jelent kivételt, amelyet csak közvetlenül az autójában érhet el.

FAQs

Előfizetések
Árak
HR-V
Honda e
Jazz termékcsalád
 

Hálózati alapcsomag

Hozzáférés a szolgáltatások széles köréhez.

Virtuális műszerfal, távoli zárás/nyitás, vezető meghívása. A Honda e esetében a csomagban a Légkondicionáló berendezés távvezérlése, a Távoli töltés és még számos további funkció is megtalálható.

Az első tulajdonosnak ingyenes. A második tulajdonos esetében 12 995 Ft aktiválási díj ellenében érhető el.
Available
Available
Available

Biztonság és utazás

Nyugalom mindenkor.

Digitális Útmenti Segélyszolgáltatás. Zónakontroll, POI küldése a műholdas navigációs rendszerbe, Gépjárműkereső, Utazási előzmények, Vezetési pontszám és Kedvenc út tervezése.

Az első évben ingyenes, utána 10 295 Ft/év (a 3. évig).
Available
Available
Available

Beépített Wi-Fi elérési pont

Internetelérés az autóban.

Tartalmak megtekintése több eszközön is a szolgáltatón keresztül (AT&T, Vodafone stb.)

A költségek a használat mértékétől függenek
Available
Available
Available

Honda Személyi Asszisztens

Csak mondja ki: „OK Honda”

Lépjen kapcsolatba saját fedélzeti AI-asszisztensével: ha kimondja a varázsszót, kontextusfüggő párbeszéd indul el, amely segít megtervezni az útvonalát.

16 495 Ft/év
Not available
Available
Available

*A szolgáltatások a gépjármű típusától, műszaki jellemzőitől és kibocsátási évétől, valamint a regisztráció első országától függően változhatnak.

Az alkalmazás letöltéséhez és az összes funkció eléréséhez mobilhálózatra és/vagy internetkapcsolatra lesz szüksége. A teljes szerződési feltételek megtekintéséhez kattintson ide.