Digitális kijelző

A 10,2" colos többfunkciós információs kijelzőn kristálytiszta felbontással megjelenik minden információ, amire a volánnál szüksége lehet, a teljesítményt is beleértve. A kormánykerékre szerelt kezelőszervek segítségével navigálhat a funkciók között, így tekintetét mindig az úton tarthatja.

A ZR-V digitális kijelzője a műszerfalon

Infotainment rendszer

Az Apple CarPlay és Android Auto funkcióval ellátott legújabb generációs Honda CONNECT rendszer az alapfelszereltség részét képezi, ami egy középre szerelt 9" colos érintőképernyővel van felszerelve. A rendszer műholdas navigációt és DAB digitális rádiót is tartalmaz.

A ZR-V infotainment rendszere a műszerfalon

Magával ragadó hangzás

Az Advance felszereltségi szintű modellünkben 12 Bose hangszórót talál, amelyek optimálisan vannak elhelyezve a tökéletes térhatású hangzás érdekében. A ZR-V ezenfelül elöl és hátul USB-C és USB-A csatlakozókat tartalmaz, bizonyos felszereltségi szintek esetén pedig a Qi standardnak megfelelő vezeték nélküli töltés is elérhető.

A ZR-V audiorendszere

Kulcs nélküli ajtónyitó rendszer

Ha az intelligens kulcsot a zsebében vagy táskájában tartja, a ZR-V ajtaja automatikus kinyílik az ajtókilincs meghúzásakor. A gyújtásgomb egyetlen megnyomásával pedig a ZR-V elindul, és máris indulásra kész.

ZR-V kulcs nélküli ajtónyitó gomb

Motoros csomagtérajtó

Hagyja, hogy a technológia végezze el Ön helyett a nehéz munkát. A csomagtartót távolról is kinyithatja, továbbá egyetlen gombnyomással aktiválhatja a „Elsétálást követő ajtózárás” funkciót, amely biztonságosan lezárja a csomagtérajtót.

Egy felhajtón álló, elektromos mozgatású csomagtérajtóval felszerelt ZR-V

Vezeték nélküli telefontöltés

A középkonzolban alapfelszereltségként elhelyezett vezeték nélküli töltőegységgel gondoskodhat arról, hogy mobilkészüléke mindig teljesen feltöltve legyen. Az elöl és hátul elhelyezett, legújabb USB-A és USB-C csatlakozók további töltési lehetőséget biztosítanak az utasok eszközei számára.

A ZR-V vezeték nélküli telefontöltés funkciója

Parkolássegítő rendszerek

Az elöl és hátul elhelyezett parkolóérzékelőkkel, valamint az alapfelszereltség részét képező tolatókamerával a parkolás még egyszerűbb a ZR-V modellel. Ha hátrameneti sebességbe kapcsol, a 9 colos infotainment képernyő automatikusa bekapcsol, és két különböző nézetet jelenít meg: a jármű mögötti széles látószögű területet, valamint a közvetlenül a jármű mögött lévő területet felülről nézve.

Egy ZR-V-t vezető férfi és a parkolássegítő rendszerek

Head Up Display

A ZR-V magasabb felszereltségi szintjein egy Head-Up kijelző is megtalálható a járműben, ami közvetlenül a szélvédőre vetíti a lényeges vezetési információkat, így soha nem kell levennie a szemét az útról. A fényerő és a megjelenített információk testre szabását a többfunkciós kormánykeréken található kezelőszervek segítségével végezheti el.

Head Up Display