Az utastér kialakítása

A ZR-V tágas utasterében megfigyelhető részletes kidolgozás, valamint a használhatóságra és a praktikusságra helyezett kiemelt figyelem a luxus és a kényelem érzetét kelti a vezetőben és az utasokban egyaránt. Mindent a vezető köré terveztek, rengeteg tárolóhely áll rendelkezésre és minden kezelőszerv könnyen elérhető közelségben van. Az utasteret is úgy tervezték, hogy jó kilátást biztosítson: a vezetőülés magasan van, így a motorháztető fölött kitekintve a vezető széles látóteret beláthat.

A ZR-V beltere a műszerfallal együtt

Fűthető első és hátsó ülések

A bizonyos felszereltségi szinteken fűtött első és hátsó ülésekkel felszerelt ZR-V kimagasló kényelmet nyújt a vezetőnek és az utasoknak egyaránt.

Egy ZR-V-t vezető férfi

Csomagtér

A ZR-V-ben minden elfér, amire a családnak szüksége van, az ülések lehajtásával pedig akár 1322 literes csomagtér érhető el (VDA-módszerrel mérve).

Egy fehér ZR-V nyitott csomagtartóval egy kocsibeállóban

Fűtött bőrkormány

A teljes bőrből készült, fűtött kormánykerék igazi luxusérzetet nyújt a hideg téli reggeleken. Bizonyos felszereltségi szintek esetén érhető el.

A képen egy ZR-V-t vezető férfi, valamint a műszerfalon lévő műholdas navigáció látható

Könnyen hozzáférhető ISO FIX rögzítési pontok

A könnyen hozzáférhető ISO FIX-rögzítőkkel (I-SIZE) a hátsó üléseken, valamint az előre és hátrafelé néző gyerekülések számára is elegendő helynek köszönhetően gyermeke mindig kényelmesen és biztonságban utazhat.

A hátsó ülés ISO rögzítési pontjai

Helyezkedjen el kényelmesen a ZR-V utasterében!

Bemutatjuk Önnek legújabb modellünk minőségét és kifinomult belső terét – valamint a benne található összes technológiát.

Bezárás

Egy nő a vezetőülésben, aki éppen hátranéz

Tovább: Technológia