Stílus

Az új ZR-V a Honda középkategóriás SUV-je, amelyet különleges közúti megjelenés jellemez. A vázat a légáramlás maximalizálását szem előtt tartva tervezték. Az integrált fényszórók és a nagy méretű első hűtőrács még kifinomultabbá teszik a megjelenést, míg az aerodinamikus hátsó spoiler és a dupla kipufogó sportos jelleget kölcsönöznek az autónak.

Fehér ZR-V egy felhajtón

Kerekek

Az egyes ZR-V-modellek saját tervezésű 18 colos könnyűfém keréktárcsával rendelkeznek (225/55-ös profilú gumiabroncsokkal), ezzel tovább fokozva a fejlett hibrid jármű sportos megjelenését.

A ZR-V könnyűfém felnijei

Panorámatető

A kiemelkedő luxust kínáló tágas téren felül a nyitható panorámatető világos és szellős élményt teremt az utastérben. Igazi fellélegzés. Bizonyos felszereltségi szintek esetén érhető el.

Egy ZR-V egy hegyi úton

Intelligens fényszórók

A ZR-V elöl és hátul egyaránt elegáns LED lámpákkal van felszerelve. Az automatikus távolsági fényszóró funkció automatikusan beállítja a fényszórók fényerejét, így Ön nyugodtan koncentrálhat a vezetésre. Az Advance felszereltségi szint esetén az aktív kanyarfényszórók további funkciókat biztosítanak kanyarodáskor, az adaptív távolsági fényszóró pedig úgy világítja meg az előttünk lévő utat, hogy nem vonja el a többi közlekedő figyelmét.

Egy kék ZR-V egy felhajtón

Fedezze fel a ZR-V külső dizájnját!

Nézze meg közelebbről a ZR-V elegáns és sportos külsejét!

Bezárás