Miért érdemes SUV-t venni?

Miért olyan más SUV-t vezetni, mint egy ferdehátút vagy szedánt? Ahogy minden Honda, ez a modell is a kényelmes és magabiztos vezetési élmény jegyében készült: ezt a célt szolgálja a megemelt vezetői pozíció, amelyből tökéletesen belátja az utat. A „SUV” rövidítés jelentése Sport Utility Vehicle, azaz „sportcélú haszonjármű” vagy „szabadidőautó”. A CR-V és a HR-V egyaránt tágas belső teret kínál, amely bármilyen felhasználáshoz tökéletesen alkalmazkodik.

Egy Honda CR-V menet közben

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről

Minden, amit a SUV-ről tudni kell

Kínálatunkban elsőkerék-hajtású és összkerék-hajtású változatok egyaránt megtalálhatók. Az elsőkerék-hajtás a gyakorlatban annyit tesz, hogy jobb a tapadás, mint hátsókerékhajtás esetén. A SUV modellek összkerékhajtású változatait pedig felszereltük az új Intelligens Vezérléssel, amely pontosan a szükséges mértékben hajtja meg az egyes kerekeket.

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről

Jó vezetni a városi terepjárókat?

A Honda SUV-ok kifinomult, reszponzív és élvezetes vezetési élményt kínálnak. A magasított vezetői pozíció pedig a biztonság és a magabiztosság érzését nyújtja, hiszen innen tökéletesen belátja az utat és a jármű környezetét. Az SUV vezetésének egyik előnye, hogy jóval kényelmesebb beszállni az autóból, és kiszállni belőle.

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről

Könnyen lehet a SUV-okkal parkolni?

A megemelt vezetői pozíció tökéletes rálátást kínál a környező járművekre és akadályokra. Ráadásként a Honda SUV modelljeiben számos nagyszerű technológia kapott helyet, a szűkös helyeken például parkolóradarok és tolatókamerák segítik a manőverezést.

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről

Mennyire biztonságosak az utcai terepjárók?

A SUV modelleket arra tervezték, hogy kiemelkedő aktív és passzív biztonságot nyújtson a járművezetők és az utasok számára. Ahogy minden Hondában, ezekben is megtalálható a Honda SENSING – fejlett vezetéstámogató technológiánk csomagja. A CR-V emellett kiemelkedő minősítést, öt csillagot kapott a független Euro NCAP tesztjein.

Melyik SUV lenne a legjobb számomra?

SUV típus
Meghajtás
Főbb jellemzők
 
CR-V oldalról

CR-V

e:HEV hibrid vagy plug-in hibrid
Nagy méretű csomagtartó, kivételes szállítókapacitás, stílusos belső tér és Honda SENSING biztonsági funkciók.
HR-V oldalról

HR-V

e:HEV hibrid
Üzemanyag-takarékos, a sportkupék jegyeit viselő stílus, és kategóriaelső, tágas belső tér a Mágikus Ülésrendszerrel.
ZR-V oldalról

ZR-V

e:HEV hibrid
Sportos, SUV-kialakítású design, kényelmes utastér, impozáns csomagtér
eNy1 oldalról

e:Ny1

elektromos

Zéró károsanyag-kibocsátás, panoráma üvegtető, számtalan biztonsági kiegészítő