Miért érdemes SUV-t venni?

Miért olyan más SUV-t vezetni, mint egy ferdehátút vagy szedánt? Ahogy minden Honda, ez a modell is a kényelmes és magabiztos vezetési élmény jegyében készült: ezt a célt szolgálja a megemelt vezetői pozíció, amelyből tökéletesen belátja az utat. A „SUV” rövidítés jelentése Sport Utility Vehicle, azaz „sportcélú haszonjármű” vagy „szabadidőautó”. A CR-V és a HR-V egyaránt tágas belső teret kínál, amely bármilyen felhasználáshoz tökéletesen alkalmazkodik.

Két Honda CR-V, amelyek egy irodaépület előtt parkolnak

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről, amely a városon halad keresztül

Minden, amit a SUV-ről tudni kell

Kínálatunkban elsőkerék-hajtású és összkerék-hajtású változatok egyaránt megtalálhatók. Az elsőkerék-hajtás a gyakorlatban annyit tesz, hogy jobb a tapadás, mint hátsókerékhajtás esetén. A SUV modellek összkerékhajtású változatait pedig felszereltük az új Intelligens Vezérléssel, amely pontosan a szükséges mértékben hajtja meg az egyes kerekeket.

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről, amely a városon halad keresztül

Jó vezetni a városi terepjárókat?

A Honda SUV-ok kifinomult, reszponzív és élvezetes vezetési élményt kínálnak. A magasított vezetői pozíció pedig a biztonság és a magabiztosság érzését nyújtja, hiszen innen tökéletesen belátja az utat és a jármű környezetét. Az SUV vezetésének egyik előnye, hogy jóval kényelmesebb beszállni az autóból, és kiszállni belőle.

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről, amely a városon halad keresztül

Könnyen lehet a SUV-okkal parkolni?

A megemelt vezetői pozíció tökéletes rálátást kínál a környező járművekre és akadályokra. Ráadásként a Honda SUV modelljeiben számos nagyszerű technológia kapott helyet, a szűkös helyeken például parkolóradarok és tolatókamerák segítik a manőverezést.

Háromnegyedes elülső felvétel egy Honda CR-V modellről, amely a városon halad keresztül

Mennyire biztonságosak az utcai terepjárók?

A SUV modelleket arra tervezték, hogy kiemelkedő aktív és passzív biztonságot nyújtson a járművezetők és az utasok számára. Ahogy minden Hondában, ezekben is megtalálható a Honda SENSING – fejlett vezetéstámogató technológiánk csomagja. A CR-V emellett kiemelkedő minősítést, öt csillagot kapott a független Euro NCAP tesztjein.

Melyik SUV lenne a legjobb számomra?

SUV típus
Erőátvitel
Főbb jellemzők
 
Háromnegyedes felvétel a CR-V elejéről

CR-V

e:HEV Hybrid
Nagy méretű csomagtartó, kivételes szállítókapacitás, stílusos belső tér és Honda SENSING biztonsági funkciók.
Elölről készült, háromnegyedes felvétel a HR-V-ről

HR-V

e:HEV Hybrid
Üzemanyag-takarékos, a sportkupék jegyeit viselő stílus, és kategóriaelső, tágas belső tér a Mágikus Ülésrendszerrel.
 Kis méretű Honda SUV – teljesen elektromos

Vadonatúj Honda SUV –
teljesen elektromos

A Honda teljesen elektromos üzemű járműveinek (EV) kínálatában egy teljesen új és teljesen elektromos kis méretű SUV áll, amelyet 2023-ban vezetünk be. Ez a dinamikus vezetési élmény, fejlett technológiák és vonzó dizájn együttesével hódító autó ideális választás, ha családi elektromos autót keres.

Kompakt Honda SUV – e:HEV teljes értékű hibrid

Kompakt Honda SUV –
e:HEV teljes értékű hibrid

Szeretnénk teljessé tenni az öntöltő teljes értékű hibridek (e:HEV) már jelenleg is imponáló kínálatát (amelyben a HR-V és a CR-V is megtalálható), ezért 2023-ban egy közepes méretű, sportos és dinamikus, ugyanakkor kompakt SUV-ot is bemutatunk: ez a ZR-V. Hamarosan érkeznek a további részletek! 

Honda CR-V e:HEV teljes értékű hibrid és e:PHEV plug-in hibrid SUV

Vadonatúj CR-V e:HEV teljes értékű hibrid és e:PHEV plug-in hibrid SUV

2023-ban a Honda bevezeti a vadonatúj CR-V-t, amely először lesz elérhető többféle elektromos hajtáslánccal. Az új CR-V e:HEV továbbra is kapható lesz öntöltő teljes értékű hibridként, de a Honda (Európában első alkalommal) a CR-V e:PHEV modellt is felveszi a kínálatába: ezzel legnépszerűbb nagy méretű SUV modellünk már plug-in hibridként is kapható lesz. Figyelje ezt az oldalt a legújabb információkért!