Jazz-teljesítmény

Élményre hangolt teljesítmény

Érezze az energiát!

1,5 literes i-VTEC

130 LE

erőforrás

1,3 literes i-VTEC

102 LE

erőforrás

Görgetés

A Honda Jazz terméklogója.

Ritmusos Jazz

Megjelenéshez méltó teljesítmény.

Kelj fel és járj!

Komolyan vesszük a szórakoztatást.

A Honda Jazzt két nagyszerű i-VTEC motorral forgalmazzuk. A kipróbált, végtelenül takarékos 1.3 i-VTEC mellett immáron a Dynamic felszereltségi szinthez kínált, vadonatúj 1.5 i-VTEC is szerepel a választékban. Ez egy igazán energikus hajtómű, ami tökéletes a városi csalinkázáshoz, ugyanakkor országúton és autópályán is élménnyé teszi a vezetést.

Adott az irány

Automatikus vagy kézi kapcsolású?

Háromnegyedes felvétel a Honda Jazz Dynamic hátuljáról vidéki környezetben.

Ha átütő vezetési élményre vágyik, a Jazz precíz, hatfokozatú kéziváltója biztosan elnyeri majd tetszését. Érdemes kipróbálnia az automatikus erőátvitelt is, hiszen jelentősen megkönnyíti az autó kezelését. A kormány mögé helyezett váltófülekkel kézzel is kapcsolhat, akárcsak egy sportkocsiban...

A hatfokozatú kéziváltó rendkívül pontos, élmény kapcsolgatni, de kitűnő választás a hétfokozatú, folyamatosan változó áttételű CVT-erőátvitel is. Gyorsan, kifinomultan végzi a dolgát, és mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást, valamint a károsanyag-kibocsátást. Ha a kormány mögött elhelyezett, versenyautókat idéző váltókapcsolókat használja, a Jazz sportos oldalát is megismerheti.

Nagyobb megtakarítás

Mindkét váltó kimagasló teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít, s az Alapjárat-leállító Rendszerrel (start&stop) még hatékonyabbá tehető a működés. Lekapcsolja a motort, amíg – pl. a közlekedési lámpáknál – várakozik, majd automatikusan újraindítja, amint a gázpedálra lép.

Háromnegyedes felvétel a Honda Jazz Dynamic elejéről városi környezetben.

Két motor és két váltó – a Honda Jazz városban és városon kívül is otthon érezheti magát.

Épségben és biztonságban

Kompakt, de a menetbiztonságot illetően mindent képzeletet felülmúl.

Háromnegyedes felvétel a Honda Jazz Dynamic elejéről.

A sok menetbiztonsági eszköznek köszönhetően nem meglepő, hogy a kategória legjobb Euro NCAP-minősítését szerezte meg a modell.

Mi árulhatna el többet az új Honda Jazz nyújtotta menetbiztonságról, mint hogy a töréstesztekre szakosodott Euro NCAP a kategória legbiztonságosabb modelljének választotta? A típus korábban már megszerezte az ötcsillagos minősítést, ezt fejelte most meg azzal, hogy kiérdemelte a legbiztonságosabb modellt illető „Kategória legjobbja - 2015” díjat. Évről-évre jobb tehát...

Fejlett Vezetéstámogató Rendszer

Vezetést segítő és egyéb menetbiztonsági eszközöket felsorakoztató csomagunk Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert és Aktív Városi Fékrendszert is magában foglal. Mint afféle őrangyal, úgy vigyázz Önre!

Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszély áll fenn valamilyen autó előtti objektummal.

Guminyomás-ellenőrző Rendszer

Ez a kiegészítő jelentősen fokozza a menetbiztonságot, ugyanis folyamatosan felügyeli az abroncsok nyomását, és azonnal figyelmezteti a vezetőt, ha nyomásvesztést érzékel.

Automatikus távolsági fényszóró

Folyamatosan figyeli az időjárási, illetve fényviszonyokat, és automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, ha szükséges.

Alkonyérzékelős automatikus fényszórók

A Jazz fényszórói alkonyérzékelő szenzort kaptak, így automatikusan bekapcsolnak, ha a rendszer szenzorjai úgy érzékelik, hogy lement a nap, vagy egyéb okból romlanak a látási viszonyok.

Esőérzékelős ablaktörlő

Az első ablaktörlő azonnal működésbe lép, ha esni kezd, sebessége pedig automatikusan a csapadék intenzitásához igazodik. Ez azt jelenti, hogy mindig a kormányon tarthatja kezét és az utat figyelheti.