Close

ÉLMÉNYRE HANGOLT TELJESÍTMÉNY

Az új Honda Jazzt fürge, kiemelkedően hatékony, 1,3 literes i-VTEC motor hajtja. A sportos hatsebességes manuális vagy a zökkenőmentesen kapcsoló hétsebességes CVT automata sebességváltóval egyszerre nyújt kiváló teljesítményt és takarékosságot. Bármelyiket is választja, biztos lehet abban, hogy jól fog szórakozni.

FÜRGE ÉS ENERGETIKUS

ZÖKKENŐMENTES

7 fokozatú CVT

automata sebességváltó

SPORTOS

6 fokozatú

manuális sebességváltó

Görgetés

A Honda Jazz terméklogója.

Ritmusos Jazz

Megújult, sportos külsejű autó, amelyet élmény vezetni.

Indulásra kész

Komolyan vesszük a szórakoztatást.

Háromnegyedes felvétel a Honda Jazz Dynamic hátuljáról vidéki környezetben.

Két váltó közül választhat, így a Honda Jazzel városban és városon kívül is otthon érezheti magát.

The Honda Jazz valóságos energiabomba. Az üzemanyaggal köztudottan takarékosan bánó, 1,3 literes VTEC motor tökéletes a városi csalinkázáshoz, de a hosszú hétvégi kirándulásokon is élménnyé teszi a vezetést.

Automatikus vagy kézi kapcsolású?

A hatfokozatú kézi sebváltó rendkívül pontos, és élmény kapcsolgatni, de kitűnő választás az automata hétfokozatú CVT-erőátvitel is. Gyorsan, kifinomultan végzi a dolgát, és mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást, valamint a károsanyag-kibocsátást.

Nagyobb megtakarítás

Mindkét váltó kimagasló teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít – de a Jazz Alapjárat-leállító Rendszere új szintre emeli hatékonyságot. Lekapcsolja a motort, amíg például a közlekedési lámpáknál várakozik, majd automatikusan újraindítja, amint a gázpedálra lép.

Háromnegyedes felvétel a Honda Jazz Dynamic elejéről városi környezetben.

Ha sportos vezetési élményre vágyik, válassza a Jazz hatfokozatú kéziváltóját, amely a nyílt utakon van elemében. Akkor sem kell lemondani a vezetési élményről, ha a hétsebességes fokozatmentes automata sebességváltóval felszerelt modellt választja: a kormányon elhelyezett, versenyautókat idéző váltókapcsolóval könnyedén aktiválhatja a sportos módot.

Épségben és biztonságban

Kompakt, de a menetbiztonságot illetően mindent képzeletet felülmúl.

Háromnegyedes felvétel a Honda Jazz Dynamic elejéről.

A sok menetbiztonsági eszköznek köszönhetően nem meglepő, hogy a kategória legjobb Euro NCAP-minősítését szerezte meg a modell.

Mi árulhatna el többet az új Honda Jazz nyújtotta menetbiztonságról, mint hogy a töréstesztekre szakosodott Euro NCAP a kategória legbiztonságosabb modelljének választotta? A típus korábban már megszerezte az ötcsillagos minősítést, ezt fejelte most meg azzal, hogy kiérdemelte a legbiztonságosabb modellt illető „Kategória legjobbja - 2015” díjat. Évről-évre jobb tehát...

Fejlett Vezetéstámogató Rendszer

Vezetést segítő és egyéb menetbiztonsági eszközöket felsorakoztató csomagunk Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszert és Aktív Városi Fékrendszert is magában foglal. Mint afféle őrangyal, úgy vigyázz Önre!

Ráfutásos Ütközésre Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszély áll fenn valamilyen autó előtti objektummal.

Guminyomás-ellenőrző Rendszer

Ez a kiegészítő jelentősen fokozza a menetbiztonságot, ugyanis folyamatosan felügyeli az abroncsok nyomását, és azonnal figyelmezteti a vezetőt, ha nyomásvesztést érzékel.

Automatikus távolsági fényszóró

Folyamatosan figyeli az időjárási, illetve fényviszonyokat, és automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, ha szükséges.

Alkonyérzékelős automatikus fényszórók

A Jazz fényszórói alkonyérzékelő szenzort kaptak, így automatikusan bekapcsolnak, ha a rendszer szenzorjai úgy érzékelik, hogy lement a nap, vagy egyéb okból romlanak a látási viszonyok.

Esőérzékelős ablaktörlő

Az első ablaktörlő azonnal működésbe lép, ha esni kezd, sebessége pedig automatikusan a csapadék intenzitásához igazodik. Ez azt jelenti, hogy mindig a kormányon tarthatja kezét és az utat figyelheti.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.