Close
Bezárás

A Jazz formatervezése

Életre tervezve

Kaland a térben

Kategóriaelső helykínálat

1314 literes,

megnövelt méretű csomagtartó

Friss és sportos

16 colos

könnyűfém felnik

Görgetés

A Honda Jazz terméklogója.

A tágas szupermini

Kívülről stílusos, bent ötletes és tágas – még soha nem volt jobb formában a Honda Jazz.

Szín és karakter

Álomszép fényezés, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Válasszon egyet a szemet gyönyörködtető árnyalatok közül!

Platinum White Pearl

White Orchid Pearl fényezésű Honda Jazz oldalnézetből.

Vonalak, amelyek örökre rabul ejtik

Továbbfejlesztettük és még vonzóbbá tettük.

Közelkép a Honda Jazz Dynamic fényszóróiról.

Esztétikailag és műszakilag egyaránt elismerést érdemelnek a Jazz LED-es nappali menetfénnyel kiegészített, letisztult megjelenésű, formavilághoz igazodó fényszórói.

Az első lökhárítótól, a hűtőrácson át, egészen a csomagtérajtó-szpoilerig minden egyes részlet kifinomult, hasznos és gyönyörű.

Erőteljes kisugárzás

Mindegy, hogy az autópályán cirkál vagy a városban csalinkázik, a céltudatos kisugárzás és az új, sportos, 16 colos könnyűfémfelni-garnitúra még látványosabb megjelenést garantál a Jazznek.

Indulásra kész

A Jazz Dynamic sportos természete tökéletesen megmutatkozik az új formán – már álló helyzetben, megjelenésével is vezetni csábít.

Közelkép a Honda Jazz Dynamic kerekeiről.

A Berlina Black könnyűfémfelni-garnitúrával még egyedibb a Jazz Dynamic.

Közelkép a Honda Jazz Dynamic hátsó lökhárítójáról.

A Dynamic felszereltségi szinten álló modelleket egyebek mellett jellegzetes hátsó lökhárító és piros díszítőelemekkel megspékelt a hűtőrács különbözteti meg társaitól.

A hatáskeltés mestere

Tapasztalja meg a tér csodáját!

A Honda Jazz hihetetlen méretű fej- és lábtérrel várja utasait, így az igazán nagy termetűek is elnyújtózhatnak benne. Sokoldalúságához a könnyűszerrel variálható Mágikus Ülésrendszer is nagyban hozzájárul.

Belső szépség

A Jazz belterének tervezésekor nem voltunk hajlandóak kompromisszumot kötni. A műszerfal, a megújult kárpitozás és a kezelőszervek kidolgozása egyaránt kimagasló, prémium minőségről árulkodik. Üljön be a Jazzbe, és erezze magát egy kategóriával feljebb!

 

Egy szétvágott, Mágikus Ülésrendszerrel felszerelt Honda Jazz oldalról, bepillantást engedve az utastérbe.

A belsőtér tervezésekor a sokoldalúságot és a variálhatóságot tartottuk legfontosabbnak. Hatalmas, könnyedén átalakítható tér várja az utasokat, és mindig úgy állíthatják be az üléseket, ahogy a helyzet éppen megkívánja.

Közelkép a Honda Jazz Dynamic belső teréről.

A sportos Jazz Dynamic kivitel egyebek mellett az egyedi díszcsíknak, a bőrborítású kormánykeréknek és váltógombnak, valamint a sárga cérnával varrt öltéseknek köszönheti egyedülálló mivoltát.

Maradjon kapcsolatban

A Honda Connect lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Közelkép a Honda Jazzhez kínált Honda Connect képernyőjéről.

A hétcolos érintőképernyő révén minden elérhető közelségbe kerül.

Ha Bluetooth<3348>®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Az AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. Az audiorendszer és a telefonkihangosító gombjait, illetve kapcsolóit úgy helyeztük el a kormányon, hogy mindig kézre, pontosabban ujjbegyre essenek. Ha az autó áll, a HDMI-csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

 

 

Közelkép a Honda Jazz tolatókamerájáról.

Az opciós Garmin navigációs rendszerrel soha nem kavarodik el...

Közelkép a Honda Jazz tolatókamerájáról.

Az Elegance felszereltségű modelleknél a nagy látószögű hátsó kamera tolatáskor automatikusan működésbe lép, és a középkonzolon elhelyezett képernyő révén megjeleníti az autó mögötti területet a vezető számára.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.