Close

ÉLETRE TERVEZVE

A Honda Jazz a nevezetes Mágikus Ülésrendszerével és a kategóriavezető tágasságával páratlanul sokoldalú. Le fogja nyűgözni, mennyi minden fér a Jazz-be. Meglepően tágas belterében, amely stílusos, új formába öltözött, sokkal több a hely, mint elsőre gondolná.

Kaland a térben

Kategóriaelső helykínálat

1 314 literes

megnövelt méretű csomagtartó

Friss és sportos

16 colos

könnyűfém felnik

Görgetés

A Honda Jazz terméklogója.

A tágas szupermini

Kívülről stílusos, bent ötletes és tágas – még soha nem volt jobb formában a Honda Jazz.

Szín és karakter

Álomszép fényezés, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Válasszon egyet a szemet gyönyörködtető árnyalatok közül!

Platinum White Pearl

White Orchid Pearl fényezésű Honda Jazz oldalnézetből.

Vonalak, amelyek örökre rabul ejtik

Továbbfejlesztettük és még vonzóbbá tettük.

Közelkép a Honda Jazz Dynamic fényszóróiról.

Esztétikailag és műszakilag egyaránt elismerést érdemelnek a Jazz fényszórói és hűtőrácsa, amelyek tökéletesen belesimulnak az új, letisztult formába.

Az első lökhárítótól a hűtőrácson át egészen a csomagtérajtó-légterelőig minden egyes részlet kifinomult, hasznos és gyönyörű.

Erőteljes kisugárzás

Mindegy, hogy az autópályán cirkál vagy a városban csalinkázik, a céltudatos kisugárzás és az új, sportos, az Executive felszereltséggel 16 colos, míg a Trend és Comfort felszereltséggel 15 colos könnyűfémfelni-garnitúra még látványosabb megjelenést kölcsönöz a Jazznek.

Indulásra kész

A Jazz sportos természete tökéletesen megmutatkozik az új formán – már álló helyzetben, megjelenésével is vezetni csábít.

Közelkép a Honda Jazz Dynamic kerekeiről.

Az új Jazz könnyűfém keréktárcsáival kifejezi sportos egyéniségét.

Közelkép a Honda Jazz Dynamic hátsó lökhárítójáról.

A hátsó lökhárító formája és rajta a parkolóradar nem töri meg a sportos vonalakat.

A hatáskeltés mestere

Tapasztalja meg a tér csodáját!

A Honda Jazz hihetetlen méretű fej- és lábtérrel várja utasait, így az igazán nagy termetűek is elnyújtózhatnak benne. Sokoldalúságához a könnyűszerrel variálható Mágikus Ülésrendszer is nagyban hozzájárul.

Belső szépség

A Jazz belterének tervezésekor nem voltunk hajlandóak kompromisszumot kötni. A műszerfal, a megújult kárpitozás és a kezelőszervek kidolgozása egyaránt kimagasló, prémium minőségről árulkodik. Üljön be a Jazzbe, és erezze magát egy kategóriával feljebb!

 

Egy szétvágott, Mágikus Ülésrendszerrel felszerelt Honda Jazz oldalról, bepillantást engedve az utastérbe.
Közelkép a Honda Jazz Dynamic belső teréről.

Ha több helyre van szüksége, csak hajtsa le a hátsó üléseket. Le fogja nyűgözni, mennyi minden fér a Honda Jazz csomagterébe.

Maradjon kapcsolatban

A Honda Connect lehetőséget ad, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

Közelkép a Honda Jazzhez kínált Honda Connect képernyőjéről.

A hétcolos érintőképernyő révén minden elérhető közelségbe kerül.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. A gyárilag telepített AHA™ alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. A hangrendszer és a telefonkihangosító gombjait és kapcsolóit úgy helyeztük el a kormányon, hogy mindig kézre, pontosabban ujjbegyre essenek. Ha az autó áll, a HDMI-csatlakozónak köszönhetően akár filmeket is nézhet.

 

Közelkép a Honda Jazz tolatókamerájáról.

Az opciós Garmin navigációs rendszerrel soha nem kavarodik el...

Közelkép a Honda Jazz tolatókamerájáról.

Az Elegance felszereltségű modelleknél a nagy látószögű hátsó kamera tolatáskor automatikusan működésbe lép, és megjeleníti az autó mögötti területet a vezető számára.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.