Infotainment rendszer

Az e:Ny1 egy nagy, 15,1"-es Honda CONNECT infotainment rendszerrel büszkélkedhet, amely teljes körű ellenőrzést biztosít az infotainment és a vezetési funkciók felett – a navigációtól, az alkalmazásoktól és a tolatókamerától kezdve a hangtechnikáig és a klímavezérlésig. Emellett láthatja az energiaáramlás-mérőt és az EV menüt is. Kompatibilis az Android Auto és az Apple CarPlay rendszerekkel is, így mindig kapcsolatban lehet autójával.

Egy férfi a Honda e:Ny1-et vezeti a digitális vezetői kijelzőn megjelenő navigációt használva.

Digitális vezetői kijelző

A 10,2"-os, teljesen digitális vezetői kijelzőn minden szükséges információ megjelenik. Mindezt a multifunkciós kormánykeréken keresztül teljesen testre is szabhatja, így soha nem kell levennie a szemét az útról. Egyetlen pillantással átláthatja a jármű állapotát, a biztonsági információkat és a töltési adatokat.

Közelkép a digitális vezetői kijelzőről.

Többfunkciós kormánykerék

Az e:Ny1 kormánykerékbe olyan praktikusan elhelyezett kezelőszervek vannak beépítve, amelyek segítségével vezérelheti a hangtechnikát, testre szabhatja a vezetői kijelzőt, vagy akár telefonálhat is – mindezt anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról.

Közelkép a többfunkciós kormánykerékről.

My Honda+

A My Honda+ alkalmazással teljes távvezérlést biztosít az e:Ny1 gépkocsihoz, így kényelmesen ütemezheti a töltési időt, beállíthatja az utastér klímáját vagy ellenőrizheti az akkumulátor hatótávolságát, mielőtt útnak indul - mindezt otthonról. Előfizethet olyan kiegészítő szolgáltatásokra is, mint a Digitális kulcs, a Gépjárműkereső vagy a Zónakontroll. A modellspecifikus részletekért olvassa el a használati utasítást vagy vegye fel a kapcsolatot a márkakereskedővel.

Egy férfi a Honda e:Ny1 mellől a My Honda Plus alkalmazást nézi

Vezeték nélküli telefontöltő

A középkonzolban alapfelszereltség a vezeték nélküli töltőpad, így mobilkészülékét mindig teljesen feltöltve tarthatja. Elöl és hátul egyaránt megtalálhatók a legújabb USB-C portok, amelyek további töltési lehetőséget biztosítanak az utasok eszközei számára.

Közelkép a Honda e:Ny1 vezeték nélküli töltőjéről.

Motoros csomagtérajtó

Az autók be- és kirakodása nehéz feladat lehet, de az Advance felszereltségi szinteken elérhető, motoros csomagtérajtóval a technológia végzi a munka oroszlánrészét. Nyissa ki a csomagtartót távolról a kulcstartóval, majd ha befejezte a pakolást, csak érintse meg az „Elsétálást követő ajtózárás” gombot, és figyelje, ahogy a rendszer automatikusan bezárja a csomagtartót és lezárja az autót, miközben Ön egyszerűen elsétál. A csomagtérajtó egy praktikus magasságállító gombbal is rendelkezik, amellyel beállítja az ajtó magasságát – Ön pedig búcsút mondhat a nyújtózkodásnak.

Háromnegyedes hátsó nézet a Honda e:Ny1-ről hegyvidéki környezetben, miközben egy pár elsétál az autótól.

Több látószögű kamerarendszer

Egyes felszereltségeknél több látószögű kamerarendszert is elérhető, amely az autó körül elhelyezett kamerákkal tiszta, 360°-os képet továbbít a Honda CONNECT kijelzőre a környezetéről, amikor épp szűk helyekre manőverezik be és ki.

Közelkép a Honda e:Ny1 több látószögű kamerarendszeréről.

Szellőztetőrendszer

A légterelő rendszer tervezése során a kényelem volt az egyik legfőbb szempont: a megoldás a levegőt az autó teteje és oldalai mentén, a vezető és az utasok arcától távol keringeti. A légterelést úgy tervezték, hogy nyáron ellensúlyozza az oldalablakokon keresztül beáramló hőt, télen pedig a hideget. A szellőzőnyílások melletti nagy szabályozógomb segítségével bármikor visszaállítható a normál légáramlás.

Közelkép a Honda e:Ny1 légterelő rendszeréről.

Kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

Ha az intelligens kulcsot a zsebében vagy táskájában tartja, az e:Ny1-t akár egyszerűen az ajtókilincs felhúzásával is kinyithatja. A gyújtásgomb megnyomásával az e:Ny1 elindul, és máris útra kész.

Közelkép a Honda e:Ny1 gyújtásgombjáról.
Egy ház előtt parkoló Honda e:Ny1 elölről, mellette egy család áll.

Következő: Töltés