Elektromos hajtáslánc

Az e:Ny1 kivételesen jól vezethető, hála a Honda legújabb elektromos hajtásláncának. A villanymotor mintegy 204 LE teljesítményt és 310 Nm nyomatékot biztosít, ami azt jelenti, hogy az e:Ny1 álló helyzetből mindössze 7,6 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára. A regeneratív fékrendszer szintén segít feltölteni az akkumulátort és meghosszabbítani az elektromos hatótávolságot.

Honda e:Ny1 elölről, amely egy hegyvidéki úton halad.

Kifinomult kezelhetőség

Három különböző vezetési mód közül választhat: Econ, Normal és Sport, így az utazás során kiválaszthatja a teljesítmény, a hatékonyság és a kezelhetőség legmegfelelőbb egyensúlyát. Az e:Ny1 a kanyargós vidéki utaktól kezdve a hosszú autópálya szakaszokon át egészen a szűk városközpontokig mindennel megbirkózik, hála az autóra jellemző páratlan agilitásnak és teljesítménynek.

Honda e:Ny1 elölről, amely egy vidéki úton halad.

Csendesebb utastér

A zaj, a rezgések és a kellemetlenségek (NVH) kezelésének holisztikus megközelítésének célja, hogy a belső térben kivételesen kellemes közeget teremtsünk, még az európai belvárosok macskaköves utcáin is. A megnövelt utastérszigetelésnek és a kerékdobokba épített szigetelőknek köszönhetően kevesebb a magas frekvenciájú útzaj, így garantálva a csendes és nyugodt utazást minden körülmények között.

Egy pár vidéken utazik a Honda e:Ny1-el.

Fedezze fel az e:Ny1 elektromos teljesítményét!

Tartson velünk, és ismerje meg részletesen, mire képes az első teljesen elektromos SUV-modellünk!

Bezárás