Üveg panorámatető

A tágas belső teret nagyméretű üveg panorámatető teszi teljessé, amely nyitottabbá és hívogatóbbá teszi az utasteret – a vezető és az utasok számára egyaránt.

Egy gyermek fekszik a hátsó ülésen, az anya pedig a Honda e:Ny1 ablakában áll.

Letisztult műszerfal

Az e:Ny1-en belül egy áttekinthető, sík műszerfal biztosít páratlanul széles látómezőt, miközben minden lényeges kezelőszerv karnyújtásnyira van.

Teljes kép a műszerfalról, a szélvédőn keresztül egy nő látható.

Ülés kialakítása

Ergonomikusan kialakított üléseink gondoskodnak arról, hogy Ön felfrissülve érkezzen meg, bármilyen hosszú is legyen az út. A kárpitok a modelltől függően világosszürke vagy fekete, környezetbarát szintetikus bőrből készültek. Gyönyörűen kidolgozott, dinamikus, steppelt mintával, kontrasztos részletekkel és élénk kék varrással díszítve. A vezetőülés 8 irányban elektromosan állítható, így minden utazás során teljes kényelmet biztosít.

Közelkép a Honda e:Ny1 üléslehajtás funkciójáról.

Hangulatvilágítás

Ahogy sötétedik, az e:Ny1 a műszerfalon, az ajtókon és a lábtérben lévő kék színű hangulatlámpái lágy fénnyel töltik meg az utasteret, futurisztikus hangulatot teremtve.

A Honda e:Ny1 megvilágított belső tere éjszaka, az ablakból egy modell látható.

Bőséges csomagtér

Az e:Ny1 egy kompakt családi SUV, amely az Ön igényei szerint alakítható rugalmas és praktikus beltérrel rendelkezik. Tágas, 361 literes* csomagtérrel rendelkezik, amely az ülések lehajtásával 1176 literre* bővíthető. A csomagtér alatt pedig külön hely van a töltőkábelek számára. (*VDA-módszer, Elegance felszereltség esetén)

Egy apa beszél a Honda e:Ny1 csomagtartójában ülő gyerekhez.

Fűthető ülések és kormánykerék

Élvezze a fűtött első üléseket a hideg téli napokon a tökéletes kényelem érdekében! Emellett az Advance felszereltségi szinten a fűthető kormánykerékkel prémium kategóriás kényelmet élvezhet. Minden alkalommal luxus vezetési élményt kínál – különösen a hidegebb napokon.

Egy nő hátradől a Honda e:NY1 vezetőülésében.

Könnyen hozzáférhető ISO FIX rögzítőpontok

A könnyen hozzáférhető ISO FIX-rögzítőkkel (I-SIZE) a hátsó üléseken, valamint az előre és hátrafelé néző gyerekülések számára is elegendő helynek köszönhetően gyermeke mindig kényelmesen és biztonságban utazhat.

Közelkép a Honda e:Ny1 hátsó üléséről, a nyitott ajtó előtt sétáló gyermeknél léggömbök vannak.

Fedezze fel az e:Ny1 belső terét!

Bemutatjuk az ultrakényelmes, hipermodern technológiával felszerelt utasteret.

Bezárás

Közelkép a Honda e:Ny1 belső infotainment rendszeréről.

Következő: Technológia