LENYŰGÖZŐRE TERVEZVE

A tekintélyt parancsoló Honda CR-V-t egy kifinomult belső köré építettük, amely a nagyobb rugalmasság érdekében maximalizálja a rendelkezésre álló helyet és a praktikumot. Tervezésekor szem előtt tartottuk a luxus és a kényelem szempontjait, így élvezetes lesz vele minden út – legyen rövid vagy hosszú.

  • JÁRMŰVEZETŐI INFORMÁCIÓS FELÜLET

    TFT-kijelző

  • A KATEGÓRIÁJÁBAN LEGNAGYOBB CSOMAGTÉR

    1756 liter

Görgetés

Figyelje meg a részleteket

Tegye még stílusosabbá CR-V autóját – ahogyan csak szeretné. Ragyogó és merész, vagy sötét és kifinomult, normál vagy metálfényezés – válassza azt a színt, amely igazán kifejezi egyéniségét.

Válassza ki új CR-V autója színét

Premium Crystal Red Metallic

Premium Crystal Red Metallic fényezésű Honda CR-V oldalról.

A "jó hangulat" tényező

Egy hangulat, amit meg kell tapasztalni.

Helyezkedjen el akár bőrbevonatú, akár szövetkárpit üléseinken - tudni fogja, mire gondolunk. Ez egy olyan érzés, amelyet a biztonság és a kényelem érzete hat át. Majd nézze meg közelebbről a belső teret, és a CR-V sok más kifinomult részletet tár fel Önnek. 

Stílusos jellemzők

Az új, modern anyagokból készült, szemet gyönyörködtető belső részletek kiemelik az olyan elemeket, mint a levegőzőrostélyok, kormánykerék, ajtókilincsek és a klímaberendezés kezelőpanelje. 

Konzol Önnek

Az első ülések közé ékelt tárolórekesz háromféleképpen állítható, és amikor teljesen nyitva van, bőséges helyet biztosít egy vagy két nagyobb tárgy tárolására is. 

Közelkép a Honda CR-V finom tapintású paneljéről.

A nyitható üvegtető többet enged be a külvilágból vezetés közben.

A Honda CR-V lehajtható ülései és további hátsó ülései oldalról nézve.

A második üléssorban lévő, 60:40 arányban osztott ülések egyetlen mozdulattal síkra hajthatók növelve a csomagtér méretét.

A fenséges hetes

Az új CR-V továbbra is megtartja az erőfeszítés nélkül, egyetlen mozdulattal lehajtható hátsó ülését, és egyes benzines felszereltségi szinteken két további üléssel kiegészített harmadik üléssort kínál. Használaton kívül az üléseket szépen le lehet hajtani – eltűnnek a csomagtér padlójában. 

Tekintet az úton

Minden, amire szüksége lehet, kéznél van.

Közelkép a Honda CR-V többfunkciós kormánykerekéről.

Annak érdekében, hogy vezetés közben ne terelődjön el a figyelme, egyszerűen görgessen és válassza ki a szükséges információkat anélkül, hogy kezeit le kellene vennie a többfunkciós kormánykerékről.

Egy színes TFT kijelző biztosítja a vezető számára a lényeges információkat, közvetlenül előtte. Ezt Vezetői Információs Felületnek nevezzük, amely a fő adatokat közvetlenül a vezetőnek jeleníti meg. 

A kijelzőn

A Vezetői Információs Felületen könnyedén görgethet a kormánykerékre szerelt hüvelykujjpad vagy hangvezérlés segítségével, és számos különböző funkció közül választhat: SMS és e-mail megjelenítése, audió információk, telefonos kapcsolatok, összkerékhajtás státusz és még az autóval kapcsolatos információk is. 

Többfunkciós kormánykerék

A Vezetői Információs Felületen kívül a kormánykeréken lévő kezelőelemek lehetővé teszik további funkciók aktiválását, mint például a hangerő, az adaptív sebességtartó automatika és a sávtartó rendszer. A legmagasabb felszereltségi szintnél a kormánykerék fűthető – a téli vezetést fűszerező didergést elűzendő. 

Közelkép a Honda CR-V szemmagasságú kijelzőjéről.

A kiterjesztett valóságot megtestesítő szemmagasságú kijelző a fontos információkat jeleníti meg, így a járművezető anélkül láthatja az adatokat, hogy le kellene vennie szemét az útról.

Maradjon kapcsolatban a Honda CONNECT rendszer segítségével

Az információs és szórakoztató rendszer lehetőséget ad rá, hogy mindig kapcsolatban maradjon barátaival, kedvenc zenéivel és minden egyébbel, ami fontos az Ön számára.

A Honda CR-V 7 hüvelykes érintőképernyője oldalról.

A 7 hüvelykes érintőképernyőnek köszönhetően minden elérhető közelségbe kerül, amire a kapcsolattartáshoz szüksége van.

Ha Bluetooth®-kompatibilis vagy USB-kapcsolatra képes okostelefont csatlakoztat a fedélzeti rendszerhez, a készüléken tárolt információkat és lejátszási listákat is elérheti. Emellett – az Apple CarPlay® és az Android Auto™ alkalmazásnak köszönhetően – a 7 hüvelykes érintőképernyőről vezérelheti a telefonját, azaz indíthat hívásokat, küldhet és fogadhat üzeneteket stb. 

Még több kapcsolat

Az előtelepített, internetes alapú Aha™ audiólejátszó alkalmazás segítségével mindig elérheti kedvenc zenéit, rádióállomásait, podcastjeit és hírcsatornáit. 

Közelkép a Honda CR-V 7 hüvelykes navigációs rendszeréről.

A Garmin navigációs rendszer mindig tudja, merre jár, és segít eljutni a célig.

A Honda CR-V 7 hüvelykes információs és szórakoztató rendszere oldalról.

A nagy, könnyen értelmezhető ikonok egy pillantás alatt felismerhetők.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.