Head Up Display

A magasabb felszereltségi szintű CR-V-ken a Head Up Display közvetlenül a szélvédőre vetül, így anélkül láthatja a lényeges vezetési információkat, hogy levenné a szemét az útról. A fényerőt és a megjelenített információkat testre szabhatja a multifunkciós kormánykeréken található kezelőszervek segítségével.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid szemmagasságú kijelzőjéről.

Digitális vezetői kijelző

A 10,2"-os, digitális vezetői kijelző alapfelszereltség – közvetlenül a kormánykerék mögött találja. A multifunkciós kormánykeréken található kezelőszervek segítségével kiválaszthatja a megjeleníteni kívánt információkat.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid digitális vezetői kijelzőjéről.

Motoros csomagtérajtó

A CR-V nagy csomagtartójának be- és kirakodását megkönnyíti a motoros csomagtérajtó. A kulcson vagy a rúgásérzékelőn keresztül távirányítású, kéz nélküli hozzáférést biztosít, vagy egyszerűen csak megérinthet egy gombot, és az automatikus ajtózáró funkció pedig bezárja a hátsó ajtót és biztonságosan lezárja az autót, miközben Ön egyszerűen elsétál. A csomagtérajtó nyitásmagasságát is szabályozhatja, így sosem kell nyújtózkodnia a becsukáshoz.

Honda CR-V Hybrid hátulról, a csomagtartóban egy modell és egy kutya ül.

Infotainment rendszer

A központi Honda CONNECT 9"-os érintőképernyő az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével zökkenőmentesen összekapcsolja Önt kedvenc alkalmazásaival. Emellett a navigációs rendszere intelligens üzemanyag-takarékossági opcióval is rendelkezik.

Közeli kép a Honda CR-V Hybrid infotainment rendszeréről.

Parkolási segédeszközök

Az elöl és hátul elhelyezett parkolóérzékelőkkel, valamint az alapfelszereltséghez tartozó tolatókamerával a parkolás még a CR-V-vel is egyszerű. Ha hátrameneti fokozatra kapcsol, a 9"-os infotainment képernyő valósággal életre kel: széles látószögű hátsó nézetet, valamint a közvetlenül Ön mögött lévő területet felülnézetét kínálja.

A CR-V Plug-in Hybridhez elérhető Honda Parkolóasszisztens emellett felismeri a legközelebbi megfelelő parkolóhelyet, és leparkolja az autót Ön helyett.

Közeli kép a Honda CR-V Hybrid parkolóradarjairól.

Magával ragadó hangzás

Bizonyos kategóriákhoz prémium minőségű, 12 hangszórós BOSE hangrendszer is tartozik, így minden utazás során kristálytiszta hangzást élvezhet.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid Bose hangszóróiról

Vezeték nélküli telefontöltés

A középkonzolban alapfelszereltség a vezeték nélküli töltőpad, így mobilkészülékét mindig teljesen feltöltve tarthatja. Elöl és hátul egyaránt megtalálhatók a legújabb USB-C portok, amelyek további töltési lehetőséget biztosítanak az utasok eszközei számára.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid vezeték nélküli töltési technológiájáról.

Kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

Ha az intelligens kulcsot a zsebében vagy táskájában tartja, a CR-V-t akár egyszerűen az ajtókilincs meghúzásával is kinyithatja. A gyújtásgomb megnyomásával a CR-V elindul, és máris útra kész.

Oldalnézeti kép a Honda CR-V Hybrid gépkocsiról, egy modellel együtt.

Több látószögű kamerarendszer

Az egyes felszereltségeknél elérhető több látószögű kamerarendszer az autó körül elhelyezett kamerákkal tiszta, 360°-os képet továbbít a Honda CONNECT kijelzőre a környezetéről, amikor szűk helyekre manőverezik be és ki.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid több látószögű kamerarendszerről.

Távoli csatlakozás (csak Plug-In)

A My Honda+ alkalmazás segítségével teljes kapcsolatban maradhat CR-V-jével, otthon és útközben egyaránt. Nem emlékszik, hol parkolt? Az alkalmazás megmutatja. Az alkalmazáson keresztül távolról megtekintheti a CR-V tankjának vagy akkumulátorának töltöttségi állapotát, de akár azt is ellenőrizheti, hogy az ablakok és ajtók zárva vannak-e. Időt takaríthat meg azzal is, hogy utazás előtt bekapcsolja a klímaberendezést, így autója már a tökéletes hőmérsékleten áll készen az indulásra - még mielőtt egyáltalán kilépne a házból.

Közelkép egy modellről, aki a My Honda+ alkalmazást használja.
Háromnegyed-profilos elölnézeti kép a Honda CR-V Hybrid gépkocsiról hegyvidéki környezetben.

Következő: Biztonság