Honda hibrid teljesítmény

A Honda intelligens hibrid hajtáslánca a 2 literes benzinmotorral együtt 184 LE maximális teljesítményt és 335 Nm nyomatékot biztosít a CR-V-nek. Ez azt jelenti, hogy ez a nagy SUV 9 másodperc alatt, egyenletesen képes 0-ról 100 km/órás sebességre gyorsulni.

Hajtáslánc


Az új CR-V mostantól teljes értékű hibrid és plug-in változatban is elérhető.

A parkoló CR-V-ktől elsétáló pár

e:HEV teljes értékű hibrid

A teljes értékű hibrid CR-V az e:HEV hajtásláncunkkal érkezik. Öntöltő, teli tankkal pedig akár 960 km-t is megtehet. A hatékony hajtáslánc 5,9 liter/100 km-es kombinált üzemanyag-fogyasztást biztosít, míg a CO2-kibocsátás akár 110 g/km is lehet.* Az erős és hatékony e:HEV hajtásláncunk kivételes vezethetőséget biztosít, továbbá két elektromos motorral, valamint három motorüzemmóddal – elektromos, hibrid és benzines hajtás – rendelkezik. Tökéletesen üzemanyag-takarékosság és nyugalom a hosszú utazások során.

Kék CR-V egy hegyi úton

e:PHEV plug-in hibrid

A CR-V plug-in hibrid az e:PHEV hajtásláncunkkal és egy nagyobb akkumulátorral van felszerelve, amely nagyobb hatótávolságot biztosít. Válassza az EV üzemmódot, és az e:PHEV tisztán elektromosan, károsanyag-kibocsátás nélkül 81 km-t képes megtenni. Amikor pedig az akkumulátor lemerül, a nagy teljesítményű 2 literes benzinmotor kezdi hajtani az elektromos motort. A hatékony hajtáslánc üzemanyag-fogyasztása 0,8 liter/100 km, a súlyozott CO2-kibocsátás pedig rendkívül alacsony, csupán 18 g/km (WLTP-adatok).

Fehér CR-V, a csatlakozó részt mutatja

Kifinomult kezelhetőség

Az új CR-V akkor nyújtja a kívánt teljesítményt és nyomatékot, amikor szüksége van rá – városi és vidéki környezetben egyaránt. Négy különböző vezetési mód – Sport, Normal, Econ és Snow – közül választhat, amelyekkel a jármű beállításait mindig az útviszonyoknak megfelelően állthatja be – az optimális teljesítmény, tapadás és hatékonyság érdekében. A lejtmenetvezérlő segítségével lassan, egyenletes sebességgel, fékezés nélkül haladhat lefelé a lejtőkön.

A plug-in hibridhez továbbá vontatási üzemmóddal is rendelkezik, amely segít töltéskezelésben a vontatmány (max 1500 kg-os) húzása közben.

Kapcsoló a kifinomult kezeléshez

Ismerje meg a CR-V hibrid hajtásláncát!

Tudjon meg többet arról, hogy hogyan tud dinamikus, mégis gazdaságos vezetési élményt kínálni a CR-V!

Bezárás

Háromnegyed-profilos elölnézeti kép a Honda CR-V Hybrid gépkocsiról töltés közben.

Következő: Plug-in töltés