Modern elrendezés

A CR-V beltere kifinomult és modern hangulatot kelt. A letisztult műszerfalkialakítás szélesebb kilátást biztosít vezetés közben, miközben az infotainment képernyő, a gombok és a kezelőszervek mind a vezető számára könnyen elérhető helyen vannak.

Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V Hybrid SUV belteréről.

Kreatív tárolási ötletek

A hatalmas, 9 literes tárolóhelyet rejtő elülső központi kartámasszal mindig biztonságban tudhatja értékeit. A középkonzolon található vezeték nélküli töltőpad mellett egy további mobileszköz számára is van hely – az utas számára kiváló.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid belteréről, fókuszban a kartámaszban lévő tárolóhely.

Fűthető első és hátsó ülések

A testet stabilizáló, teljes bőrbevonatú első ülések a felsőbb kategóriákban kínált gépkocsik esetén hűtés és fűtés funkcióval is fel vannak szerelve – mindegy, hogy milyen az idő, az utazás mindig feledhetetlen lesz! A legmagasabb felszereltségi szinteken a hátsó ülések is fűthetőek, készen a hideg napokra.

Közelkép a fűthető első ülésekről és a fűthető ülések kezelőszervéről.

Fűtött bőrkormány

Élvezze a fűtött, teljes bőrbevonatú kormánykerék által kínált luxus érzetét a hideg téli reggeleken. Nem minden felszereltségi szinten érhető el.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid fűtött bőrbevonatú kormánykerékről.

Hátradönthető és csúsztatható hátsó ülések

A hátsó ülések majdnem olyan mértékben dönthetők és csúsztathatóak, mint az első ülések, így a hátsó utasok számára is garantált a bőséges láb- és utastér – és persze a dinamikusan beállítható tárolóhely.

A Honda CR-V Hybrid hátsó része, lehajtott hátsó ülésekkel és egy kutyával a csomagtartóban.

Rugalmas nagyságú csomagtér

A CR-V csomagtartójának kapacitása felhajtott ülésekkel 617 liter. Az ülések lehajtásával azonban 1710 literesre bővíthető, ami hatalmas tárolóteret eredményez. Az alacsony rakodási magasság megkönnyíti a nehéz tárgyak be- és kirakodását is. A 60/40 arányban osztott, tologatható hátsó ülések sokoldalúbbá teszik a csomagteret.

Honda CR-V Hybrid hátulról, a csomagtartóban egy modell és egy kutya ül.

Könnyen hozzáférhető ISO FIX rögzítőpontok

A könnyen hozzáférhető ISO FIX-rögzítőkkel (I-SIZE) a hátsó üléseken, valamint az előre és hátrafelé néző gyerekülések számára is elegendő helynek köszönhetően gyermeke mindig kényelmesen és biztonságban utazhat.

Közelkép a Honda CR-V Hybrid ISO FIX rögzítőpontjairól.

Fedezze fel a CR-V belső terét!

Tartson velünk, és fedezze fel a kiváló minőségű és kifinomult belső teret, amelyben a legújabb technológiák kaptak helyet!

Bezárás

Közeli kép a Honda CR-V Hybrid belső kijelzőjéről.

Következő: Technológia