Close

A KÖVETKEZŐ FEJEZET

Üdvözölje Ön is a dinamikus, fejlett Jazz és a sportos Jazz Crosstar érkezését! Vállalatunk elkötelezett az elektromos technológia mellett, ennek jegyében új autóink kétmotoros, hibrid hajtáslánccal készültek, így dinamikus, kifinomult és hatékony vezetési élményt kínál.

  • Hibrid hajtáslánc

    e:HEV

  • Kiemelkedően sokoldalú

    Mágikus Ülésrendszer

KIS MÉRET, NAGY HATÁS

Ismerkedjen meg közelebbről is az új Honda Jazz és Honda Jazz Crosstar modellekkel!

A vadonatúj Jazz szíve az új hibrid hajtáslánc. Dinamikus: egyenletes teljesítményleadást kínál. Kifinomult: hipermodern közvetlen kapcsolású sebességváltójának és stílusos, kényelmes belső terének köszönhetően. Hatékony: a legmodernebb technológiáknak köszönhetően kevés káros anyagot bocsát ki, és rendkívül gazdaságos. Mindez azt jelenti, hogy Önnek nincs más dolga, mint hogy élvezze a vezetést, hiszen autója gondoskodik a lehető legoptimálisabb teljesítményről.

SZÉLESEBB VÁLASZTÉK

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar ugyanazzal a fejlett hibrid hajtáslánccal, de más-más személyiséggel hódítja meg az utasait.  De akár a kifinomult Jazz, akár a stílusos Crosstar mellett dönt, hamarosan rá fog jönni, hogy valódi szépségük belül, a vezetési élményben rejlik.

JAZZ CROSSTAR HYBRID

JAZZ HYBRID

KIVÁLÓ HELY

A Honda Jazz kívül-belül egyaránt a lehető legfejlettebb. Ismerje meg Ön is!

Egy új perspektíva

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar panorámaképet mutat Önnek az útról, így széles vásznú vezetési élményben lehet része.  A kilátás fokozása nem csupán a magabiztosságot sugárzó vezetési pozíció előnyével jár, de a biztonsághoz is hozzájárul.

Számtalan hasznos műszer

A műszerfalat úgy alakítottuk ki, hogy egyetlen pillantással átlássa az összes fontos információt.  A régi vágású mérőórák helyébe egy 7 hüvelykes vízszintes TFT-kijelző lép, amely egyszerűen kezelhető, és tágas, minőségi atmoszférát teremt.

Kényelmes ülések

Az első üléseket szélesebbre terveztük, és az általában csak a limuzin osztályú autókban megszokott fáradásgátló jellemzőkkel láttuk el.  Továbbfejlesztettük a deréktámaszt, és a már korábban is tágas belső térben még több helyet hagytunk a lábaknak.  Hátul pedig a méltán népszerű Mágikus Ülésrendszer segítségével számos beállítást konfigurálhat, attól függően, hogy több utast vagy több poggyászt szeretne szállítani. A Jazz Crosstar kárpitozása vízálló – így gond nélkül lerázza magáról az aktív életstílus során óhatatlanul bekövetkező baleseteket. 

Átlátható kijelző

A Honda CONNECT 9 hüvelykes központi képernyőjén megtalálja a leggyakrabban használt alkalmazásokat, így könnyen és gyorsan kiválaszthatja őket. Az alkalmazások kategóriák szerint színkódolva jelennek meg, így a rendszer különösen könnyen kezelhető.

A JÖVŐ A HIBRIDEKÉ

A vadonatúj hibrid Jazz autókkal újabb nagy lépést tettünk e cél felé.

A hibrid járművek komoly segítséget jelentenek a nulla károsanyag-kibocsátás elérésében. Célunk, hogy minden új modellel még előrébb jussunk, bővítsük hibrid járműveinek kínálatát, és haladjunk tovább az elektromos járművek fejlesztésének útján.