100% ÉLMÉNY, 0% EMISSZIÓ.

Vegyen búcsút a múlttól. Megérkezett az elektromos autók új generációja. A Honda új Honda elektromos autója, a Honda e bátor lépés a formaterv és a technológia terén.

Az autózás új korszaka

Görgetés

Az ötlet kidolgozása

Városaink változnak – autóink miért nem?

Városaink élő, lélegző szervezetek. Növekednek és fejlődnek, és hatással vannak a bennük élő emberekre. Most elérkezett az idő arra, hogy az autók is fejlődjenek, és betöltsék szerepüket a fejlődő városképben. A Honda hisz abban, hogy a legjobb út ennek elérésére egy teljesen elektromos üzemű autót kifejleszteni, amely tükrözi a haladó értékeket. 

A külső

A modern minimalizmus több, mint amit látni enged.

A Honda e Prototype autót az első Honda Civic ihlette. Modern-retro külsejét minimális mennyiségű díszítőelem és a sportos kiállás hangsúlyozza. Szimmetrikusan elhelyezett LED-fényszórói zongoralakk-fekete háttérbe vannak beépítve, és ez a téma megismétlődik hátul is. Aprólékos gondossággal elrejtettünk minden olyan részletet, amely elrejthető. Így például gyakorlatilag láthatatlanná tettük a vezetéssegítő rendszereket. Eltüntettük a szem elől a töltőpontokat is. A tető úgy tűnik, mintha kecsesen lebegne egy átlátszó üvegfelület fölött. Az összhatás egy új esztétikát követő, kívánatos, tökéletesen arányos, kompakt elektromos autó, amely csendesen suhan, és vonzza a tekinteteket a városban és azon túl is.

A belső

A Honda e Prototype egyedi, kényelmes belseje.

A Honda e Prototype nyitott elrendezését a japán építészeti elvek és a „Ma” fogalom ihlette. Ez a szó a nyílt tér dinamikáját jelenti. Az elöl-hátul egyaránt teljesen sík, kardánalagút nélküli padló is fokozza a térérzetet, mely a Honda formatervezői és mérnökei harmonikus együttműködéséből született meg. A vezetői információs, valamint az infotainment rendszer a legújabb technológiával egészíti ki a természetes stílust. A tárolórészek és a töltőcsatlakozók biztosítják, hogy mindennek meglegyen a helye. 

Fejlett technológia, kifinomult letisztultság

Emberközeli modern technológia.

A Honda e Prototype teljes szélességű, digitális vezérlőpultja ékes példa arra, hogy a technológia hogyan tudja jobban szolgálni az embert. Biztosítja az okostelefonokhoz való egyszerű kapcsolódást, valamint elérhetővé teszi a hangvezérelt rendszerekkel, az utazással és a vezetési stílussal kapcsolatos összes információt. A korlátozott látóterű oldaltükrök helyett a legújabb technológiás videokamerák minden tükörnél részletesebben mutatják meg a környezetet, gyakorlatilag teljesen kiküszöbölik a vakfoltok okozta veszélyeket, és nem növelik a légellenállást sem. A stílusos, kétküllős kormánykeréken olyan gombok vannak, amelyekkel gyorsan elérhetők a népszerű funkciók. És észrevette-e, hogy valami hiányzik? Nincs váltó. Ehelyett az előremeneti, tolató és parkoló mód gombjai kényelmesen elérhető helyen, a sofőr térdénél vannak elhelyezve.

A töltés vezérlése

Töltsön bármikor és bárhol.

Ha az autó az Ön számára a szabadságot jelenti, a Honda e Prototype-hoz hasonló új generációs elektromos autók a szabadság új fajtájával ismertethetik meg: bármikor és bárhol feltöltheti az autó akkumulátorát. Töltheti az otthoni váltóáramú hálózatról hagyományos konnektorral vagy speciális töltőegységgel; üzletek parkolójában, amíg bevásárol; vagy pedig hosszabb utakon a gyorstöltő pontok kiterjedt hálózata segítségével, amelynek köszönhetően csupán 30 perc alatt 80%-ra töltheti vissza az akkumulátort.

Több mint 200 km hatótáv egyetlen töltéssel

A több mint 200 km-es hatótávjával a Honda e Prototype könnyedén veszi a mindennapi
utazást, és minden utat élménnyé tesz: alacsony súlypontjának és hátsókerék-hajtásának köszönhetően gyorsan reagál mindenre. A Honda új generációs elektromos autója a benzin- és dízelüzemű autókhoz képest jelentős adókedvezményeket és kisebb üzemanyagköltséget biztosít, így az utazást nemcsak kellemesebbé, hanem olcsóbbá is teszi.

Csatlakozzon hozzánk

Legyen a Honda új elektromos autójának egyik első tulajdonosa.

Készen áll arra hogy, csatlakozzon a forradalomhoz, és megtapasztalja a Honda új elektromos autója nyújtotta izgalmakat? A rendelés hamarosan indul. További hírekért iratkozzon fel!