LEGYEN A TERV RÉSZESE!

Választhat az izgalmas 1.5 VTEC TURBO benzinmotor és a gyors reagálású 1.6 i-DTEC dízelmotor közül – mindkettőhöz egyedi felfüggesztés jár. Bármelyik motort is választja, a hatfokozatú kézi vagy az automata váltó élvezetes autózást garantál.

A teljesítmény hatalma

VTEC TURBO

182 lóerős
1,5 literes
benzines erőforrás

1,6 i-DTEC

120 lóerős
1,6 literes
dízel erőforrás

Görgetés

Tiszta energia

Könnyebb, hatékonyabb és a Honda következő generációs motorjai hajtják.

A vadonatúj, turbófeltöltésű erőforrás élénk és erős, így minden szempontból kimagasló élményt nyújt. A benzines motorok kedvelői 182 lóerős 1.5 VTEC TURBO-val rendelhetik meg a modellt, míg a gázolajosok elkötelezettjei az új, 120 lóerős 1.6 i-DTEC javára dönthetnek. Bármelyik mellett teszi le voksát, biztos lehet benne, hogy kimagasló vezetési élményben lesz része.

Az Earth Dreams Technology filozófia alapját a teljesítmény és az üzemanyag-takarékosság közötti is tökéletes egyensúly adja. Ennek szellemében építettük be az ECON üzemmódkapcsolót, ami már ma elérhetővé teszi a holnap motorját.

Négyajtós Honda Civic elölről, háromnegyedes nézetben, nyílt országúton.

Élmény, amit csak a vezetés adhat

A négyajtós Civickel kibővülnek a lehetőségek.

Ha szeretne e kifinomult gépezet részesévé válni, a hatfokozatú kéziváltót ajánljuk. Ezzel villámgyorsan végigkapcsolhatja a fokozatskálát, és oly' sportos élményben lehet része, ami egyedülálló a kategóriában.

A cizelláltság csúcsa

Emellett elérhető új, automatikus CVT-váltónk is. Ez a kifinomult és modern szerkezet minden helyzetben hatékony erőátvitelt garantál, s - a kormány mögött elhelyezett kapcsolófülek révén - annak lehetőségét is felkínálja, hogy a vezető válasszon a sebességfokozatok közül.

Közelkép a négyajtós Honda Civic automatikus váltójáról.

A folyamatosan változó áttételű automatikus váltóval felszerelt négyajtós Civic leveszi válláról a kapcsolgatás terhét, de ha kedve tartja, a kormány mögött elhelyezett kapcsolófülekkel Ön is választhat a fokozatok közül.

A négyajtós, kéziváltóval felszerelt Honda Civic beltere.

Hatfokozatú kéziváltónk maga a tökély. Közvetlen, rövid úton jár és végtelenül precíz.

A menetbiztonság legmagasabb szintje

A legmodernebb menetbiztonsági eszközöket magában foglaló Honda SENSING rendszer megóvja Önt és utasait az utazások során.

A négyajtós Honda Civic eleje háromnegyedes nézetben.

Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer

Észleli, ha valami (pl. egy jármű vagy egy gyalogos) a Civic útjába kerül, s azonnal figyelmezteti Önt. Amennyiben nem reagál, a rendszer automatikusan csökkenti a jármű sebességét, hogy minimalizálja a sérülés kockázatát.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Vizuális és hangjelekkel figyelmezteti a vezetőt, ha az autó irányjelzés nélkül hagyja el a forgalmi sávot.

Útpálya Elhagyást Megelőző Rendszer

A szélvédőre erősített kamera folyamatosan figyeli az utat, s ha azt észleli, hogy az autó letér az útpályáról, az elektronikus szervokormány segítségével visszairányítja sávjába. Bizonyos körülmények között arra is képes, hogy fékezéssel csökkentse a jármű sebességét.

Sávtartó Asszisztens

Automatikus kormánymozdulataival segít a sáv közepén tartani az autót, ezzel még pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést autóúton és autópályán.

Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer

A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn. A képernyő egyszerre két táblát képes felrajzolni.

Intelligens sebességhatároló

Az Adaptív Sebességrögzítő és a Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer képességeit kihasználva mindig arra a sebességre állítja be az autót, ami az adott útszakaszon maximálisan megengedett.

Intelligens Adaptív Sebességrögzítő

Ez a kiegészítő képes megjósolni, hogy a szomszédos sávban haladó autó bevág-e a Civic elé vagy sem, és ennek fényében szabályozza a sebességet. Emellett képes a megadott távolságból követni az elöl haladó autót, így a vezetőnek nem kell folyton korrigálnia a tempót.

Adaptív Sebességrögzítő Kissebességű Követőrendszerrel*

Folyamatosan figyeli a Civic előtt haladó járműhöz viszonyított távolságot, és automatikusan gyorsít, illetve fékez, ha mértéke eltér az előre meghatározottól. Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy az elöl haladó autó teljesen lefékez, a Civic önműködően lassít, sőt meg is áll, Önnek még csak hozzá sem kell érnie a fékhez. Ha megkívánja szakítani a műveletet, elég finoman rálépnie a pedálra.

Kényelmes kapcsolat

Amint beül a négyajtós Civicbe, azonnal a történet részesének érezheti magát.

A négyajtós Honda Civic hátulról, felülről, háromnegyedes nézetben.

Minden szempontból újragondoltuk és továbbfejlesztettük a Civicet, hogy még kifinomultabbá válhasson. A sok-sok innovatív, egyedi műszaki megoldás azért született és jutott szerephez, hogy elmondhassuk: ez minden idők legjobb, legsportosabb Civicje.

Vezessen saját stílusának megfelelően!

Kényelmes, ergonomikus üléspozíciójával és dupla fogasléces kormányművével a Civic precíz visszajelzéseket ad vezetőjének és elképesztően pontos irányíthatósággal, illetve kiemelkedő vezetési élménnyel kápráztatja el. Ez az autó azonnal megmutatja sportos oldalát, ha úgy dönt, hogy szabadjára engedni...

Úttartás

Az elöl MacPherson, hátul független, Multi-Link rendszerű futómű rendkívül közvetlen, és menetkomfort, irányíthatóság, valamint úttartás terén is a legmagasabb színvonalat képviseli.

Közelkép a négyajtós Honda Civicről, vezetővel.
Közelkép a négyajtós Honda Civic dupla fogasléces kormányművéről.

*

A Kissebességű Követőrendszer csak CVT váltó esetén érhető el.