Bezárás

CBR500R - 2016

Kötöttségek nélkül

A CBR500R agresszív idomzata egy végtelenül megbízható, soros, kéthengeres, 471 köbcentis motort rejt, amelyet a sportos élmény érdekében feltuningoltunk. Kiemelkedő teljesítménye ellenére akár A2-es jogosítvánnyal is vezethető.

Görgetés

Vérében van a sportosság

CBR500R

Még áramvonalasabb idomok, még jobb menetteljesítmények - a CBR500R új mércét állított kategóriájában.

Szabadon álló CBR500R

Vezetői engedély

A2

Ez mit jelent?

Különféle színekben

6

rendelhető.

Nézze meg mindet!

Útmutatásra van szüksége?

Vásárlási tanácsadás

Versenyzői vérvonal

A CBR500R a nagyobb Fireblade modellektől örökölte éles vonalait és kirobbanó teljesítményét.

Agresszív, áramvonalasabbá tett idomzata feltűnővé és egyedivé teszi, ugyanakkor sejteti, hogy a műszaki alapok is magasan felülemelkednek az átlagon. Így is van, a 471 köbcentis, folyadékhűtésű, soros, kéthengeres motor átütő erőre lehet büszke, a váltó sportos használathoz igazodik, a felfüggesztés pedig még feszesebbé vált, javult tehát az útfekvés és precízebbek lettek a visszajelzések.

CBR500R kanyarodik

Útközben is otthon

A nagyobb kategóriára váltó, A2-es jogosítvánnyal motorozók számára a CBR500R maga a tökély. Kedvező ár, páratlan élmény...

CBR500R elölről

A CBR500R legfőbb erénye, hogy kedvező áron és fenntartási költségek mellett nyújt nagymotoros élményt azoknak, akik nem szeretnének nagyobb gépet fenntartani. Hála a sportos karakternek és az elsőrangú műszaki színvonalnak, a visszajelzések rendkívül pontosak, a motorozás élménye pedig egészen magával ragadó.

Tedd meg a távot!

A CBR500R letisztult, karcsú, sportos idomzata nem csak a tekinteteket vonzza, hanem a zsúfolt városi forgalom leküzdését is jelentősen megkönnyíti. Az agresszív dizájn részeként új oldalelem és nagyobb üzemanyagtartály került a motorra, így a hatótávolság is nagyobb lett.

CBR500R oldalról
CBR500R kanyarodik

Tedd ütősebbé a megjelenést!

Válasszon egyet a CBR500R hat csodaszép fényezése közül!

Millennium Red, Ross White, Mat Gunpowder Black Metallic, Lemon Ice Yellow, Pearl Metalloid White, Graphite Black – a színválaszték minden árnyalata szemet gyönyörködtető. Az alapfelszereltség az idomzattal azonos színű sárvédőket és felnicsíkokat is magában foglalja, némi felárért pedig különleges, „street racing” jellegű matricaszett is rendelhető. Minderre a bronzszínű forgattyúház teszi fel a koronát - a CBR500R még soha nem nézett ki ilyen jól.

sárga CBR500R oldalról, homogén háttér előtt
A CBR500R motorjának bronzszínű forgattyúháza

Látható teljesítmény

A CBR500R lendületes idomzata látni engedi a motor bronzszínű forgattyúházát.

pilóta narancssárga versenyruhában

Versenyezni, csatázni és nyerni - MotoGP-csapatunk fáradhatatlan, munkatársaink folyamatosan fejlesztenek és tesztelnek.

A legnagyobb Fireblade-től egészen a CBR300R-ig minden motorunk versenytechnikán alapszik. Ezért aztán mikor reggel a munkahelye felé igyekszik vagy hosszabb túrára indul, annak tudatában teheti, hogy a MotoGP többszörös világbajnok konstruktőrei dolgozták ki a műszaki alapokat.

CBR500R kanyarodik versenypályán