Bezárás

Honda CBR1000RR Fireblade SP és SP2

Az irányítás legmagasabb foka

Nézze és tanuljon!

Görgetés

Fireblade SP-logó

A megfelelő egyensúly

A Fireblade SP és SP2 alkotta páros könnyebb, gyorsabb és technikailag fejlettebb, mint bármi, amit eddig építettünk.

Az ideális ív

Lassítás, apexérintés és gázadás -

ez a három művelet jelenti a kihívást minden gyorsasági motorosnak, s e három dologban brillírozik leginkább az SP-SP2 páros. Magabiztossá teszik pilótáikat...

Kiélezett és még kiélezettebb

Bemutatkozik az SP és az SP2.

Igen közel állnak a Fireblade alapváltozatához, de mérnökeink még nagyobb hányadban alkalmazták a HRC versenytechnikáját. Kedvezőbb súly/lóerő arányból fakadóan tökéletesek azon pilóták számára, akik imádják a pályanapokat. Amennyiben versenyezni kíván, az SP2 az eszményi választás az Ön számára. A versenypályán megtudhatja, mit is jelent a Total Control új szintje a gyakorlatban.

Közelkép a Honda Fireblade fogaskerekeiről.
Honda Fireblade pilótával, oldalnézetből.
Két Honda Fireblade eleje háromnegyedes nézetben.
Közelkép egy Honda Fireblade kerekéről.

Mindegyik bivalyerős

Három Fireblade létezik, s mindhárom lenyűgöző.

Honda CBR1000RR oldalról. CBR1000RR Fireblade Nemcsak az egykerekezés-, a hátsókerékelemelkedés- és a kipörgésgátló alapfelszereltség, hanem a motorfék-, az üzemmód- és a teljesítményszabályozó is alapáron jár a modellhez. Emellett minden paraméterében állítható Showa futóművel és új ABS-szel kínáljuk a modellt, extraként pedig visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó is rendelhetnek a vásárlók.
Honda Fireblade SP oldalnézetből. CBR1000RR Fireblade SP Félaktív, elektronikus szabályozású Öhlins Step felfüggesztés, valamint egykerekezés-, hátsókerékelemelkedés- és kipörgésgátló segíti a pilótát, sőt motorfék-, üzemmód- és teljesítményszabályozó, valamint visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó és új blokkolásgátló is szerepel a felszereltségi listán. Az RC213V-S MotoGP-motorból átvett műszaki alapok egyedülálló vezetési élményt, egyszersmind minden korábbinál rövidebb köridőket garantálnak.
Egy Honda Fireblade SP2 oldalról. CBR1000RR Fireblade SP2 Közúton is használható, Marchesini kerekekkel felszerelt, versenyzésre kész modell, melynek a Fireblade SP adja alapjait. Motorja továbbfejlesztett hengerfejet kapott, új szelepekkel és dugattyúkkal, valamint optimalizált égésterekkel. A versenykittek ehhez a modellváltozathoz is elérhetők.

Ismerje meg a CBR1000RR Fireblade-et!

Versenymotorjaink

SP2: csak néhányat készítünk belőle.

Honda Fireblade felülnézetből.

Az SP minden erényét magáénak tudhatja, de az SP2-nél teljesen más, extrém nagy teherbírású hengerfejet és dugattyúkat alkalmaztunk. Ráadásul megjelenésében is eltér, hiszen kis tömegű Marchesini kerekeket, háromszínű fényezést és megannyi szénszálas alkatrészt kapott.

Irány a versenypálya!

Versenykittek is elérhetők a modellhez. Ez a motor nagyon közel áll a gyári versenygéphez, így most Ön is hozzájuthat a legütőképesebb technikához.

Honda Fireblade oldalnézetből.
Motoros hátulról, versenypályán.

A Fireblade elektronikai rendszerének előnyei leginkább a pályanapokon érezhetők.