Bezárás
Honda, CB650F, Naked, stúdiófelvétel, Pearl Metalloid White háromszínű fényezés, oldalnézet

CB650F

Az úthálózat várja Önt

Bevetésre készen

Néha egyszerűen motorozhatnékja támad az embernek. Legszívesebben nyeregbe pattanna, és maga mögött hagyná a hétköznapi gondokat. Palettánk legújabb gyöngyszeme, a CB650F egy középméretű, streetfighteres megjelenésű mindenes, amivel könnyebbé és izgalmasabbá teheti életét.

Motorerő - pont, amikor szükség van rá

Ez a vadonatúj, soros, négyhengeres erőforrás elképesztő forgatónyomatékot termel az alsó és középső fordulatszám-tartományban. Bár csúcsteljesítménye eléri a 87 lóerőt, fogyasztása rendkívül alacsony, így gyorsan és takarékosan motorozhat bárhol is jár. Kezelhetőség terén szintén párját ritkítja a modell, tökéletesen hangolt futóművének, valamint merev, könnyű vázának köszönhetően városban és országúton egyaránt játszi könnyedséggel terelgethető. Ehhez hamisítatlan naked formavilág társul, minden adott tehát az élménydús, hatékony és stílusos közlekedéshez.

Honda, CB650F, Naked, közút, Pearl Metalloid White háromszínű fényezés, dinamikus

Naked stílus

A CB650F hídváza két elliptikus nyúlványból áll össze, melyek átlagon felüli merevséget, egyszersmind pontos visszajelzéseket biztosítanak. A 41 mm-es csúszószár-átmérőjű teleszkópokból összeállított első villa, és a központi rugóstagra támaszkodó, íves hátsó lengőkar káprázatosan precíz kezelhetőséggel ruházza fel a modellt, és a fékrendszer is elsőrangú, hiszen 320 millis, kétdugattyús nyergekkel társított tárcsák kerültek előre, és a 240 millis tárcsa hátra. A rendszerhez extraként blokkolásgátló (ABS) is rendelhető.

Honda, CB650F, Naked, közút, Pearl Metalloid White háromszínű fényezés, dinamikus
Honda, CB650F, Naked, stúdiófelvétel, Pearl Metalloid White háromszínű fényezés

Hatásos fellépés

Agresszív vonalvezetése és rövid, minimalista stílusban készülő faridomja egyértelműen a streetfighterek közé sorolja a CB650F-et.

Tekintélyt parancsoló, erőtől duzzadó megjelenésére a látványos blokk, illetve a hangsúlyos 4-2-1 rendszerű kipufogó is rájátszik. A hajtómű alatt elvezetett, kompakt kipufogórendszer modern megjelenést kölcsönöz a típusnak, és a tömeg-középpontosításhoz is hozzájárul.

A divatos külcsín igen praktikus alapokat takar - a CB650F különösen könnyűnek számít a középkategóriás, négyhengeres motorkerékpárok mezőnyében. A 810 milliméteres ülésmagasság és a felegyenesedett, egészséges üléspozíció még egyszerűbbé, illetve kényelmesebbé teszi a használatot.

Egy parkoló, rózsaszín Honda SH Mode és mögötte álló hölgy gazdája.