Bezárás

SH300i

Szebb és gyorsabb, mint valaha

A stílusa mindent elárul

Középpontban az új SH300i.

Az SH300i szebbé vált a 2015-ös évre, mely azóta is tündököl. Idomzata stílusosabb és szofisztikáltabb, hajtáslánca pedig fejlettebb és hatékonyabb lett.

következő

Az SH300i logója

Kompakt, közvetlen, agilis. Az SH300i készen áll a városi szlalomozásra és az országutak meghódítására.

SH300i fehér háttér előtt

Vezetői engedély

A2

Ez mit jelent?

Különféle színekben

6

rendelhető.

Nézze meg mindet!

Kilő a lámpáktól...

Az SH300i folyadékhűtésű, 279 köbcentis, négyszelepes, egyhengeres motorja még hatékonyabbá vált 2015-re.

A tekintélyes forgatónyomaték már egészen alacsony fordulatszámon a pilóta rendelkezésére áll, a 24,5 lóerő pedig több mint elegendő, hogy lehajrázza a forgalmat. Munkálataink nem csak a teljesítményre voltak pozitív hatással, hanem az üzemanyag-fogyasztásra és a károsanyag-kibocsátásra is. Utóbbi olyan alacsony, hogy az új SH300i az Euro 4-es környezetvédelmi előírásoknak is könnyedén megfelel, így minimális emisszióval és költségekkel róhatók a kilométerek.

SH300i gurul éjszaka egy erősen kivilágított utcán

Egyedi formavilág

Megújult, modern és trendi formavilágával kitűnik a tömegből az SH300i.

Az SH300i oldalról

Az SH300i idomzata karcsúbb, könnyebb és még persze sokkal szebb lett a 2015-ös évre. Lendületes, átgondolt vonalvezetése a klasszikus stílust ötvözi a jövőbe mutató formai megoldásokkal. Erre játszanak rá a szintén megújult, 16 colos kerekek.

Vágj át az éjszakán!

Az új, LED-es fényszóró és hátsó lámpa letisztultabb, markánsabb megjelenést kölcsönöz az SH300i-nek, egyszersmind javítja a láthatóságot és a legmostohább időjárási viszonyok is kiváló fényviszonyokat biztosít. A fénydiódás technika további előnye, hogy kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos izzók, ezáltal még takarékosabb lehetett a modell.

Az SH300i hátulról
Az Sh300i kormánya

Értékes ötletek

Az SH300i-t úgy terveztük, hogy a lehető leghathatósabb segítséget nyújtsa Önnek a hétköznapok során.

Ingázásra, valamint szabadidős gurulásokra egyaránt ideális konstrukciója egyszerre praktikus, sokoldalú és olyan mérnöki bravúrokat sorakoztat fel, mint például a hatalmas, vízhatlan, zárható, teljes értékű bukósisak befogadására is alkalmas, ülés alatti tárolórekesz.

Intelligens kulcs

Az új SH300i-hez alapfelszereltségként jár a Honda által fejlesztett Smart Key, mellyel még kényelmesebb és biztonságosabb a modell használata. A rendszer csak akkor engedélyezi a gombos indítást, valamint a csomagtartó - szintén gombos - nyitását, ha a vezető, illetve az adott motorhoz hangolt intelligens kulcs két méternél közelebb van a járműhöz.

Mindig kéznél az erő

Az intelligens kulcsnak köszönhetően egyetlen kattintással indítható a motor vagy nyitható az ülés alatti tárolórekesz.

Távirányítós kulcs
Az SH300i oldala

Formálja saját képére!

Az Eredeti Honda Kiegészítőkkel saját igényeire szabhatja az SH300i-t.

Mivel tölti idejét? Válassza ki azon felszereléseket, melyek passzolnak életstílusához! Mit szólna például egy nagy befogadóképességű hátsó dobozhoz, amivel tovább fokozhatja a szállítókapacitást? Jó szolgálatot tehet a markolatfűtés és a lábzsák is, hiszen ezekkel a csípős reggelek sem okoznak gondot. A kiegészítők egytől egyig ehhez a típushoz készültek, így esztétikai és műszaki szempontból egyaránt tökéletesen passzolnak a motorhoz.

Az SH300i bal oldala. (vezetővel)

Európa kedvenc robogói

A 2015-ös SH300i-vel a Honda - világszerte népszerű - SH sorozatának 30. születésnapját ünnepelte

Az SH300i logója

Ezek a robogók kiemelkedő teljesítményükről és elsőrangú minőségükről váltak ismertté, nem is csoda, hogy több mint egymillió példány talált belőlük gazdára csak Európában. A sikersztori három évtized után is folytatódik, miként az SH-tulajdonosok száma is évről évre nő. Törekvéseink elismeréseként aligha kaphattunk volna szebb kritikát a szaksajtótól, mint hogy az SH300i „a tökéletes fegyver a római forgalom ellen“. Mi egyebet adhatnánk még Önnek?

Az SH300i nappal az utcán.