Bezárás
Egy fekete PCX150 jobb oldala.

PCX

Életrevaló

Kompakt. Gazdaságos. Trendi.

A PCX125 nem véletlenül Európa egyik legnépszerűbb robogója. Személyében a nagytestű robogók divatos megjelenése és a kicsik agilitása, illetve magabiztos kezelhetősége fonódik eggyé.

A kétkerekűek legjava

A Honda PCX125 mindent tud, ami egy modern robogótól elvárható, sőt még többet is!

Praktikus, divatos és végtelenül szórakoztató - a PCX125 tökéletes megoldás a hétköznapok közlekedési problémáira. Pozitív tulajdonságainak sora persze nem merül ki ennyiben, népszerűségében komoly szerepe van az alacsony súlynak, a csendes működésnek, az alacsony károsanyag-kibocsátásnak, a könnyű kezelhetőségnek és a szemet gyönyörködtető formavilágnak is. Ráadásként Alapjárat-leállító Rendszerrel szereltük fel, így egyedülállóan alacsony üzemanyag-fogyasztásra lehet büszke.

Egy Honda PCX elölről, motorossal, háromnegyedes nézetben. Bal oldali profil (közúton).

Stílusos és praktikus

Modern és intelligens - a gondolkodók partnere.

Egy kanyarodó Honda PCX eleje, motorossal, háromnegyedes nézetben. Bal oldali profil (közúton).

A PCX125-öt azon motorosoknak készítettük, akik kompakt, gazdaságos robogót szeretnének, de nem szívesen mondanának le a nagyobb hengerűrtartalmú gépekre jellemző modern, divatos megjelenésről. Lendületes vonalak rajzolta, gömbölyű formavilága a jelenkori trendekhez igazodik, dinamikus, egyúttal kiváló időjárás-védelmű járművet jelenítve meg, melyet hangsúlyos fejidom és sötétített szélvédő tesz egyedivé.

Egy fehér és egy piros PCX, vezetővel, háromnegyedes nézetben. (Helyszín).