Bezárás

Új

Forza 125

Tudjon meg többet!

Érezzen többet!

Tegyen többet!

Tapasztaljon többet!

Forza 125

Görgetés

Az új Forza 125

Tapasztaljon többet!

Gyűjtse az élményeket!

Csodálatos időtöltés, minden alkalommal.

Felejtse el a dugóban töltött unalmas, idegőrlő perceket, s képzelje el, hogy minden egyes út végtelenül szórakoztató! Az új Forza 125 minden területen többet nyújt a megszokottnál. Gyorsabb, szebb, praktikusabb és fejlettebb, mint riválisai, s ami még fontosabb, lehengerlő élménnyé varázsol minden egyes kilométert.

Forza 125 közúton, motorossal, bal oldalról, háromnegyedes nézetben.

Még nagyobb teljesítmény

Minden, amit egy 125 köbcentis robogótól elvárhat, sőt sokkal több.

A Forza 125 gyorssá és magabiztossá teszi a helyváltoztatást urbánus környezetben. Négyszelepes, PGM-FI elektronikus üzemanyag-befecskendezővel felszerelt motorja elképesztően húz a középső fordulatszám-tartományban, és igen erős a felső régióban. Dinamikus gyorsulása, rugalmassága és 108 km/órás végsebessége bearanyozza az együtt megtett kilométereket.

Persze a motorozás nem csak a menetteljesítményekről szól. A Forza 125 vonzerejét számos izgalmas kiegészítő és fejlett műszaki megoldás fokozza. Ilyen például az alacsony belső súrlódású erőforrás vagy az Alapjárat-leállító Rendszer, amivel 2,3 l/100 km-re csökkenthető a fogyasztás és még inkább kitolható a hatótávolság. Kezelhetőség szempontjából szintén párját ritkítja, hiszen blokkolásgátlóval is csak 162 kg. Ez a parkolásoknál és a kis sebességű manővereknél hatalmas könnyebbséget jelent.

Még több stílus

Mutassa meg magát! Az elegáns vonalak és az agresszív, sportos élek a város legszebbjévé teszik a Forzát. Lendületes megjelenése a szélvédelemhez is hozzájárul, miként a fénydiódás lámpák sem csak modern és karakteres megjelenést kölcsönöznek a modellnek, hanem a menetbiztonságot is fokozzák. A két részre osztott, szimmetrikus műszeregység folyadékkristályos kijelzői fekete alapon, fehérrel mutatják az adatokat, ezzel is megkönnyítve a leolvashatóságot.

Egy városi környezetben leparkolt Forza 125 jobb oldala.