Honda motorkerékpárok

Kezdődik a műsor

Görgetés

Honda logó

Hamarosan

Ha szeretné tartani velünk a tempót, és kíváncsi, hogy mikor érkeznek új, izgalmas modelljeink, lépjen velünk kapcsolatba!

GL1800 Gold Wing

Új időszámítás kezdődött a világ leghíresebb luxustúrázójának történetében.

Egy gyönyörűen kivitelezett gép, ami kényelem, technika és innováció terén is új mércét állít a motorkerékpárok világában. Elektronikus gázmarkolat négyállású üzemmódkapcsolóval (TBW), hétfokozatú, dupla kuplungos automatikus váltó (DCT), kipörgésgátló (HSTC), valamint új motor és futómű – a Honda Gold Wing ismét szintet lépett, és semmi nem ér a nyomába.

Háromnegyedes felvétel a Honda Gold Wing elejéről, a háttérben szállítókonténer. Közelkép a Honda Gold Wing emblémájáról, szélvédőjéről és műszeregységéről.

CRF1000L Africa Twin Adventure Sports

A legfejlettebb „Menj bárhová!” motor, amit valaha készítettek

Megnövelt méretű, 24 literes üzemanyagtartállyal, kartervédővel, bukócsővel, hosszabb rugóutakkal és nagyobb szabad hasmagassággal segíti a túrák szerelmeseit.  Mindemellett DCT-vel, váltóasszisztenssel és nyomatékhatárolóval ellátott tengelykapcsolóval, háromállású üzemmódkapcsolóval, valamint fűthető markolattal szereltük fel a modellt, mert az igazi kalandok soha nem érnek véget...

Háromnegyedes felvétel a Honda Africa Twin Adventure Sports elejéről, a háttérben szállítókonténer. Közelkép a Honda Africa Twin fényszórójáról és erőforrásáról.

CRF1000L Africa Twin

A végtelen kalandvágy határozza meg személyiségét.

Az Adventure Sportshoz mérten minimalista a megjelenése. Könnyebbé, letisztultabbá és céltudatosabbá vált, de a szíve még mindig ugyanazt a tempót diktálja. Az elektronikus gázmarkolat csak egy a jelentős újítások közül, legalább ennyire fontos, hogy a szívó- és kipufogóoldali kialakításon is optimalizáltunk, valamint háromfokozatú kipörgésgátlóval, váltóasszisztenssel és nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval (köznyelven csúszókuplunggal) láttuk el a típust. Szintén vadonatúj az inverz, folyadékkristályos kijelző, amelynek stílusa Dakar-versenymotorunkét idézi.

Háromnegyedes felvétel a Honda Africa Twin elejéről. Közelkép a Honda Africa Twin emblémájáról, fényszórójáról és erőforrásáról.

CB1000R Neo Sports Café

Egy utcai harcos Café Racer, ami nagyban eltér a műfaj hagyományos képviselőitől.

Négyhengeres erőforrás kimagasló forgatónyomatékkal a középtartományban. Elektronikus gázmarkolat (throttle-by-wire), háromállású üzemmódkapcsoló, szabályozható motorfék és kipörgésgátló – a rendkívüli erő kockázat nélkül kihasználható a teljes fordulatszám-tartományban. Ráadásul könnyebb is, mint az elődmodell. Két testvére a CB125R és a CB300R szintén egyedülálló személyiség.

Háromnegyedes felvétel a Honda Neo Sports Café elejéről, közelkép a Honda-logóról és a nyeregről.

CB300R Neo Sports Café

Pehelysúlyú Café Racer, ami elképesztő tempót diktál.

Élénk, 286 köbcentis, folyadékhűtésű, hatfokozatú váltóval társított erőforrásának és feltűnő, CB1000R-t idéző megjelenésének köszönhetően mindenhol felhívja magára a figyelmet. Új, préselt acélelemekből összeállított csővázához 41 mm-es csúszószár-átmérőjű, fordított első teleszkóppár és Pro-Link hátsó lengőkar kapcsolódik. A radiálisan rögzített, négydugattyús első féknyergek működését kétcsatornás, pozícióérzékelővel (Inertial Measurement Unit, IMU) kiegészített blokkolásgátló felügyeli, így a legmostohább időjárási viszonyok közepette is magabiztosan lassíthat a pilóta. Szintén a gondtalan közlekedést szolgálja a LED-es világítás és a folyadékkristályos műszeregység. 

Háromnegyedes felvétel a Honda CB300R elejéről, közelkép a kerékről, az alumínium vázról és az üzemanyagtartályról.

CB125R Neo Sports Café

Belépőszintű Café Racer kiváló tulajdonságokkal.

Lehet, hogy kicsi, de minden egyes összetevője a kezdő pilóták gyors – és persze stílusos – fejlődését szolgálja. Az új, préselt acélelemekből összeállított csővázhoz 41 mm-es csúszószár-átmérőjű, fordított első teleszkóppár kapcsolódik, ami biztos úttartást, egyszersmind magával ragadó vezetési élményt garantál. A központi hátsó rugóstag előfeszítése állítható, a blokkolásgátló működését pedig minden helyzetben pontos fékerő-adagolást garantáló pozícióérzékelő támogatja (Inertial Measurement Unit, IMU). A LED-es világítás és a folyadékkristályos műszeregység szintén a nagy testvért, a CB1000R-t idézi. 

Háromnegyedes felvétel a Honda CB125R elejéről, közelkép a kerékről, az alumínium vázról és az üzemanyagtartályról.

A vadonatúj Super Cub-koncepció

Idestova hatvan éve rajonganak érte a vásárlók szerte a világon. Megfizethető és megbízható kismotor, amely önerejéből vált klasszikussá. A modell összetéveszthetetlen, retró stílusban tér vissza a piacra, de a legmodernebb technikai megoldások teszik naprakésszé. Első-hátsó tárcsafék, blokkolásgátló, digitális kijelző és fénydiódás világítás – csak hogy párat említsünk az „újkori” kiegészítők közül.

Háromnegyedes felvétel a Honda Super Cub elejéről. Közelkép a Honda Super Cub nyergéről, első kerekéről és műszeregységéről.

A vadonatúj Monkey 125 Concept

A modell 1961-ben, a Honda motorsport-témájú vidámparkjában, a Tama Tech Parkban látott napvilágot, a suzukai versenypálya közvetlen szomszédságában. Később, 1967-ben a Honda – Monkey néven – megépítette a közúti változatot, és a modellt azóta is elképesztő kultusz övezi. A most bemutatkozó változat fordított teleszkópvillával, első-hátsó tárcsafékkel, blokkolásgátlóval, digitális kijelzővel, krómozott díszítőelemekkel és erős, 125 köbcentis motorral érkezik a kereskedésekbe.

Háromnegyedes felvétel a Monkey 125 elejéről. Közelkép a Honda logóról a nyergen, műszeregységen és a fényszórón.

Az X-ADV

A világ első szabadidő-motorja.

A robogók használati értékét és a kalandmotorok különleges szellemiségét ötvöző X-ADV ugyancsak megújult a 2018-as modellévre. A háromállású kipörgésgátló és az Africa Twinből átemelt, gyorsabb, közvetlenebb váltásokat garantáló G-kapcsoló előnyei már az első métereken érezhetők. Gondolván az A2-es jogosítvánnyal motorozókra, a típus 35 kW-os változatban is elérhető.

Háromnegyedes felvétel a Honda X-ADV elejéről. Közelkép a Honda X-ADV fényszórójáról, hátsó kerekéről és indítógombjáról.