Honda motorkerékpárok

Kezdődik a műsor

Görgetés

Honda logó

Hamarosan

Ha szeretné tartani velünk a tempót, és kíváncsi, hogy mikor érkeznek új, izgalmas modelljeink, lépjen velünk kapcsolatba!

VADONATÚJ FORZA 300

Kompakt és stílusos robogó.

Teljesen újratervezett, motorosan állítható légterelővel és két bukósisak tárolására alkalmas ülés alatti tárolóval. Analóg órákból és digitális kijelzőből álló átdolgozott műszeregység, valamint LED világítás. A Honda robogói közül elsőként az új Forza 300-ban alkalmazzák az állítható kipörgésgátlót, hogy csúszós úton is magabiztosan kanyarodjon, valamint Smart-key rendszer a nagyobb biztonság és kényelem érdekében.

Side facing Honda Forza 300, close up of fairing, LED lights and dials.

ÚJ PCX 125

Európa kedvenc ingázómotorja még jobb lett.

A nagyobb teljesítmény mindig jól jön: köszönhetően az alacsony súrlódású technológia és a környezetbarát Alapjárat-leállító Rendszer alkalmazásának a 2018-as PCX125 még erősebb lett, kedvezőbb üzemanyag-hatékonysággal kombinálva. Modern vonások, folyadékkristályos műszeregység és LED világítás. Zárt bukósisak befogadására alkalmas tárolórekesz, míg az ABS az időjárástól függetlenül gondoskodik a biztonságról.

A vadonatúj Super Cub-koncepció

Idestova hatvan éve rajonganak érte a vásárlók szerte a világon. Megfizethető és megbízható kismotor, amely önerejéből vált klasszikussá. A modell összetéveszthetetlen, retró stílusban tér vissza a piacra, de a legmodernebb technikai megoldások teszik naprakésszé. Első-hátsó tárcsafék, blokkolásgátló, digitális kijelző és fénydiódás világítás – csak hogy párat említsünk az „újkori” kiegészítők közül.

Háromnegyedes felvétel a Honda Super Cub elejéről. Közelkép a Honda Super Cub nyergéről, első kerekéről és műszeregységéről.

A vadonatúj Monkey 125 Concept

A modell 1961-ben, a Honda motorsport-témájú vidámparkjában, a Tama Tech Parkban látott napvilágot, a suzukai versenypálya közvetlen szomszédságában. Később, 1967-ben a Honda – Monkey néven – megépítette a közúti változatot, és a modellt azóta is elképesztő kultusz övezi. A most bemutatkozó változat fordított teleszkópvillával, első-hátsó tárcsafékkel, blokkolásgátlóval, digitális kijelzővel, krómozott díszítőelemekkel és erős, 125 köbcentis motorral érkezik a kereskedésekbe.

Háromnegyedes felvétel a Monkey 125 elejéről. Közelkép a Honda logóról a nyergen, műszeregységen és a fényszórón.