Bezárás

2017 újdonsága

CRF450R és CRF450RX

A Honda CRF450R már 2002-es bemutatkozásakor a kategória ikonikus alakjává vált...

Teljesen új élmény

Görgetés

CRF450R

Tökéletes kontroll

Motokrossz vagy enduró - Önön áll!

CRF450R

CRF450R

Műszaki adatok megtekintése

CRF450RX

Műszaki adatok megtekintése

Folyamatos fejlődés

Az évek során a CRF450R folyamatosan fejlődött, s minden újítást megkapott, amit a Honda versenyzői és mérnökei a krosszpályákon kidolgoztak. Ez a stratégia a szegmens egyik legérettebb, legteljesebb motorkerékpárjává varázsolta a CRF450R-t. Európa legkedveltebb nyíltkategóriás motokrosszgépe ismét nagyot lépett előre, hiszen új motort és még kifinomultabb, még jobb tapadást nyújtó futóművet kapott.

Emellett változott megjelenése is, és még ütősebb vezetési élményt nyújt, amellett hogy természetesen gyorsabb, mint valaha. Sokkal gyorsabb...

CRF450R

Mit szólna az enduróhoz?

A Honda egy vadonatúj versenyenduróval is bővíti választékát, amelyet CRF450RX néven ismerhetnek meg a vásárlók. Ez az elnyűhetetlen erőforrásra és elképesztően stabil futóműre épülő újonc a Honda vadonatúj motokrosszgépétől, a CRF450R-től kapta műszaki alapjait.

Ez az atombiztos technika hihetetlen képességekkel ruházza fel a CRF450RX-et, ezt bizonyítja, hogy bármilyen terepen, illetve endurópályán könnyedén vágtat végig, nincs az a meredély, akadály vagy szűk, trükkös ösvény, ami útját állhatná.

A CRF450RX igazán különleges motor, s nemcsak a Honda kínálatában, hanem a motorsport és az endurózás világában is. Másként fest és más érzetet nyújt, mint bármely riválisa,

s akárcsak az új CRF450R, megdöbbentően gyors.

Ugrató CRF450RX